Quantcast
Ο Άρης σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 9 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
06
04
2021

Ο Άρης σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 9 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Απριλίου 2011, ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα έχει σημαντική επίδραση στις συμπεριφορές στις αποφάσεις και στις επιλογές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι παρορμητικότητα, αντίδραση και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, θα είναι δύσκολο να περιοριστούν οι επιλογές σε προκαθορισμένα όρια.

 

Ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Αντιδραστικές συμπεριφορές

 

Στις συζητήσεις θα υπάρξουν δυσκολίες στο θέμα της συνεννόησης, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις, οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Οι ευέξαπτοι και επιθετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να χαλιναγωγήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες, η σκέψη θα πρέπει να είναι συνετή και σφαιρική. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και για μεγάλα ρίσκα.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις σας απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας, καλό θα είναι να μην οδηγηθείτε σε εξάρσεις και απότομα ξεσπάσματα. Στις περιπτώσεις που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές ή αντίθετες καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα, οι έντονες αντιπαραθέσεις θα φορτίσουν το κλίμα με αρνητισμό. Στον επαγγελματικό τομέα αν υπάρχουν συνθήκες που σας δυσανασχετούν ή σας πιέζουν θα πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά της προσωπικότητάς σας, η κατά μέτωπο επίθεση ενδεχομένως να μη φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι εκνευρισμοί και οι ρήξεις θα σας στοιχίσουν, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, ρυθμίστε τις αντιδράσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να μην πάρουν την τροπή που επιθυμείτε, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους δυσκολίες που θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμούς. Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν κάποιες υποσχέσεις ή κάποιοι όροι προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις ψύχραιμα αποφεύγοντας τους έντονους διαλόγους. Η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, για να φτάσετε στον σκοπό σας ενδεχομένως να χρειαστεί να συμβιβάσετε τις καταστάσεις. Μη δώσετε έκταση σε αρνητικά γεγονότα που θα ρίξουν την ψυχολογία σας, κάντε την προσπάθεια να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να σας δυσκολέψουν τα αποτελέσματα, ίσως να μην σας ικανοποιήσει η κατάληξη. Για να μπορέσετε να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα και διπλωματικά. Προσοχή σε τάσεις φυγής, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Θα είναι δύσκολο για εσάς να προσαρμοστείτε σε συνθήκες που τις νιώθετε πιεστικές, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε με σύνεση και όχι με ακραία αντιδραστικότητα. Στις συζητήσεις σας μιλήστε ανοιχτά, αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια, για να υπάρξει συνεννόηση θα απαιτείται σαφήνεια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και να ρυθμίσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, οι καταστάσεις θα απαιτούν ισορροπημένο ψυχισμό. Θα υπάρξουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν απογοήτευση, ωστόσο αν χειριστείτε τις καταστάσεις με συντονισμένη σκέψη θα καταφέρετε να βγείτε από τον έντονο προβληματισμό. Αποφύγετε την πεισματική αντίδραση, στις συζητήσεις σας φανείτε διαλλακτικοί. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσοχή στην εξαπάτηση και στην παραποίηση, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. Σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο προσοχή στα άτομα που θα εμπιστευτείτε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παραπλανητικές συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις ενδεχομένως να υπάρξουν ακυρώσεις, ίσως διαφοροποιηθούν οι όροι κάποιας συμφωνίας ή κάποιας υπόσχεσης. Απαραίτητο θα είναι να εξοπλιστείτε με αυτοσυγκράτηση και υπομονή, αποφύγετε τις εξάρσεις και τους έντονους εκνευρισμούς, οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα πού στην πορεία θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν. Οι οξύθυμοι προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, η αδιαλλαξία δεν θα σας βγει σε καλό. Προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλετε, ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξηγήσεις στα γεγονότα ή στις συμπεριφορές, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας δυσκολέψουν ζητήματα επικοινωνιακής φύσης, στις συναντήσεις και στις επαφές σας χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρή και διπλωματική διάθεση. Η εμμονή η προσκόλληση και το πείσμα θα δημιουργήσουν προβλήματα στις συνεργασίες σας αλλά και στις προσωπικές σχέσεις, για να δοθούν λύσεις και για να πάρουν θετική εξέλιξη οι υποθέσεις θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε και να κατανοήσετε τη θέση των τρίτων. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να ασκήσετε αυστηρή κριτική θα δημιουργήσετε κλίμα αρνητικό, οι αντιδράσεις θα ανοίξουν πεδίο ρήξεων που αυτό θα έχει επίπτωση στην ψυχολογία σας. Κινηθείτε διπλωματικά, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. 

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στον τρόπο σκέψης σας αποφύγετε την άρνηση και την απογοήτευση, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και γενικότερα στα άτομα και στις σχέσεις που σας ευχαριστούν. Ενδεχομένως το αποτέλεσμα κάποιων συναντήσεων να μη σας ικανοποιήσει, ωστόσο στην πορεία θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε και να αλλάξετε την προσωπική σας γνώμη. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να κρίνετε, θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες γι αυτό αποφύγετε την συναισθηματική προσκόλληση. Φανείτε διαλλακτικοί, ίσως χρειαστεί να συμβιβάσετε τις καταστάσεις για να μπορέσετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρήστε τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, θα υπάρξουν δυσκολίες και αναβολές που ενδεχομένως να δημιουργήσουν έντονους εκνευρισμούς. Ίσως αυτή τη φορά να μην έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων, τα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις. Προσοχή στις υπερβολές στις εξάρσεις και στις έντονες αντιπαραθέσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες κυρίως οικονομικής φύσης. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σφαιρική αντίληψη. Στην προσωπική σας ζωή αποφύγετε την έντονη καχυποψία, προσοχή να μην υποπέσετε σε λάθη που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Συζητήστε με σαφήνεια, μη δώσετε έκταση σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόσμενα συμβάντα ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν εκνευρισμούς και τάσεις φυγής, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα και όχι σπασμωδικά. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις, καλλιεργήστε την υπομονή σας, μην προσπαθήσετε να τρέξετε τα γεγονότα. Δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις θα είναι δύσκολο για εσάς να κατασταλάξετε. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αλλαγές και για εξτριμ επιλογές, ακολουθήστε την πεπατημένη κυρίως σε ζητήματα που έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στην εσωτερική σας ισορροπία, θα υπάρξουν και συμβάντα που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας απογοητεύσουν, ωστόσο δεν θα πρέπει να υποκύψετε στον αρνητικό τρόπο σκέψης. Απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν, ίσως χρειαστεί να διακόψετε τις επαφές σας με άτομα που ασκούν αρνητική επίδραση επάνω σας. Εστιάστε σε πρόσωπα παρέες και σχέσεις που μπορούν να σας τονώσουν ψυχολογικά, δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στην εσωτερική σας ανανέωση. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθημερινά δρώμενα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας δώσουν την δυνατότητα να βγείτε από το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας, οριοθετήστε τις εσωτερικές σας τάσεις, μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές. Προσοχή στις οικονομικές σας επιλογές και γενικότερα στον τρόπο που θα διαχειριστείτε μεγάλα χρηματικά ποσά, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, κινηθείτε όσο πιο συνετά και συντονισμένα μπορείτε. Στοχεύστε στη σταθεροποίηση και όχι στην αλλαγή, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για βελτίωση. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση, μελετήστε πολύ καλά οτιδήποτε σας υποσχεθούν, καλό θα είναι να μην αρκεστείτε μόνο στα λόγια.

ΙΧΘΥΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι τάσεις φυγής και ανάγκη για έντονη ονειροπόληση, ελλοχεύει κίνδυνος να βγείτε εκτός πραγματικότητας, προσοχή να μην παγιδευτείτε σε νοητούς κόσμους κατασκευασμένους από τη φαντασία σας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι συναισθηματικές εκρήξεις, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να γίνουν κάπως αψυχολόγητες. Στις αποφάσεις σας συνδυάστε ένστικτο με αντικειμενική σκέψη, μην αφεθείτε μόνο στο προαίσθημα που θα νιώσετε, πάνω από όλα βάλτε μπροστά τη λογική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-04-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms