Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
12
2023

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Δεκεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει συναισθηματική και πνευματική σύγχυση. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες, ελλοχεύει κίνδυνος να παρθούν επιπόλαιες και λανθασμένες αποφάσεις. Οι οξύθυμοι και παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρνουν να οριοθετήσουν την εσωτερική τους ένταση, οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Κίνδυνος για επιπολαιότητες και λανθασμένες αποφάσεις

 

Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τη φαντασία, ίσως να παρασυρθούν σε νοητούς κόσμους. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, νέα εγχειρήματα, και γενικότερα για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά και αποταμιεύσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, για να αποφευχθούν οι αντιξοότητες και οι έντονες αντιπαραθέσεις θα πρέπει να υπάρχει υπομονή και αυτοέλεγχος.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καυγάδες, τις σκηνές ζηλοτυπίας και τις κτητικές συμπεριφορές. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, τα συμπεράσματα ενδεχομένως να είναι λανθασμένα.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφράσετε τις απόψεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τους έντονους εκνευρισμούς και τις πεισματικές εναντιώσεις. Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και ελεγχόμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εσωτερικός σας κόσμος ενδεχομένως να βρίσκεται σε σύγχυση, καλό θα είναι να μη δώσετε έκταση στις αρνητικές και απογοητευτικές σκέψεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα μιλήσετε, προσπαθήστε να εκφραστείτε με σαφήνεια. Αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες που κρατούν από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, τα συμπεράσματα σας ενδεχομένως να είναι λανθασμένα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα πραγματικά γεγονότα, ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματα και να κρίνετε λάθος τις καταστάσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος. Στις επαφές και στις συναντήσεις σας προσοχή στον τρόπο που θα κινηθείτε και θα εκφραστείτε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στους εκνευρισμούς στις πιέσεις και στην απαιτητικότητα, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τις αντιδράσεις σας για να μην μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονιστείτε, οργανώστε καλύτερα τα πλάνα σας, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια για υλοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε επικοινωνιακά ζητήματα, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά, τα αρνητικά σχόλια και τα ψέματα. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και παραποιήσεις, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, δώστε έμφαση σε ποια πρόσωπα εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη και να μην είστε σε θέση να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας παγιδεύσουν ή να σας παρασύρουν με φιλοφρονήσεις και υποσχέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συζητήσεις σας ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που να σας προκαλέσουν άγχος για εκνευρισμό. Προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που ξέρετε πως σας φορτίζουν αρνητικά, θα χρειαστεί ισορροπία και αυτοέλεγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, για την ώρα συντονίστε καλύτερα τα πλάνα σας, δεν θα είναι πρόσφορο το έδαφος για να περάσετε άμεσα σε πρακτικό επίπεδο. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, θα υπάρξει παρασκήνιο, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, πρωτοβουλίες και νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα, μη βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας, δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Επικεντρωθείτε στις εκκρεμότητες και στα ανοιχτά ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ

Στις καθημερινές σας υποθέσεις και σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Δώστε έμφαση στο πως μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις και τις επαφές, στις δύσκολες περιπτώσεις αποφύγετε την πίεση, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση