Quantcast
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 19 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
17
11
2022

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 19 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Νοεμβρίου 2022, ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει συναισθηματική και πνευματική σύγχυση. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι ασάφεια, αναποφασιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Μπερδεμένες σκέψεις, σπασμωδικές ενέργειες

 

Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις, στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, η ωραιοποίηση και οι εξιδανικεύσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στο τέλος σε απογοητεύσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, δεν θα πρέπει να μπούνε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, σε θέματα οικονομικής φύσης στόχος θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και επαφές, ωστόσο προσοχή στις παρεξηγήσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, οριοθετημένη θα θα πρέπει να είναι η παρόρμηση.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις αυθόρμητες ενέργειες, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας και να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις και τελεσίδικες απαντήσεις, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και ισορροπημένα μπορείτε, στοχεύστε στην εξασφάλιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προσπαθήστε να βάλετε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση. Προσοχή στην ανασφάλεια, στις αρνητικές σκέψεις και στις εσωτερικές φοβίες, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δύσκολο θα είναι για εσάς να αποφασίσετε να κατασταλάξετε και να δώσετε τελικές απαντήσεις, αν πιεστείτε θα οδηγηθείτε σε επιπόλαιες ενέργειες για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας, η συμβουλή είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα άλματα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε και να εξασφαλίσετε. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή στις επιπολαιότητες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις και την παρορμητικότητα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

 Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις. Προσοχή στις σχέσεις σας, ενδεχομένως να σας αγχώσουν κάποιες καταστάσεις, δύσκολο θα είναι για εσάς να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άγχος, ανασφάλεια και εσωτερική ανησυχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οτιδήποτε σας βγάλει εκτός προγράμματος θα σας δημιουργήσει αβεβαιότητα. Δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων αποφεύγοντας την προσκόλληση.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος συναισθηματική σύγχυσης, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ψυχολογικά συμπλέγματα θα βγουν στην επιφάνεια. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, αποφύγετε την εσωτερική πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα εκφράσετε απόψεις και προτάσεις. Δυσκολίες θα υπάρξουν στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις ακραίες συμπεριφορές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια στις συνεργασίες σας, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε δηλώσεις ή πριν πάρετε την απόφαση να τερματίσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασιακές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να είναι μπερδεμένες οι σκέψεις σας και θολή η κρίση σας, μη βιαστείτε να δώσετε τελικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως νιώσετε μπερδεμένοι ή ψυχολογικά κουρασμένοι, προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης κινηθείτε μεθοδικά, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αλλαγές, νέα άλματα και ρίσκα. Για την ώρα προσπαθήστε απλά να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή δεν αποκλείεται να σας μπερδέψουν κάποιες καταστάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε τροφή στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση. Στην περίπτωση που κινηθείτε ριζοσπαστικά το πιθανότερο είναι λίγο αργότερα να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

 Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αν νιώθετε πως οι σχέσεις σας δεν προχωράνε κατά όπως εσείς επιθυμείτε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Θα ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες και ψυχολογικές εναλλαγές, ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να κινηθείτε ισορροπημένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης