Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
08
2022

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Ιουλίου ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν εμπόδια, φραγμοί, αναστολές. Καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην απογοήτευση και στην άρνηση, οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες αν οι ενέργειες είναι μεθοδικές και συντονισμένες.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δυσκολίες, απογοητευτικές σκέψεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, ωστόσο οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσουν τα βήματα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις επαγγελματικές, οικογενειακές. Στις συζητήσεις οι τόνοι θα είναι ανεβασμένοι, προσοχή στις εξάρσεις, στα ξεσπάσματα και στις έντονες αντιπαραθέσεις.

Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πεισματικές διαφωνίες και οι συγκρούσεις με συναδέλφους. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματικές αντιθέσεις που θα οδηγήσουν σε εξάρσεις.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας καριέρα και την οικονομική σας πορεία, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την αντιδραστικότητα σας, μη βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα, αποφύγετε να παρά τεντώσετε το σκοινί στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις και τις επαφές σας. Επικεντρωθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας, σκεφτείτε προνοητικά. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, καλό θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αναστατωμένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, διχασμοί, κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αναποφασιστικότητα και αναστολή, δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας για να πάρετε αποφάσεις, αν δεν νιώθετε έτοιμοι απλά προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις σχέσεις και στις επαφές σας ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν οι συμπεριφορές και οι χαρακτήρες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε από την πλευρά σας και τα δικά σας λάθη ή τις δικές σας αδυναμίες. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε, οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας, αποφύγετε να δώσετε έκταση στον αρνητικό τρόπο σκέψης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι άγχος, ένταση, εσωτερική ανησυχία, καλό θα είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Αν νιώθετε πως οι καταστάσεις είναι δύσκολες και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε δώστε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, αποφύγετε τους έντονους εκνευρισμούς και τις αντιπαραθέσεις, ίσως να μην είστε σε θέση να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να πιεστείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά, αυτό δεν θα σας βοηθήσει να αποδώσετε στις υποχρεώσεις σας εργασιακές ή οικογενειακές. Πάρτε το χρόνο σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση, κινηθείτε όσο πιο χαλαρά και ήρεμα μπορείτε. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, δώστε έμφαση στις φιλικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

 Ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα αισθηματικής φύσης, ενδεχομένως να νιώσετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας καταλάβει και να σας αποδεχτεί, ωστόσο αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σας σχέσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες με συγγενικά σας άτομα, μη δώσετε έκταση στους εκνευρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αναβολές και καθυστερήσεις, καλό θα είναι να μην αγχωθείτε παραπάνω από όσο θα πρέπει, προσπαθήστε να κινηθείτε χαλαρά. Προσοχή στις εσωτερικές αναστολές στις απαιτήσεις και στην ανυπομονησία, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, δεν θα είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συζητήσεις και στις επαφές σας προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα με χαλαρότητα και με οριοθετημένη την αντιδραστικότητα σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, αν το ύφος σας είναι απαιτητικό θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εναντιώσεις και πεισματικές αντιδράσεις που θα σας ρίξουν ψυχολογικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως να υπάρξουν εντάσεις με οικογενειακά άτομα, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικό τρόπο σκέψης και ψυχραιμία. Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, προσοχή στα περιττά έξοδα, ίσως να είναι κάπως αυξημένες οι υποχρεώσεις, βάλτε σε τάξη τα έσοδα και τους λογαριασμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την αντιδραστικότητα και την τάση σας για εναντίωση ή αμφισβήτηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις για εντάσεις και για έντονες αντιπαραθέσεις. Προστατέψτε τις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, αποφύγετε να συζητήσετε για θέματα που σας στρεσάρουν.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν, αρνητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, προσοχή στην εσωτερική πίεση στο άγχος και στην ηττοπάθεια. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν καθυστερήσεις, οι αναβολές δεν θα πρέπει να σας ρίξουν την ψυχολογία, μη δώσετε έκταση στις αρνητικές εικασίες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta