Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 13 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
11
10
2023

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 13 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Οκτωβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι προσεγγίσεις θα είναι μεθοδικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι σταθερότητα, συγκέντρωση τους στόχους, συντονισμός και σοβαρές βλέψεις.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ανοίγματα για επίτευξη στόχων

 

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση και θετική αλλαγή, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για διεκδικήσεις. Οι συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια και αγοραπωλησίες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν σοβαρά, να βρουν λύσεις, να τακτοποιήσουν θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση, τα αισθήματα θα εκδηλωθούν με σοβαρό και ώριμο τρόπο. Σε ψυχολογικό επίπεδο φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα και οι ενδοιασμοί, σε ισορροπία θα βρίσκεται ο συναισθηματικός κόσμος, η αυτοσυγκράτηση και ο ορθολογισμός θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, τρέξτε τα βήματά σας, προχωρήστε σε προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν ανησυχία. Στην προσωπική σας ζωή έρχεται μία αναπάντεχη θετική εξέλιξη, θα ενθουσιαστείτε και θα ανανεωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις συναναστροφές και στις κοινωνικές επαφές θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στις αρχικές σας βλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που σας αγχώνουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διακανονισμούς και διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και τις παρορμητικές ενέργειες, κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστες επαφές θα υπάρξουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, συζητήστε με σαφήνεια. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για θέματα που σας απασχολούν είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις εργασιακές σας υποθέσεις, είτε με προσωπικά ζητήματα. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιώσετε ή να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις, να διαπραγματευτείτε με τον σωστό τρόπο και να καταλήξετε σε συμφέρουσες συμφωνίες. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικά, όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω, ουσιαστικές αποφάσεις θα πάρετε από κοινού με το ταίρι σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ και στην επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση και εφαρμογή, σε θέματα επαγγελματικής φύσης περάστε σε προσεγγίσεις, θα συνομιλήσετε με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα υπάρξουν ευχάριστες φιλικές και οικογενειακές επαφές που θα σας τονώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και μεθοδικά μπορείτε, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα μπορέσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν περιμένετε απαντήσεις θα έρθουν γρήγορα και θα είναι θετικές, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα επικοινωνιακά ανοίγματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικά αποτελέσματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές σας επαφές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και γενναιόδωρη πλευρά της προσωπικότητας σας θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, οικονομικές συναλλαγές, συμφωνίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο και να καταλήξετε σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, οι συνεργασίες σας θα σταθεροποιηθούν, θα έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα και να πάτε ένα βήμα παραπάνω. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, εκδηλωθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν συναντήσεις και ευχάριστες κοινωνικές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για ξεκαθαρίσματα, συζητήσεις επανασυνδέσεις, θα μπορέσετε να τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς, προχωρήστε με αμεσότητα σε προσεγγίσεις, θα λάβετε απαντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να δώσουν μία ουσιαστική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms