Quantcast
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 28 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
11
2022

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 28 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία ευνοϊκή όψη, θα βοηθήσει στο συντονισμό και στην οργάνωση. Οι μπερδεμένες σκέψεις και επιθυμίες θα μπούνε τώρα σε μία τάξη, συγκεκριμένοι θα είναι οι στόχοι, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές. Οριοθετημένη θα είναι η ανυπομονησία, ο τρόπος διαχείρισης και αντιμετώπισης θα είναι πιο μεθοδικός, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές ή παρορμητικές.

 

Ανάδρομος Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Συγκέντρωση στους στόχους, συντονισμένες ενέργειες

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Τα ανοίγματα θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες συνεργασίες θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Βελτιώνονται οι σχέσεις, προσωπικές και εργασιακές, εφικτή θα είναι η συνεννόηση. Αν υπάρχουν καινούργιες προτάσεις καλό θα είναι να διατυπωθούν με επιχειρηματολογία, οι τεκμηριωμένες απόψεις θα έχουν τη δυνατότητα να πείσουν και να επηρεάσουν.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει τόνωση, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, δεν θα λείψουν οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες δυναμικές και απελευθερωμένες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές, να συνεννοηθείτε, να συζητήσετε ανοιχτά και να περάσετε ευχάριστα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες συναναστροφές θα προκύψουν, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισιοδοξία και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, είτε σε ζητήματα αισθηματικής φύσης. Τρέξε τα βήματα σας, προχωρήσετε σε προσεγγίσεις και επιδιώξεις, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε, θα ικανοποιηθείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να επανέλθουν προς συζήτηση παρελθοντικά θέματα, ίσως να ξανασκεφτείτε παλιές προτάσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για να δώσετε ώθηση σε συνεργασίες που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση. Στον αισθηματικό τομέα δώστε έμφαση στις γνωριμίες και στις επαφές που θα προκύψουν, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε αστοχίες που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, να βρείτε λύσεις και να δώσετε ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές σας. Διατηρήστε ακόμα την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο άμεσα και μεθοδικά μπορείτε, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες που θα γίνουν, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα έχουν τη θέληση να σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε επαγγελματικά. Προχωρήστε σε άμεσες διεκδικήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, αν κινηθείτε μεθοδικά θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Βελτιώνονται οι συναδελφικές σχέσεις, θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε δημιουργικά, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε σε προσεγγίσεις, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ζωτικότητα, αισιοδοξία και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε την όρεξη να προχωρήσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, μην παραλείψετε να υπολογίσετε και την αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να κλείσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε λογαριασμούς ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διεκπεραίωσης. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε σε προσεγγίσεις, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, στις επαφές θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, στον επαγγελματικό χώρο αν έχετε ιδέες προχωρήστε στην διατύπωση τους θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, προσεγγίστε με τρόπο αυθόρμητο θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, θα μπορέσετε να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και τι πρέπει να κάνετε για να ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια θα έχετε σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν γνωριμίες που η εξέλιξή τους θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι. Στην περίπτωση που αναζητάτε σχέση θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Όσοι διατηρείτε δεσμό συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να λύσετε τα επίμαχα ζητήματα και να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν αποκλείεται να ξανά συζητήσετε παλιά οικονομικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τις άστοχες ενέργειες, να βρείτε λύσεις, να επανορθώσετε και να συνεργαστείτε πολύ πιο δημιουργικά. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας, στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά, οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms