Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 30 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
01
2024

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 30 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 30 Ιανουαρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για ανεξάρτητες και αυτόβουλες ενέργειες. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα, και όχι ανυπομονησία ή βιαστικές αποφάσεις.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών

 

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για δικτύωση, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι καινούργιες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά. Για τους ανήσυχους και ανεξάρτητους χαρακτήρες δύσκολο θα είναι να ακολουθήσουν κανόνες και οδηγίες, θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα, να κάνουν την υπέρβαση και να βγουν από τις προκαθορισμένες επιλογές. Ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα γίνουν συναντήσεις που θα ανανεώσουν τις επαφές. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες και ελκυστικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επιστρατεύστε την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα σας, θα υπάρξουν ευχάριστα ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή. Θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφέρουσες συμφωνίες, κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαπραγματεύσεις, οικονομικές δοσοληψίες, συμβόλαια, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να κλείσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Κινηθείτε με αισιοδοξία και δυναμικότητα, η συμβουλή είναι να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα με τρόπο άμεσο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευστροφία και ευρηματικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να σκεφτείτε μεθοδικά, να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να προχωρήσετε στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δυσάρεστες καταστάσεις. Θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας στρεσάρουν και σας δημιουργούν αναστολές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, στις συναναστροφές που θα προκύψουν θα κερδίσετε θετικά σχόλια. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και οργανωμένα μπορείτε, περιορίστε την ανυπομονησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για ευχάριστες κοινωνικές επαφές που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να αφήσετε πίσω σας τις αγχωτικές καταστάσεις. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα μπορέσετε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να βάλετε τάξη στα έσοδα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συμβόλαια, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η αμεσότητα. Βελτιώνονται σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία και στρατηγικός τρόπος σκέψης, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποθέσεις σας με τρόπο δημιουργικό. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές, οι ελεύθεροι φλερτάρετε προσεγγίστε, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυναμικότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τρέξετε τα βήματα σας, διατυπώστε προτάσεις και ιδέες. Στις επαφές που θα προκύψουν θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τη γνώμη και την προσωπικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, στις συνεργασίες σας θα τα πάτε πολύ καλά, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διαπραγματεύσεις, για συμφωνίες και για άμεσες τακτοποιήσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, αποφύγετε την εσωστρέφεια, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε τις συναναστροφές που θα προκύψουν, ανοίγματα θα εμφανιστούν για νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε σε υποθέσεις που έχουνε να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, προσεγγίστε, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα σας ενθουσιάσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta