Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
08
2023

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Αυγούστου ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, εσωτερική δύναμη, μαχητικότητα, ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια είτε αυτά έχουν να κάνουν με την επαγγελματική πορεία, είτε με ζητήματα αισθηματικής φύσης.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Δυναμικές προσεγγίσεις, άμεσες αποφάσεις

 

Αξιόλογες θα είναι οι νέες προτάσεις που θα ακουστούν, θα προκύψουν νέες συνεργασίες που θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές. Η αυτοπεποίθηση και η ανάγκη γι αλλαγή θα δώσουν την ώθηση να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν παροντικό αλλά και μελλοντικό αντίκτυπο. Οι ενέργειες θα είναι ουσιαστικές και αποφασιστικές, θα δοθούν ριζικές λύσεις στις περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι θερμές εκδηλώσεις, οι προσεγγίσεις θα έχουν δυναμισμό και άνεση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες ακόμα και επανασυνδέσεις. Για όσους διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Θα υπάρχει η διάθεση και η τόλμη να προχωρήσουν οι σχέσεις ένα βήμα παραπέρα.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυτόβουλα, θα καταφέρετε να βγείτε από τους περιορισμούς. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας και να δώσετε μία θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα νιώσετε την ανάγκη να προσκολληθείτε στο ταίρι σας, θα θελήσετε να κατοχυρώσετε τον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα καταφέρετε να βγείτε από το στρες και την εσωτερική πίεση. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας. Δώστε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές απαντήσεις θα λάβετε για μια συγκεκριμένη σας υπόθεση. Σε ζητήματα επαγγελματικής εξέλιξης τα ρίσκα σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά. Στον αισθηματικό τομέα επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία και η σταθερότητα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διεκπεραιώσετε ζητήματα εργασιακής φύσης. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις οικονομικές εξελίξεις με συντονισμένη σκέψη, επικεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά. Στον αισθηματικό τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε ανοιχτά για τις βλέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας πλάνα, θα υπάρξει δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ταξίδια, μετακινήσεις και επαγγελματικές διασυνδέσεις. Στον αισθηματικό τομέα κινηθείτε απελευθερωμένα, εκφραστείτε συναισθηματικά, θα βρείτε την ανταπόκριση που προσμένετε.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγεται νέα προοπτική, οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν έκταση και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές επιλογές, οι πράξεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει δυνατότητα να διευρύνετε τους κύκλους σας κοινωνικούς και επαγγελματικούς. Στον αισθηματικό τομέα δώστε έμφαση στο φλερτ, προσπαθήστε να προσεγγίσετε με άνεση και αυθορμητισμό, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε και να ερωτευτείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα μιλήστε για τις προοδευτικές σας ιδέες θα βρείτε υποστήριξη. Ανάγκη σας θα είναι η αλλαγή, ο πειραματισμός, και γενικότερα η ανανέωση. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για διεκπεραίωση, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε δεσμό θα εστιάσετε στη συντροφικότητα και στην αλληλοϋποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απελευθερωμένος και προοδευτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, κινηθείτε συντονισμένα με συνειδητοποιημένες βλέψεις. Αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ευνοϊκά ανοίγματα κυρίως για θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές ταχτοποιήσεις. Στα αισθήματα ίσως να σας απασχολήσει η επανένωση σας με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν ή σας προβληματίζουν θα έχετε τη δυνατότητα να τα λύσετε, η στάση σας θα είναι άμεση και δυναμική. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Εκδηλωθείτε και προσεγγίστε, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω