Άρης στον Λέοντα από τις 20 Μαΐου ως 10 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
16
05
2023

Άρης στον Λέοντα από τις 20 Μαΐου ως 10 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 20 Μαΐου οπού και θα παραμείνει ως τις 10 Ιουλίου 2023, δίνοντας πάθος και ενέργεια για αγάπη σε όλα τα ζώδια. Η ζωντάνια και η μαχητικότητα είναι έντονες σε ότι και αν κάνουμε και βάζουμε υψηλούς στόχους που προσπαθούμε να τους πετύχουμε. Με τον Άρη στο Λέοντα, κάνουμε μια ζωντανή εντύπωση και έχουμε εντυπωσιακή παρουσία και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το αριστοκρατικό ύφος μας δεν περνάει απαρατήρητο αλλά γινόμαστε απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Γινόμαστε δραματικοί και εκφραστικοί και ό, τι κάνουμε έχει τη μοναδική σφραγίδα μας.

 

Άρης στον Λέοντα: Κυνήγησε την αγάπη με πάθος!

 

Υποκινούμαστε από μεγάλη πάθη, ενεργούμε γενναιόδωρα και έχουμε το χάρισμα να ενθαρρύνουμε τους άλλους να αναλάβουν δημιουργικά ρίσκα. Ξέρουμε πώς να βγάλουμε τους κρυμμένους θησαυρούς από τους ανθρώπους. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και η μεγάλη καρδιά μας εμφανής σε εκείνους που συναντάμε. Μπορεί να γίνουμε όμως αυταρχικοί, εξαιτίας του επίμονου δυναμισμού και του ηγετικού στυλ μας. Δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη των ονείρων μας. Μας προσελκύουν οι εκλεκτοί εραστές που μας ανεβάζουν στα ουράνια. Το σεξ δεν είναι μόνο μια μορφή ευχαρίστησης, αλλά επίσης μια μορφή τέχνης. Έχουμε έντονη σεξουαλική ενέργεια σαν εραστές και ένα χαρούμενο ενθουσιασμό που κόβει την ανάσα! Μεταδίδουμε το ένδοξο μεγαλείο της αγάπης σε κάθε σεξουαλική επαφή. Αλλά θέλουμε ο εραστής μας να μας έχει πάντα στην κορυφή, αν όχι σεξουαλικά, τότε σίγουρα συναισθηματικά.

Ο Άρης στο Λέοντα αναζητά πάντα τις σχέσεις που του επιτρέπουν να είναι αρχηγός. Κυριαρχεί ο σεξουαλικός ενθουσιασμός, η ζεστασιά, η διάθεση για γέλιο και παιχνίδι, αλλά και μια εγωκεντρική στάση απέναντι στο σεξ. Όμως η ζεστασιά, ο ενθουσιασμός και η καλλιτεχνική προσέγγιση στον έρωτα, αντισταθμίζουν τον εγωισμό. Επίσης, κάνουμε τον εραστή μας να αισθάνεται προνομιούχος. Θεωρούμε το σεξ σημαντικό στη σχέση, ακόμη και ιερή δραστηριότητα. Το σεξ είναι μια προέκταση του εγώ μας, αγαπάμε να τραβάμε την προσοχή, αλλά φοβόμαστε την γελοιοποίηση και την αμηχανία.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο. 

 

Άρης στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Λέοντα στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μια πολύ δραστήρια και σημαντική περίοδος για εσάς αφού ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα. Θα έχετε τη διάθεση να πάρετε ρίσκο σε διάφορες υποθέσεις σας και το πάθος και η όρεξη για ζωή θα είναι έντονα. Το φλερτ αυτήν την περίοδο παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς αφού δεν κολλάτε πουθενά και διεκδικείτε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη και νέες ιδέες σας βοηθούν να προωθήσετε την εργασία σας και τα ταλέντα σας. Δεν υπάρχει τίποτα νιώθετε που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας και καταφέρνετε σχεδόν ότι βάζετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί τώρα να αποφασίσετε μια μετακόμιση .η ανακαίνιση και να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που χρειάζονταν στο χώρο του σπιτιού. Είναι καλή εποχή για να πουλήσετε μια κατοικία. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μικροδιαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί να εκδηλώσουν τις αντιρρήσεις τους για κάποιες αποφάσεις σε θέματά σας. Μην πυροδοτείτε με τα λόγια σας καταστάσεις και μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Λέοντα δίνει άλλη διάσταση στην επικοινωνίας σας. Τώρα έχετε περισσότερο όρεξη και κέφι, οι γύρω σας δείχνουν να σας εμπιστεύονται και ζητούν τις συμβουλές σας γα προσωπικά τους θέματα. Αν υπήρχαν φιλικά πρόσωπα το προηγούμενο διάστημα που είχατε χαθεί τώρα είναι ευκαιρία να ξαναβρεθείτε και να έρθετε κοντά. Η διασκέδαση είναι προτεραιότητά σας αυτό το διάστημα και δεν κάνετε τα πάντα προκειμένου να περάσετε καλά. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς θα σας απασχολήσουν. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ζητήσει τη βοήθειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σας. Ίσως τώρα να ξοδεύετε παραπάνω από αυτά που βγάζετε. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και προκύπτουν έξοδα από το πουθενά. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια αγορά που σκέφτεστε καιρό και να προκύψει η κατάλληλη ευκαιρία. Με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Δεν είναι κακό διάστημα να ρισκάρετε και αν πάρετε τις σωστές αποφάσεις να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην δανείσετε χρήματα αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα πάρετε πίσω. Μια τάση για σπατάλη και υπερβολή θα την έχετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να δραστηριοποιήστε έντονα σχεδόν σε όλους τους τομείς. Η ενέργεια σας είναι αυξημένη και ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η γοητεία σας και ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και δεν θα πιστεύετε τις εξελίξεις που θα έχετε στα συναισθηματικά σας. Γίνεστε το μήλον της έριδος και έχετε την ευκαιρία να αποφασίζετε εσείς για την εξέλιξη των σχέσεών σας. Θα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο πιο δημιουργικό που μέσα από αυτό θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα κινείται στο δωδέκατο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι όλη αυτήν την περίοδο θα ζείτε καταστάσεις που θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές. Ακόμα μπορεί να παρουσιαστούν κρυφοί εχθροί .Άτομα που εμπιστευόσασταν θα αποδείξουν ότι δεν είναι αντάξιοι των προσδοκιών σας. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε κάποιο κουτσομπολιό στην εργασία σας ή να βιώσετε έντονο παρασκήνιο. Καλό θα είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο καιρό από την κεντρική σκηνή των εξελίξεων μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και πολλές φορές θα σας προστατεύσει από δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα φιλικών σχέσεων και κοινωνικότητας. Θα ασχοληθείτε με θέματα που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και να δεθείτε με φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μια προαγωγή ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα είναι σίγουρα κερδοφόρο. Είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψετε με φίλους και να δείτε ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ευκαιρίες και για νέες γνωριμίες θα έχετε πολλές με άτομα που έχετε τα ίδια πιστεύω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε νέα ξεκινήματα και είναι. Παίρνετε την αναγνώριση που σας αξίζει και είναι κατάλληλη εποχή να ζητήσετε αύξηση. Ότι αναλαμβάνετε το φέρνετε εις πέρας με επιτυχία και έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας και στους αγαπημένους σας γιατί μπορεί να είναι αλαζονική. Κατά τα άλλα ευκαιρίες για να αναδείξετε τα χαρίσματά σα θα προκύπτουν από το πουθενά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει τον ένατο οίκο σας με αποτέλεσμα να σας απασχολούν τα ταξίδια και οι γνώσεις. Είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψετε σε έναν προορισμό που επιθυμείτε καιρό. Παράλληλα ασχολείστε με νέες δραστηριότητες που έχουν αποτέλεσμα αλλαγές στον χαρακτήρα σας και στην κοσμοθεωρία σας. Μπορείτε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα και να επακολουθήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Η διαίσθηση σας είναι έντονη και η ανάγκη σας για γνώση και νέες περιπέτειες μεγάλη. Μπορεί να έρθετε κοντά με ένα άτομο που θα έχει τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τώρα θέλετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές, δάνεια. Μπορεί να προχωρήσετε σε μια μεγάλη αγορά που σκέφτεστε καιρό. Ακόμα θα σας απασχολήσουν κληρονομικά θέματα. Μην δανείσετε χρήματα αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα πάρετε πίσω. Η λίμπιντό σας είναι ανεβασμένη και ζείτε αυτήν την περίοδο έντονο πάθος. Ο μαγνητισμός σας είναι έντονος. Θα πρέπει να προσέξετε την ζήλεια σας και την τάση που θα έχετε να ελέγξετε τους άλλους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει τις σχέσεις σας. Η σχέση σας γίνεται προτεραιότητα της ζωής σας. Αν είστε ελεύθεροι μπαίνετε σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου. Παράλληλα θα δείξετε ένα αλαζονικό πρόσωπο και ίσως εκφράσετε έντονες σκηνές ζήλειας. Οι συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο επίσης. Τώρα αποφασίζετε να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία ή να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Είναι καλή περίοδος να χτίσετε βάσεις που θα σας οδηγήσουν σε σχέσεις ζωής είτε πρόκειται για τα αισθηματικά είτε για τα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης στον Λέοντα επηρεάζει την εργασία σας, το καθημερινό σας πρόγραμμα καθώς και την υγεία σας. Τώρα μπορεί να αναλάβετε νέα πόστα ή να φορτωθείτε παραπάνω δουλειά. Το ωράριο σας μπορεί να έχει αλλαγές και η καθημερινότητά σας αλλάζει. Παράλληλα αποφασίζετε να ασχοληθείτε με την διατροφή σας και την άθληση σας. Γράφεστε γυμναστήριο και ακολουθείτε μια πιο υγιεινή διατροφή. Καλό θα είναι να βρίσκετε χρόνιο να ξεκουράζεστε και να μην καθυστερείτε στο γραφείο όσο μπορείτε. Μην παραμελείτε την υγεία σας και μην αμελείτε τις εξετάσεις που πρέπει να κάνετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-05-2023 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms