Άρης στον Υδροχόο από 13 Φεβρουαρίου ως 23 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
08
02
2024

Άρης στον Υδροχόο από 13 Φεβρουαρίου ως 23 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως τις 23 Μαρτίου 2024. Με τον Άρη στον Υδροχόο, ενεργούμε βάση των παρορμήσεων μας και δε φοβόμαστε να πάμε πέρα από τους κανόνες. Οι πράξεις μας είναι ακανόνιστες και είναι δύσκολο για τους άλλους να βασιστούν πάνω μας. Αλλάζουμε τον τρόπο δράσης μας γρήγορα και ξαφνικά και είμαστε παθιασμένοι, προκειμένου να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς και δεν μπορούμε να ανεχθούμε μια βαρετή ρουτίνα.

 

Άρης στον Υδροχόο: Σπάσε τα ταμπού, αγωνίσου για την ελευθερία σου!

 

Ενεργούμε με απρόβλεπτους τρόπους κι αν κάποιος προσπαθεί να μας επιβληθεί, θα τον εκπλήξουμε με τις αντιδράσεις μας. Διακατεχόμαστε από ένα ισχυρό αίσθημα συμπόνιας και μας έλκουν η τεχνολογία και ό,τι είναι μοντέρνο. Ακολουθούμε το δικό μας, μοναδικό δρόμο έμπνευσης, ακόμη κι αν παίρνουμε λάθος μονοπάτι. Σπάμε τα ταμπού κι αν υπάρχουν εμπόδια, τα ξεπερνάμε, υπερβαίνοντας τα όριά μας. Μας έλκουν άνθρωποι και δραστηριότητες που μπορεί να έχουν κάποια παράξενα χόμπι.

Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε σεξουαλικά και μας προσελκύουν ασυνήθιστοι άνθρωποι, που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό μας. Απαιτούμε την ελευθερία μας, αλλά και την προσφέρουμε στους φίλους και τους εραστές μας. Είμαστε αποδοτικοί μόνο αν εργαζόμαστε μόνοι μας και εργαζόμαστε για ώρες, και επίσης αναζητάμε την παρέα των φίλων μας. 

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, τον δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, οι φιλίες σας και οι ομάδες που ανήκετε, θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας, αναζητάτε τώρα να ξεφύγετε από τους κανόνες και τους περιορισμούς, βρίσκετε καινοτόμες και ριζοσπαστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Προσελκύετε πολλά άτομα γύρω σας, με τα οποία εναρμονίζονται οι ιδέες σας ή μπορεί να γίνετε μέλος μιας ομάδας που μιλά στα ιδανικά σας. Θα είστε πολύ φιλικοί και κοινωνικοί, όμως επιδιώκετε να κρατάτε σε απόσταση τους άλλους, δε θέλετε να ελέγχουν τη ζωή σας. Έχετε ισχυρή την επιθυμία για ελευθερία, θέλετε να ακολουθήσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, παρακάμπτοντας τους κανόνες, αλλά και τις απόψεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε δύναμη και τόλμη να αγωνιστείτε για τις ισχυρές φιλοδοξίες σας, έχετε όμως ένα ανεξάρτητο και φιλελεύθερο πνεύμα, που στέκεται εμπόδιο στους μεγάλους στόχους σας. Έχετε μια καινοτόμο προσέγγιση σε όλα τα ζητήματα στην εργασία σας, πράγμα που σας βοηθά να κερδίσετε σε δημοτικότητα. Δε θέλετε να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας με έργα που δεν πρόκειται να σας αποφέρουν οφέλη, ούτε και με ανθρώπους που σας θέτουν όρια και κανόνες. Είστε έντονα δραστήριοι στην εργασία σας για την επιδίωξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας, αλλά θα αντιδράσετε αν κάποιος σας υποδείξει τι να κάνετε. Έχετε το θάρρος να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά μόνο με υπομονή και επιμονή, υπευθυνότητα και πειθαρχία θα καταφέρετε να φτάσετε ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε ένα ανοιχτό και δραστήριο μυαλό, κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που ζουν μακριά σας ή στο εξωτερικό και οι οποίοι επιδρούν σε μια αλλαγή της φιλοσοφίας της ζωής σας και των πεποιθήσεών σας. Έχετε τόλμη και ενθουσιασμό να αγωνιστείτε για τα μεγάλα όνειρά σας και τα ιδεώδη που πιστεύετε και παροτρύνετε τους άλλους να αγωνιστούν στη ζωή. Οι ενέργειές σας είναι απρόβλεπτες και εκκεντρικές και αναζητάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση μέσω των ταξιδιών ή μιας νέας γνώσης, καθώς αυτό σας γεμίζει με ζωντάνια και θετική ενέργεια. Οι καινοτόμες ιδέες σας και πεποιθήσεις σας γίνονται αποδεκτές από τους άλλους, ενώ το πάθος σας για ζωή και η άμεση και ανοικτή στάση σας, έχουν θετικό αντίκτυπο στους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις, οι διαθέσεις σας είναι κυκλοθυμικές και δεν εκφράζετε ανοιχτά το θυμό σας. Σας ενδιαφέρουν περισσότερο το σεξ και τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, ίσως ασχοληθείτε βαθύτερα με την πνευματικότητα και τα απόκρυφα θέματα. Είστε έντονα δογματικοί και απρόβλεπτοι στις ενέργειές σας, ενώ η αλαζονική συμπεριφορά σας ίσως απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας. Σκέφτεστε έντονα το παρελθόν και ίσως νιώσετε κακεντρέχεια για κάποιον που σας έχει αδικήσει και σας έχει πονέσει. Προσέξτε τη ζήλια και την κτητικότητα στη σχέση σας και μην επιβάλετε τους δικούς σας κανόνες. Αν είστε μόνοι, η σεξουαλική ορμή σας είναι πολύ έντονη, έτσι ίσως συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον/α θα έχετε μια έντονη σεξουαλική σχέση. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γίνεστε ορμητικοί και απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας, είστε επιθετικοί με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε δεσμευμένοι, είτε εσείς ή ο σύντροφός σας αναζητάτε την ελευθερία σας κι αν νιώσετε καταπιεσμένοι, εκδηλώνετε το θυμό και την αγανάκτησή σας. Αν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε έντονο πάθος για έναν φίλο σας ή γνωρίσετε κάποιον/α εντελώς τυχαία. Είστε σε συνεχή δράση και κίνηση, ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ίσως εκνευριστείτε με τις πολλές δραστηριότητες. Θα πρέπει να ενεργείτε με διακριτικότητα και διπλωματία, ακόμα κι αν κάποιοι προσπαθούν να σας περιορίσουν ή να σας επιβληθούν και να μην επιτίθεστε, για να μην επιφέρετε ρήξεις στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, είστε ενεργητικοί και ζωντανοί και έχετε την ικανότητα να φέρετε εις πέρας ένα έργο σας διαμέσου μιας ομαδικής προσπάθειας. Έχετε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σας και δε δέχεστε διαταγές και υποδείξεις από τους άλλους στην εργασία σας, επιδιώκετε να λειτουργείτε αυτόνομα. Προσέξτε την ανεξέλεγκτη νευρικότητά σας και την κριτική σας προς τους άλλους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί. Αν ασχολείστε με το διαδίκτυο ή την τεχνολογία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα λόγω της εστίασής σας στη λεπτομέρεια και τη διορατικότητά σας. Ίσως δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για την υγεία σας και αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, οι δράσεις και οι αντιδράσεις σας απέναντι στον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας θα είναι απρόβλεπτες ή οι άλλοι θα ενεργούν νευρικά απέναντί σας. Ίσως ο σύντροφός σας ή τα παιδιά σας περιορίσουν την ελευθερία σας κατά κάποιον τρόπο (ή το αντίστροφο), ή μπορεί να νιώθετε ότι σας πιέζουν και σας κάνουν υποδείξεις. Αν είστε μόνοι, νιώθετε έντονη την ανάγκη να αγαπηθείτε και γίνεστε θεατρικοί και δραματικοί στην προσπάθειά σας να τραβήξετε την προσοχή. Οι καινοτόμες ιδέες σας και η ισχυρή θέλησή σας σάς βοηθούν να αποπερατώσετε ένα έργο που έχετε αρχίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το σπίτι σας ή κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, αν νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Αναστατώνεστε εύκολα αν κλονιστεί η ισορροπία σε κάποιες σχέσεις σας, ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα με την οικογένειά σας ή το σπίτι σας που ανάγεται στο παρελθόν. Τώρα σας είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τις ανάγκες των άλλων, διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε κυκλοθυμικοί στη συμπεριφορά σας. Όμως η διορατικότητά σας και η ισχυρή διαίσθησή σας, σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε τις διαθέσεις και τις αντιδράσεις των γύρω σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες, αλλά και την πνευματική περιέργεια να μάθετε πολλά. Καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες, κάνετε νέους φίλους, είστε δραστήριοι και κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είστε ανάλαφροι στην επικοινωνία σας, τα αστεία και το χιούμορ σας φέρνουν κοντά σας νέα άτομα που αναζητούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία όπως κι εσείς. Προβάλετε δυναμικά επιχειρήματα και κάποιες φορές γίνεστε αδιάλλακτοι, αν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σας. Είστε περίεργοι και θέλετε να μάθετε το κάθε τι γύρω σας, όμως φροντίστε να μείνετε μακριά από το κουτσομπολιό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έχετε πρωτότυπες ιδέες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και δραστηριοποιείστε για οικονομικά ζητήματα ή χρέη. Ίσως κάποιος φίλος σας, σας βοηθήσει με τις ιδέες του στα οικονομικά σας ή αντίθετα, ανταγωνίζεστε τους άλλους στην προσπάθειά σας να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Επιθυμείτε τώρα να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι και έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα για να το πετύχετε. Προσέξτε τις οικονομικές δοσοληψίες με τους φίλους σας ή με ομάδες που ανήκετε, φροντίστε οι όροι να είναι σαφείς, για να μην έχετε πρόβλημα αργότερα. Το διορατικό μυαλό σας σάς βοηθά στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων. Ίσως τώρα ξοδέψετε τα χρήματά σας για την καλοπέρασή σας και σε αισθησιακές απολαύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής ταυτότητας, προβάλετε τη δυναμική, ανεξάρτητη και πρωτοπόρο προσωπικότητά σας, έχετε δύναμη θέλησης και θάρρος για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Έχετε μεγάλες αντοχές για να αγωνιστείτε γι’ αυτό που θέλετε, είστε ενθουσιώδεις και πιστεύετε στον εαυτό σας. Τώρα αναζητάτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, κι αν δεχτείτε υποδείξεις και περιορισμούς είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε. Η παρορμητική συμπεριφορά σας και η αδιαλλαξία σας μπορεί να σας απομακρύνουν από κάποιες σχέσεις σας, καθώς δε σκέφτεστε πριν δράσετε και αντιδράσετε, και προσβάλλετε τους άλλους με τους αυθόρμητα ειλικρινείς τρόπους σας. Από τη θετική πλευρά, είστε κοινωνικοί και περισσότερο εξωστρεφείς, ενώ η δυναμικότητά σας σάς καθιστά δημοφιλείς.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε να πιέζεστε από έναν εσωτερικό θυμό που κρύβεται μέσα σας και ο οποίος απορρέει από γεγονότα του παρελθόντος ή κάποιους συναισθηματικούς περιορισμούς που σας έχουν επιβάλει οι άλλοι. Τώρα δεν έχετε αυτοπεποίθηση και διστάζετε να πάρετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας. Αισθάνεστε άβολα όντας με τους άλλους και επιδιώκετε τη μοναξιά σας και την ηρεμία σας. Ίσως έρθουν στο φως κρυμμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σας δημιουργήσουν κυκλοθυμικές διαθέσεις ή θυμό και οργή, που θα έχουν μεγάλη επίδραση στη ψυχοσύνθεσή σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι φίλοι σας σκάβουν το λάκκο σας ή ένας φίλος γίνεται εχθρός.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-02-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση