Ανακάλυψε τον αισθησιασμό σου μέσα από τον πλανήτη Άρη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
18
10
2017

Ανακάλυψε τον αισθησιασμό σου μέσα από τον πλανήτη Άρη.

E-zwdia

Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, μας δείχνει τον τρόπο που διοχετεύουμε την ενέργειά μας, τη φιλοδοξία μας και το πάθος μας. Είναι σημαντικός δείκτης, για να δούμε τον τρόπο που εκφράζεται  το άτομο στο σεξ. Ο Άρης αντιπροσωπεύει, το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Μία γυναίκα θα έχει ισχυρή έλξη από έναν άντρα ,του οποίου ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Άρη της. Για έναν άντρα το αντίστοιχο συμβαίνει ,όταν ο Ήλιος της γυναίκας, βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη του. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή πλευρά έκφρασης του πάθους, ενώ ο Άρης την αρσενική.

 

Σε ποιο ζώδιο, λοιπόν, έχεις τον Άρη σου ή βρίσκεται ο Άρης του συντρόφου σου;


Άρης στον Κριό

Αν έχεις τον Άρη στον Κριό, είσαι παθιασμένος με τους στόχους σου, με τη ζωή, με το σεξ. Μπορεί να είσαι λίγο εγωιστής, αλλά είσαι δυναμικός στο σεξ και παιχνιδιάρης. Γίνεσαι ανυπόμονος με το σύντροφο σου και θέλεις να μπαίνεις κατευθείαν στην ερωτική πράξη, αντί να λειτουργήσεις με προκαταρκτικά παιχνίδια ,αλλά είσαι και πολύ συναισθηματικός. Δε σου ταιριάζουν οι συμβιβασμοί και γίνεσαι απαιτητικός στη σχέση σου. Όταν μια σχέση τελειώνει, πας αμέσως στην επόμενη! Έχεις ισχυρή λίμπιντο και σου αρέσει το κυνήγι, αλλά αν το θήραμά σου ενδώσει γρήγορα, χάνεις το ενδιαφέρον σου. Σου αρέσουν τα ρίσκα στη σχέση σου επιλέγοντας κάποιο ιδιαίτερο μέρος ,για να κάνεις έρωτα. Σου αρέσουν τα σεξουαλικά παιχνίδια, είσαι διασκεδαστικός στο κρεβάτι με αίσθηση του χιούμορ και δεν έχεις πρόβλημα να εκφράσεις τις ανάγκες σου. Σου αρέσουν οι κονταρομαχίες! Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στον Ταύρο

Αν έχεις τον Άρη στον Ταύρο, είσαι συναισθηματικά σταθερός και πιστός ως το τέλος της σχέσης. Προσπαθείς να ευχαριστήσεις σεξουαλικά, τόσο τον εαυτό σου, όσο και το σύντροφό σου. Σου αρέσουν οι ανέσεις και τις παρέχεις στο ταίρι σου. Είσαι προσγειωμένος και δεν εμπλέκεις τα πράγματα με τη φαντασία σου. Τα ερωτικά παιχνίδια είναι για σένα αφροδισιακό. Ζηλεύεις ακόμα κι αν δεις ότι κάποιο άλλο άτομο ,απλά φλερτάρει ή μιλάει με το σύντροφό σου. Αν σου αρνηθούν το σεξ, για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πεισμώσεις, γιατί το θεωρείς αναγκαίο, όπως το να αναπνέεις ή να τρως και το απολαμβάνεις  στο έπακρον ,κατά βάθος όμως, χρειάζεσαι ένα σύντροφο με τον οποίο θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις το σεξ. Σου αρέσει να βαδίζεις σιγά-σιγά στο σεξ και μπορείς να προσφέρεις  πολλά, για να περνάς καλά μαζί με το σύντροφό σου.  Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στους Διδύμους

Αν έχεις τον Άρη στους Διδύμους, ποτέ δε θα κάνεις το σύντροφό σου να βαρεθεί και θεωρείς ότι το μυαλό σου είναι η ερωτογενής σου ζώνη. Γι’ αυτό, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να σε προσελκύσει, είναι να σου διεγείρει το μυαλό σου. Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και είσαι εφευρετικός στο κρεβάτι. Δεν είσαι όμως και τόσο πιστός, ιδιαίτερα αν είσαι άντρας ,είναι πειρασμός για σένα να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα .Είσαι λάτρης των one night stands ,το σεξ είναι για σένα μία διασκέδαση! Ενθουσιάζεσαι και είσαι περίεργος για το κάθε τι, ακόμα και για οτιδήποτε παράξενο πάνω στο σεξ. Τη σεξουαλική απόλαυση τη λαμβάνεις διαμέσου της σωματικής και διανοητικής επαφής. Θέλεις παιχνίδια ,μαξιλαροπόλεμο και ερεθίζεσαι αμέσως . Είσαι πάντα ανοιχτός σε νέες προκλήσεις και εμπειρίες και είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να αρνηθείς τίποτα, στο κρεβάτι. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στον Καρκίνο

Αν έχεις τον Άρη στον Καρκίνο, είσαι πολύ αισθησιακός και θέλεις ένα σύντροφο που σε αγαπά πραγματικά, για να μπορέσεις να εκφράσεις τη σεξουαλικότητά σου. Το σεξ και η αγάπη πάνε χεράκι-χεράκι για σένα. Κάνεις κάθε προσπάθεια να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου στο κρεβάτι και δεν είσαι απαιτητικός. Είσαι θα έλεγα, πατροπαράδοτος και θέλεις ένα μόνο σύντροφο στο κρεβάτι σου. Πολύ σπάνια θα επιδιώξεις πολλές ερωτικές καταστάσεις  κι αυτό προκειμένου να αισθανθείς, επιθυμητός και ελκυστικός. Η σκέψη του να συλλάβεις παιδί είναι πολύ έντονη στο μυαλό σου, ιδιαίτερα αν είσαι γυναίκα. Δεν είσαι τόσο ομιλητικός ,στο να εκφράσεις τις σεξουαλικές ανάγκες  και τις επιθυμίες σου και περιμένεις από το σύντροφό σου να τις καταλάβει διαισθητικά .Είσαι πάντα κοντά στο σύντροφό σου και περιμένεις κι από αυτόν, το ίδιο. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Άρης στον Λέοντα

Αν έχεις τον Άρη στον Λέοντα, σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής στο κρεβάτι, αλλά γίνεσαι πολλές φορές δραματικός και απαιτητικός και απολαμβάνεις τις πολυτέλειες ,στο σεξ .Έχεις υπερβολικό πάθος και σου αρέσει να γοητεύεις. Ενώ κοιτάζεις να ικανοποιήσεις σεξουαλικά τον ερωτικό σου σύντροφο, κατά βάθος νοιάζεσαι για τον εαυτό σου!  Είσαι κτητικός και ζηλιάρης ,αλλά προσπαθείς να το κρύψεις. Είσαι ευθύς και δεν κάνεις ψυχολογικά παιχνίδια για να κατακτήσεις κάποιον σεξουαλικά, αλλά προσπαθείς και να ρίξεις στάχτη στα μάτια κάπου-κάπου. Αναζητάς να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο κρεβάτι και γίνεσαι κάποιες φορές ανυπόμονος ,αλλά είσαι ανοιχτός στην έκφραση των σεξουαλικών επιθυμιών σου. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στην Παρθένο

Αν έχεις τον Άρη στην Παρθένο, δε σου αρέσουν τα κοινότυπα πράγματα στο σεξ, ούτε και τα one night stands. Προτιμάς να μείνεις μόνος σου, μέχρι να βρεις το κατάλληλο άτομο. Ενδιαφέρεσαι για τους κανόνες υγιεινής στο σεξ και πολλές φορές αυτό σου γίνεται έμμονη ιδέα και δεν απολαμβάνεις τις στιγμές. Σεξουαλικά ,σου αρέσουν οι άνθρωποι που περνούν απαρατήρητοι. Κάνεις πολλά για το σύντροφό σου στο κρεβάτι, για να του δείξεις ότι τον εκτιμάς και τον αγαπάς. Σέβεσαι και είσαι παρατηρητικός. Είσαι αφοσιωμένος και κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου. Είσαι κάπως περίεργος και δε σου αρέσουν τα μεγάλα δράματα ή οι συναισθηματικές εξάρσεις. Σου αρέσει να βοηθάς και να αισθάνεσαι επιθυμητός σεξουαλικά και χρήσιμος στο κρεβάτι ,αλλά πολλές φορές γίνεσαι αδιάλλακτος και αναίσθητος. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στον Ζυγό

Αν έχεις τον Άρη στον Ζυγό, κάνεις το καλύτερο στο κρεβάτι ,όταν είσαι ζευγαρωμένος με κάποιον που λατρεύεις και γίνεσαι τρυφερός και ρομαντικός, αλλά δεν έχεις και τόσο έντονη σεξουαλική ενέργεια. Όταν όμως βρεις τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο ,που θα σου ξεκλειδώσει αυτή την ενέργεια, βγάζεις φλόγες και σπίθες. Φαίνεσαι συντηρητικός ,αλλά το να είσαι «από κάτω» σε ιντριγκάρει. Μισείς την αγένεια και τη χυδαιότητα και φεύγεις μακριά όταν σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Είσαι σταθερός στη σεξουαλική σου έκφραση και ο ρομαντισμός είναι αναγκαίος για σένα, καθώς και ο έντονος αισθησιασμός. Το περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο ,για να σου φτιάξει τη σεξουαλική διάθεση και θέλεις πάση θυσία να ευχαριστήσεις τον εραστή σου. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στον Σκορπιό

Αν έχεις τον Άρη στον Σκορπιό, είσαι πολύ παθιασμένος, αισθησιακός και ελκυστικός στο αντίθετο φύλο, ανεξάρτητα με την εμφάνισή σου. Έχεις έναν έντονο και ζωώδη μαγνητισμό, που μερικές φορές, φαίνεται υπερβολικός στους άλλους γύρω σου. Το σεξ ,είναι για σένα ένας τρόπος να ελέγξεις, αλλά και να εκφράσεις το συναίσθημά σου. Ισοδυναμεί με δύναμη! Έλκεσαι από την πιο «σκοτεινή» πλευρά του σεξ. Είσαι πιστός στο σύντροφό σου, πολυσύνθετος και θέλεις να μοιράζεσαι με τον εραστή σου ,τις πιο βαθιές και έντονες εμπειρίες. Δε μιλάς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, γιατί πιστεύεις ότι το σεξ είναι κάτι πολύ προσωπικό και βαθύ. Αν βρεις τον κατάλληλο εραστή, σπας τα σεξουαλικά ταμπού. Είσαι πολύ ζηλιάρης,  ακόμα κι αν δεις το σύντροφό σου να μιλάει με άλλους ή να έχει κάποιες κοινωνικές επαφές. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Άρης στον Τοξότη

Αν έχεις τον Άρη στον Τοξότη, σου αρέσουν οι λεκτικές «διαμάχες» και «κόντρες» για να ερεθιστείς σεξουαλικά. Είσαι διασκεδαστικός στο κρεβάτι, αλλά άπιστος, ιδιαίτερα αν είσαι άντρας, γιατί αγαπάς την ποικιλία και το κυνήγι, αλλά από τη στιγμή που θα κατακτήσεις το θήραμά σου, χάνεις το ενδιαφέρον σου. Δε θέλεις να δεσμεύεσαι και θέλεις ένα σύντροφο που θα σου εξάπτει τη φαντασία διανοητικά και σεξουαλικά. Ως ότου βρεις αυτό το άτομο ,θα πηγαίνεις από κρεβάτι σε κρεβάτι. Είσαι περίεργος και σου αρέσει να ακούς και να μαθαίνεις τα  σεξουαλικά κατορθώματα των άλλων. Σου αρέσει να κάνεις έρωτα σε ασυνήθιστα μέρη. Η ερωτική σου ζωή ,είναι σαν τα σπορ .Το σκληρό παιχνίδι ,σε κάνει να χάνεις το ενδιαφέρον σου. Τα παιχνίδια είναι καλά, αρκεί να μην είναι ανταγωνιστικά. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στον Αιγόκερω

Αν έχεις τον Άρη στον Αιγόκερω, έχεις αυξημένη λίμπιντο και σου αρέσουν οι αισθησιακές απολαύσεις. Αυτό βέβαια κρύβεται πίσω από το συντηρητισμό σου τον οποίο δύσκολα θα τον εγκαταλείψεις. Όταν όμως αποκαλύψεις, το αληθινό σου πρόσωπο, ο εραστής σου δε θα απογοητευθεί καθόλου! Δεν βιάζεσαι καθόλου ,αλλά χρειάζεσαι χρόνο για να απολαύσεις τις στιγμές. Είσαι ευθύς και δίνεις πολλά στο σύντροφό σου στο κρεβάτι, περιμένοντας ανταλλάγματα από αυτόν. Σου αρέσει τα πάντα να γίνονται διακριτικά και να απολαμβάνεις καινούργιες σεξουαλικές τεχνικές. Επιδιώκεις την ασφάλεια στη σχέση σου και όταν είσαι επικεντρωμένος στην καριέρα σου, παραμελείς και καταπιέζεις τις σεξουαλικές σου επιθυμίες εντελώς. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στον Υδροχόο

Αν έχεις τον Άρη στον Υδροχόο, είσαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε νέα σεξουαλική εμπειρία και είσαι πρωτότυπος στη σεξουαλική σου ζωή. Σου αρέσει να πειραματίζεσαι και έχεις δημιουργική φαντασία. Κάθε τι πρώτα θα το δοκιμάσεις στη φαντασία σου και μετά στην πράξη. Αν ερεθίσουν το μυαλό σου, τότε λες: Είμαι δικός σου για πάντα...!!! Το εγκεφαλικό σεξ είναι περισσότερο και από το πάθος και την τρυφερότητα. Φαίνεσαι λιγάκι απόμακρος στο σύντροφό σου, αλλά είσαι πιστός ακόμα κι αν έχεις βαρεθεί. Μπορεί να τρελάνεις το σύντροφό σου όταν λες συνέχεια  «δε με νοιάζει.....δεν ενδιαφέρομαι....» Το τηλεφωνικό σεξ σου εξιτάρει τη φαντασία. Γίνεσαι κυρίαρχος στη σχέση, χωρίς ο άλλος να το καταλάβει. Κάπου- κάπου φαίνεσαι λίγο τρελός, αλλά αυτό είναι που σε κάνει ενδιαφέρον στο σεξ! Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Άρης στους Ιχθύς

Αν έχεις τον Άρη στους Ιχθείς, είσαι πολύ ρομαντικός και οι ανάγκες σου είναι περισσότερο συναισθηματικές ,παρά σεξουαλικές γιατί είσαι ιδεαλιστής στην αγάπη. Το σεξ για σένα είναι φαντασία. Η ευαισθησία σου, σε κάνει να είσαι υπεύθυνος στο σύντροφό σου. Θέλεις πολύ στοργή και τρυφερότητα, γιατί χωρίς αυτά ,αισθάνεσαι το σεξ ψυχρό και απρόσωπο. Για να αισθανθείς κοντά με το σύντροφό σου, θέλεις συναισθηματική σύνδεση. Ακόμα περισσότερο φτάνεις στην έκσταση, όταν έχεις και πνευματική σύνδεση. Είσαι τόσο αισθησιακός ,που χωρίς ρομάντζο και τρυφερά αγγίγματα νιώθεις ότι δεν απολαμβάνεις το σεξ. Η φαντασία σου πετάει και έχεις πολλές σεξουαλικές και ρομαντικές φαντασιώσεις, προτού ακόμα βγεις με τον υποψήφιο εραστή σου. Οι φαντασιώσεις σου περιλαμβάνουν ίντριγκες και μπερδεμένες καταστάσεις.. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-10-2017 10:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms