Άρης στον Κριό. Δύναμη, Ενθουσιασμός, Πάθος
Βαθμολόγησε
28
05
2013

Άρης στον Κριό. Δύναμη, Ενθουσιασμός, Πάθος

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Στις 12 Μαρτίου 2013, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 30 Απριλίου 2013.

Για τον Άρη στον Κριό, δεν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει μόνο πράξη! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση που κάνει τη ζωή μας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Υποκινούμαστε από τη διαδικασία, όχι κατ’ ανάγκη από τον τελικό στόχο. Ο ενθουσιασμός μας ανάβει φωτιά στους άλλους και κινούμαστε με ένα δυναμικό τρόπο. Η φυσική αντοχή μας είναι μεγάλη και μας είναι δύσκολο να κολλήσουμε με μια δραστηριότητα που έχουμε βαρεθεί. Αναζητάμε τον ανταγωνισμό κι ένας παθιασμένος …..αγώνας με έναν αντίπαλο μας εξιτάρει. Βιαζόμαστε να κάνουμε σχέσεις αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η παρορμητικότητά μας μπορεί να μας τυφλώσει και να μας βάλει σε κινδύνους.

Η ισχυρή λίμπιντο μας μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές εμπλοκές. Οι εντάσεις που δημιουργούνται, μας απογοητεύουν εύκολα. Αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η αυτοπεποίθηση είναι αξιοθαύμαστες και συχνά αναλαμβάνουμε ρίσκα που αφήνουν τους άλλους με δέος. Είμαστε επιρρεπείς σε βιαστικές αποφάσεις και γινόμαστε πολύ ευέξαπτοι, λαμβάνοντας ευχαρίστηση με το να προβάλουμε τη δύναμή μας. Δεν έχουμε την υπομονή να κάνουμε επίπονες διαπραγματεύσεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή για το σεξ. Έχουμε έντονο σεξουαλικό πάθος και κατευθυνόμαστε προς την επιδίωξη του αντικείμενου της αγάπης μας και των επιθυμιών μας.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Κριό, στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σου, είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημά σου και να διεκδικήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, περισσότερο από το συνηθισμένο. Έχεις την ενεργητικότητα και τη δύναμη για να προχωρήσεις μπροστά τα σχέδιά σου και είσαι πιο τολμηρός. Θέλεις να μαγνητίσεις με την προσωπικότητά σου όλο τον κόσμο και κάνεις ιδιαίτερη εντύπωση στο αντίθετο φύλο. Εάν οι συνθήκες το απαιτήσουν, αντεπιτίθεσαι με ευκολία. Στην πραγματικότητα, είσαι κάπως ανταγωνιστικός και έχεις τολμηρή ιδιοσυγκρασία. Οι ερωτικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, μπορεί επίσης να ενταθούν και να δημιουργηθούν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον δωδέκατο οίκο σου, είναι η στιγμή για έρευνα και να σκεφτείς σε βάθος τους στόχους σου. Αναπολείς τις δράσεις του παρελθόντος, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό! Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου διοχετεύεται στην προσωπική σου ζωή και προτιμάς οι άλλοι να μην παρατηρούν αλλά ούτε και να γνωρίζουν τι κάνεις στην ιδιωτική σου ζωή. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου απομονωμένος ή στα κρυφά. Οι ασυνείδητες συμπεριφορές σου θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον τρόπο που εσύ ο ίδιος ενεργείς. Κάνεις περισσότερα όνειρα και η φαντασία σου μπορεί να σε υποκινήσει να θέσεις νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σου, οι προσπάθειές σου για ομαδικές δραστηριότητες και συνεργασίες, σε ωθούν για να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις την τόλμη να προβάλεις τις ιδέες σου και να πετύχεις αυτό που θέλεις. Απέφυγε να επιτρέψεις στον εγωισμό σου να κυριαρχήσει στους άλλους. Προτιμάς να ηγείσαι παρά να ακολουθείς μια ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σίγουρα υπάρχουν τρόποι να το κάνεις, χωρίς να χρειάζεσαι βοήθεια από τους άλλους. Επίσης, ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου είναι να λειτουργήσεις ως ομάδα ή τουλάχιστον να επεκτείνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον δέκατο οίκο σου, διεγείρεται η φιλοδοξία σου και η επιθυμία σου να αναγνωρισθούν τα επιτεύγματά σου. Είτε πρόκειται στον επαγγελματικό σου χώρο ή στις προσωπικές σου σχέσεις, έχεις αυξημένη την επιθυμία να σε παρατηρήσουν και να σε αναγνωρίσουν οι άλλοι. Αυτή είναι καλή χρονική περίοδος αν είσαι αυτοαπασχολούμενος ή επιδιώκεις να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, αν όμως συνηγορούν κι άλλοι αστρολογικοί παράγοντες που είναι ευνοϊκοί. Πρόσεξε τις συγκρούσεις με όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Η ενεργητικότητά σου κατευθύνεται στην αυτοπροβολή ή στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σου, είσαι ιδιαίτερα ενθουσιώδης και πιο έντονος συναισθηματικά, απ’ ότι συνήθως. Αποκομίζεις αρκετές εμπειρίες αλλά νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία και αναζητάς την περιπέτεια. Ψάχνεις να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και η έντονη ενέργειά σου, κατευθύνεται στις ανώτερες σπουδές, τα ταξίδια ή γενικά τη γνώση. Πρόσεξε τον υπερβολικό δογματισμό σου ή τις συγκρούσεις λόγω διαφοράς απόψεων ή τις νομικές διαμάχες. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου με ένα ταξίδι ή μπορεί να κάνεις αυτό το ταξίδι με το μυαλό σου! Η παροχή συμβουλών είναι απαραίτητη για σένα και θέλεις να ακούς και να κατανοείς και όχι να δίνεις εντολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σου, η σεξουαλικότητα και η οικειότητα με το σύντροφό σου, σε απασχολούν ιδιαίτερα. Η αρνητική έκφραση αυτής της ενέργειας που έχεις μέσα σου και ο εγωισμός σου, ενδέχεται να δημιουργήσουν συγκρούσεις που συσχετίζονται με το σεξ, τα από κοινού χρήματα ή την περιουσία. Επίσης, πρόσεξε τις συγκρούσεις με τους συνεταίρους σου πάνω σε οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα. Θα υπάρξουν ή μια έντονη κρίση ή κάποιο τέλος. Αυτή είναι μια στιγμή όπου για να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι, αναζητάς την υποστήριξη των άλλων και ψάχνεις πιο βαθιά πρόσωπα και καταστάσεις για να ανακαλύψεις κρυμμένα ή άγνωστα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σου, ενδέχεται να δημιουργηθούν συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου και οι προσωπικές σου σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από το εγώ σου ή οι αντίπαλοί σου μπορεί να είναι προκλητικοί απέναντι σου. Χρησιμοποίησε αυτή την έντονη ενέργεια που έχεις για να συνεργαστείς αρμονικά και να επιλύσεις τα προβλήματα στις σχέσεις σου. Μπορεί και να χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιο άτομο για να κάνεις ό, τι θέλεις να κάνεις. Οι σχέσεις σου θα είναι έντονες και δυναμικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όταν προκύπτει μια διαφορά, θα είσαι γρήγορος στις ενέργειές σου, αλλά θα έχεις λίγη υπομονή για να την επιλύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σου, αναλώνεις περισσότερη ενέργεια στην εργασία σου και τείνεις να επιταχύνεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Ίσως και να έχεις μεγαλύτερο φόρτο εργασίας από ό, τι συνήθως. Είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις την υγεία σου ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να είναι δύσκολο για σένα να συνεργαστείς με τους άλλους με ένα αρμονικό τρόπο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και είναι δυνατόν, να προκύψουν διαφορές με τους συναδέλφους σου. Πρόσεξε τις συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας σου με εκείνους που δεν ξοδεύουν τόσο πολύ ενέργεια όπως εσύ και σε επιβαρύνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ                                                         

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σου, είσαι πολύ εκφραστικός και έχεις πολλή ενέργεια, αλλά όχι απαραίτητα και αυτοπειθαρχία. Έχεις περισσότερη τόλμη για να εκφραστείς δημιουργικά, μέσα από δραστηριότητες με παιδιά, με αισθηματικές δραστηριότητες, χόμπι ή σπορ. Η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται και η σεξουαλικότητά σου και το πάθος σου αυξάνονται. Έχεις την τάση να αναλώνεις περισσότερη ενέργεια στο ερωτικό παιχνίδι, τη διασκέδαση και τη χαρά! Πρόσεξε όμως να μη φτάσεις στα άκρα, καθώς επίσης και την τάση σου να θέλεις να παίζεις. Θα είσαι πιο παιχνιδιάρικος από το συνηθισμένο και ειδικά, μαγνητικός και γοητευτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σου, έχεις περισσότερη ενέργεια για νέα έργα ή δραστηριότητες οι οποίες συσχετίζονται με το σπίτι σου. Επειδή οι ενέργειές σου διέπονται από το ένστικτο σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αμυντικός και προστατευτικός. Στην πραγματικότητα, εάν αισθάνεσαι πολύ ανήσυχος, κυκλοθυμικός ή αμυντικός τώρα, θα ήταν μια καλή ιδέα να κάνεις κάποια πράγματα που εναρμονίζονται με τα συναισθήματά σου. Έχεις μια αυξημένη επιθυμία να επιβληθείς, γι’ αυτό πρόσεξε τις συγκρούσεις ή τις διαφωνίες, που σχετίζονται με την οικογένειά σου ή πρόσωπα του παρελθόντος. Πρόσεξε προβλήματα με το στομάχι και το στήθος.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ                              

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σου, έχεις πολλές ιδέες και σχέδια και θα διασκορπίζεις την ενέργειά σου, ως αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προβάλεις τις ιδέες σου στους άλλους ή να παρουσιάσεις ένα έργο σου. Θα είσαι ιδιαίτερα απασχολημένος, κάνοντας θελήματα και επικοινωνώντας με τους άλλους. Θα έχεις ένα πιο δυναμικό, εγωκεντρικό ή προκλητικό ύφος στην επικοινωνία σου αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις ή μπορεί τα επιχειρήματά σου να είναι καυστικά. Μην παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά τώρα και μην προσπαθείς να επιβάλεις τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σου στους άλλους.                                                   

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον δεύτερο οίκο σου, γίνεσαι πολυμήχανος και φτάνεις στα άκρα για να αυξήσεις το εισόδημά σου και παίρνεις αποφάσεις για το ξεκίνημα νέων έργων ή για την ενίσχυση των ήδη υφισταμένων. Υπερασπίζεσαι με πάθος αυτό που έχεις και είναι δικό σου (πρόσωπο ή αντικείμενο) και προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους την αξία σου και γι’ αυτό, χρησιμοποιείς τα χρήματα και τα υπάρχοντά σου. Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν για θέματα οικονομικά ή ζητήματα ιδιοκτησίας. Πρόσεξε τις παρορμητικές αγορές και απόφυγε τη χρήση πιστωτικών καρτών τώρα, απλά, επειδή τα συνήθη έξοδά σου μπορεί να είναι υπερβολικά και παρορμητικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-05-2013 15:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms