Άρης στον Ταύρο από 9 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
05
06
2024

Άρης στον Ταύρο από 9 Ιουνίου ως 20 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 9 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει ως τις 20 Ιουλίου 2024. Ο Άρης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου προσδίδει σταθερότητα και υπομονή. Επιμένουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε και είμαστε προσεκτικοί σχετικά με οτιδήποτε δεσμευτούμε, επειδή κολλάμε σε ένα σχέδιο μέχρι να ολοκληρωθεί. Είμαστε μερικές φορές αργοί στις κινήσεις μας, αλλά πιο εμπεριστατωμένοι σε ό,τι κάνουμε.

 

Άρης στον Ταύρο: Το πείσμα & η ισχυρογνωμοσύνη έχουν το τίμημά τους!

 

Μπορεί να γίνουμε άκαμπτοι και πεισματάρηδες, ακόμη και όταν δεν είναι απαραίτητο. Δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε δράση, η οποία δε βασίζεται σε ορατά αποτελέσματα, αλλά είμαστε πειθαρχημένοι και έχουμε αυτοκυριαρχία. Ίσως να ασχοληθούμε τώρα με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, την ανακαίνιση σπιτιού ή να κάνουμε μια σημαντική αγορά. Θα εργαστούμε σκληρά, αλλά και σοβαρά, καθιστώντας δύσκολο να χαλαρώσουμε. Αισθανόμαστε ευτυχία όταν απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας.

Ο Άρης στον Ταύρο μάς δίνει πάθος για σταθερά, όμορφα πράγματα. Στον έρωτα είμαστε αισθησιακά ελκυστικοί και αναζητάμε την ευχαρίστηση, στη ψυχή και το σώμα. Απολαμβάνουμε τα εκτεταμένα, οικεία ερωτικά παιχνίδια, με όλες τις αισθήσεις μας να συμμετέχουν, αυξημένες στην αφή, την όσφρηση, τη γεύση και την ακοή. Είμαστε συναισθηματικά σταθεροί και πιστοί μέχρι το τέλος και ικανοποιούμαστε με την ευχαρίστηση του συντρόφου μας. Δεν περιπλέκουμε τα πράγματα με φαντασία και αφήνουμε το χρόνο να δείξει. Μπορεί να γίνουμε πολύ ζηλιάρηδες, αν δούμε ότι κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για το σύντροφό μας. Δεν μπορούμε να απέχουμε από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το βλέπουμε σημαντικό στη ζωή μας και το απολαμβάνουμε στο έπακρο.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στον Ταύρο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Ταύρο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αγωνίζεστε για να υπερασπίσετε τα χρήματα και τα υπάρχοντά σας, τώρα για σας είναι πολύ σημαντικό να έχετε ισορροπία για να νιώσετε οικονομική ασφάλεια. Θέλετε να έχετε την εξουσία και τον έλεγχο πάνω στα οικονομικά των άλλων και κάνετε αλόγιστες σπατάλες σε ακριβά αντικείμενα και για την καλοπέρασή σας. Θα πρέπει να προσέξετε να μην παίρνετε παρορμητικά ρίσκα σε σχέση με νέες επενδύσεις ή οικονομικές συμφωνίες, καθώς η βιασύνη σας ενέχει λάθη. Η προσωπική σας δράση και ενέργεια κατευθύνονται προς την επίτευξη περισσότερων υλικών αγαθών και είστε γρήγοροι σε αποφάσεις που σχετίζονται με οικονομικά προβλήματα. Έχετε το θάρρος και παίρνετε την πρωτοβουλία να απομακρύνετε ανθρώπους, με τους οποίους δεν εναρμονίζονται οι αξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, εκφράζετε τώρα τη δυναμική και υπεύθυνη πλευρά σας, έχετε θάρρος και τόλμη για να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει. Έχοντας μεγάλη επιμονή και αντοχή, αγωνίζεστε να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας και δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που μπορεί να σας εμποδίσει από το να πάρετε αυτό που θέλετε. Έχετε εξαιρετική αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα για να φέρετε εις πέρας εργασίες όπου απαιτούνται ικανότητες και αγωνίζεστε για ό,τι εκτιμάτε. Προσέξτε την υπερβολική διεκδίκηση των προσωπικών σας αναγκών και την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Τώρα θα είστε πεισματάρηδες και νευρικοί αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλετε, και θυμώνετε εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, θα πρέπει να προσέξετε τα άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί μπορεί να μην είναι φερέγγυα ή να σας εξαπατήσουν. Νιώθετε εσωτερικές συγκρούσεις και άγχος στην προσπάθειά σας να κρύψετε το θυμό σας για να μη δημιουργήσετε συγκρούσεις. Επιδιώκετε τώρα τη μοναξιά σας και κάνετε απολογισμό της ζωής σας, αν κάποια άτομα αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας ή όχι. Προσέξτε κάποια άτομα τα οποία μπορεί να σας συκοφαντήσουν ή να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν υπόγεια. Ακούστε τα δικά σας συναισθήματα και τη διαίσθησή σας σε οποιεσδήποτε ενέργειες κάνετε. Είστε τώρα ευαίσθητοι στον πόνο και τη θλίψη των άλλων και θέλετε να τους βοηθήσετε, ακόμα και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, είστε τώρα πολύ κοινωνικοί και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ίσως γίνετε μέλος μιας κοινωνικής ομάδας ή απλά διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας ή τους συναδέλφους σας. Νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν επωφελείς για την οικονομική σας κατάσταση ή ίσως διαμορφώσουν ένα νέο σύστημα αξιών. Έχετε μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, θέλετε να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, να κάνετε κάτι νέο και διαφορετικό. Είστε τώρα περισσότερο ιδεαλιστές και αγωνίζεστε για έναν ανθρωπιστικό στόχο, θέλετε να κάνετε το καλύτερο για τους άλλους. Υποκινείτε τη δράση ενός κοινωνικού συνόλου ή απλά οργανώνετε κοινωνικές εκδηλώσεις μέσω του διαδικτύου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, η δράση σας κατευθύνεται στην καριέρα σας, έχετε την επιμονή και την υπομονή να αγωνιστείτε για τους στόχους σας και πιστεύετε στον εαυτό σας. Προχωράτε με αργό ρυθμό και με μεγάλη προσοχή όσον αφορά τους στόχους σας, θέλετε να οικοδομήσετε γερά θεμέλια στην εργασία σας. Ίσως έχετε κάποιες οικονομικές απολαβές στην εργασία σας ή λάβετε χρήματα που περιμένετε από τη δουλειά σας. Θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας, επειδή τώρα θα έχετε την τάση να είστε πεισματάρηδες και εγωιστές. Μπορεί επίσης να έχετε προβλήματα με τις αρχές ή με άτομα που έχουν εξουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε τα ταξίδια και τη γνώση, έτσι ίσως κάνετε οικονομικό προγραμματισμό προκειμένου να διαθέσετε τα χρήματά σας στο αγαπημένο σας ταξίδι ή για να μάθετε κάτι νέο. Τώρα είστε σε συνεχή κίνηση και μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε εγχειρήματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή μπορεί να συναντηθείτε με άτομα που ζουν μακριά σας. Βλέπετε πιο φιλοσοφημένα τη ζωή, είστε φιλικοί προς τους ξένους και τους γνωστούς και επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο ή το εύρος των γνώσεών σας. Προσέξτε το πείσμα σας στην επιβολή των πεποιθήσεών σας καθώς δε θα έχετε ανοχή και υπομονή με όσους αμφισβητούν τη γνώμη σας ή τις αξίες σας. Γίνεστε κυνικοί και αδιάλλακτοι και αυτό επιφέρει προβλήματα με κάποιους.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, της δύναμης και του πάθους, θέλετε να επιβληθείτε στους αγαπημένους σας ή να τους χειραγωγήσετε συναισθηματικά και οικονομικά, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε μερικούς ανθρώπους. Εξετάζετε σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια και παίρνετε αποφάσεις βασιζόμενοι στο ένστικτό σας. Μπορείτε να δείτε στο βάθος των πραγμάτων και κινητοποιήστε στο να κάνετε ριζικές αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής σας, που δε λειτουργεί σωστά. Προσέξτε διαφωνίες και συγκρούσεις που αφορούν τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους ή τα χρέη σας. Μπορεί επίσης να χωρίσετε τα χρήματα που έχετε από κοινού με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπνέεστε επίσης από το απόκοσμο, τον πνευματικό κόσμο και τα μυστήρια της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, προβάλλετε στους γύρω σας μια ισχυρή προσωπικότητα και έχετε την ανάγκη να αποδείξετε ότι αξίζετε. Προσέξτε το πείσμα και την αδιαλλαξία σας, καθώς θα δημιουργηθεί ένταση σε μια σημαντική σχέση σας, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική. Ίσως χάσετε κάποιους ισχυρούς συμμάχους στην εργασία σας ή διαφωνήσετε με τους συνεργάτες σας ή τον αγαπημένο σας για ζητήματα οικονομικά. Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε πάθος και αισθησιασμό, αλλά παράλληλα η ζήλια, η κτητικότητα και το πείσμα σας θα επιφέρουν συγκρούσεις και ασυμφωνία. Αν είστε μόνοι, έχετε την τάση να είστε ανεξάρτητοι, αλλά ο έντονος αισθησιασμός και ερωτισμός σας, σας οδηγεί στην αγκαλιά κάποιου/ας που δε σας εγγυάται θετικές προοπτικές για το μέλλον.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, είστε πολύ δραστήριοι στην εργασία σας και νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε στον εργασιακό σας χώρο την αξία σας. Θέλετε να προβάλετε τη δύναμή σας και την εξουσία σας και με την επισήμανση των μικρών λεπτομερειών, κερδίζετε αναγνώριση ή περισσότερα χρήματα. Ίσως συγκρουστείτε με τους συναδέλφους ή τους εργαζομένους σας, καθώς τώρα δε θα μπορείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες των άλλων και θα υπερέχουν ο εγωισμός και το πείσμα σας. Αν και επιθυμείτε να βοηθήσετε τους άλλους, θα απογοητευτείτε όταν δε σας ανταποδώσουν τις υπηρεσίες σας. Ίσως ακόμα δραστηριοποιηθείτε για ένα πρόβλημα υγείας, καθώς θα είστε πιο επιρρεπείς σε πυρετούς ή λοιμώξεις, ή απλά φροντίσετε το σώμα σας ξεκινώντας δίαιτα ή γυμναστήριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έχετε έντονο αισθησιασμό και πάθος και μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιον/α που σας μαγεύει με τη δύναμη και τον ερωτισμό του/της. Μην κάνετε όνειρα για το μέλλον, απλά απολαύστε την εμπειρία, καθώς αυτή η σχέση δε θα έχει διάρκεια. Αν είστε δεσμευμένοι, δοκιμάζετε την πίστη και την αφοσίωση του αγαπημένου σας, έτσι προσέξτε τους καβγάδες που προκύπτουν από τη ζήλια και την κτητικότητά σας ή την ανυπομονησία σας να επισπεύσετε την πορεία της σχέσης σας προς κάτι πιο μόνιμο και σταθερό. Επίσης, δώστε προσοχή σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που ίσως προκύψει από το πάθος σας. Τώρα έχετε δύναμη θέλησης και παρορμητικότητα να ικανοποιήσετε τις ερωτικές επιθυμίες σας, αλλά οι παράτολμες ενέργειές σας θα προκαλέσουν ανταγωνισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι σας και αναλώνετε την ενέργειά σας στη διακόσμησή του ή απλά περιποιείστε τον κήπο σας. Ίσως ακόμα διαθέσετε κάποια από τα χρήματά σας σε έκτακτες επισκευές που θα προκύψουν ή στην αναπάντεχη φιλοξενία κάποιων οικείων προς εσάς προσώπων. Τώρα απολαμβάνετε χαρούμενες δραστηριότητες μέσα στο σπίτι σας ή γίνεστε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας, εργαζόμενοι στο σπίτι σας. Ίσως απλά είστε πιο ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας, αναλογιζόμενοι τι πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και πού να επενδύσετε τα χρήματά σας. Προσέξτε επίσης τις συγκρούσεις με ένα οικείο προς εσάς άτομο, που προέρχονται από το πείσμα, τον ανταγωνισμό και την αντιπαλότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η επικοινωνία με τους άλλους δε θα είναι ήρεμη, καθώς τώρα επιδιώκετε να επιβάλετε τις απόψεις σας και εκδηλώνετε το πείσμα σας και τη δύναμή σας. Είναι καλύτερα για σας να μη μιλήσετε τώρα ή να εκφράσετε ό,τι αισθάνεστε, ήρεμα και διπλωματικά. Προσέξτε τα απότομα λόγια σας και το σαρκασμό σας στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς κάποια από τα σχόλιά σας θα έχουν αρνητική κριτική από τους άλλους και θα τους απομακρύνουν. Φροντίστε να συγκρατήσετε την ανυπομονησία σας, καθώς θα αποτρέψει τις σωστές και συνετές ενέργειες. Αν είχατε πρόβλημα στην επικοινωνία σας με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς και τους συνεργάτες σας, ο κόκκινος πλανήτης σάς δίνει την τόλμη και το θάρρος να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-06-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms