Μάθε τι αναζητά ο αγαπημένος σου για να τον κάνεις ευτυχισμένο!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
15
05
2019

Μάθε τι αναζητά ο αγαπημένος σου για να τον κάνεις ευτυχισμένο!

E-zwdia

Έχετε συναντήσει κάποιο άτομο και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Ίσως αρχίζετε να αισθάνεστε πιο κοντά του και μπορεί ακόμη και να έχετε αρχίσει να το ερωτεύεστε. Αλλά τα δικά του συναισθήματα εξακολουθούν να παραμένουν ένα μυστήριο για σας. Δεν είστε ακόμη σίγουροι πώς νιώθει κι αν κινείστε σωστά. Γνωρίζετε με ποιο τρόπο θα κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο μαζί σας;

 

Τι είναι αυτό που εξιτάρει τον σύντροφό σας; Διαβάστε το ζώδιό του και αποκρυπτογραφήστε τον/την!

 

Αν ο σύντροφός σας είναι Κριός:

Στους Κριούς αρέσει η αυτοπεποίθηση και η δύναμη στο σύντροφό τους και έτσι μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό για να κερδίσετε την καρδιά τους. Θα πρέπει να τους επιβεβαιώσετε ότι δεν θέλετε να υπερισχύσετε, απλά ότι πιστεύετε στον εαυτό σας, γιατί οι Κριοί θέλουν να έχουν εκείνοι το προβάδισμα. Είναι πολύ ανοικτοί και ειλικρινείς και θα πρέπει να είστε το ίδιο κι εσείς. Αντιθέτως, απεχθάνονται τα παιχνίδια του μυαλού και τα τεχνάσματα και αν αισθάνονται ότι εξαπατώνται, θα τρέξουν χιλιόμετρα μακριά. Καλέστε τους σε ένα επίσημο δείπνο σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, αλλά εξασφαλίστε πρώτα ότι ποτέ δεν έχουν ξαναπάει στο παρελθόν, και μην ξεχνάτε να κρατάτε ζωντανό τον ενθουσιασμό τους για την περιπέτεια. Να τους τραβάτε συνέχεια την προσοχή και θα ξετρελαθούν όλο και περισσότερο μαζί σας. Πάντα να είστε ειλικρινείς μαζί τους και θα κερδίσετε την πρώτη θέση στην καρδιά τους.

Αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος:

Οι Ταύροι, αγαπούν με πάθος, ωστόσο, μπορούν να γίνουν εύκολα κτητικοί και ζηλότυποι. Αλλά όταν τα πράγματα είναι ήρεμα και οι σχέσεις τους είναι σταθερές, είναι ζεστοί και συμπονετικοί. Μπορεί απλώς να αισθάνονται προστατευτικά πάνω στους συντρόφους τους και φοβούνται μην τους χάσουν. Τους αρέσει η πολυτέλεια και είναι πολύ ρομαντικοί, είναι πάντα πρόθυμοι και χαίρονται να σας περιποιούνται, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να κάνετε το ίδιο σε αντάλλαγμα. Τους αρέσουν τα καλά ποτά και τα πλούσια δείπνα, το κομψό και το ωραίο. Για να τους κρατήσετε κοντά σας, θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί τους πάντοτε. Αν τους δώσετε την απαιτούμενη προσοχή θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα. Μαγειρέψτε τους κάτι ιδιαίτερο, ένα ρομαντικό δείπνο με καλό κρασί και έντονη συζήτηση είναι ότι πρέπει γι’ αυτούς.

Αν ο σύντροφός σας είναι Δίδυμος:

Οι Δίδυμοι αγαπούν τη διασκέδαση, το γέλιο και έχουν πολλά θέματα για συζήτηση για την τόνωση του μυαλού τους. Ερωτεύονται πρώτα με το κεφάλι τους και όχι με την καρδιά τους, έτσι θα πρέπει να προσφύγετε στο μυαλό τους με ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Τους αρέσει να μιλούν, ιδιαίτερα σχετικά με τον εαυτό τους και τις απόψεις τους. Έχουν πολλή ενέργεια μέσα τους που χρειάζεται να εκτονωθεί με διασκέδαση και κίνηση. Προτείνετε δραστηριότητες που αφορούν την ποδηλασία, το τρέξιμο ή την πεζοπορία, χορό και γέλιο, οτιδήποτε ευχάριστο. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι βασικά στοιχεία για τους Διδύμους. Επιτρέψτε τους να έχουν όση ελευθερία χρειάζονται και μην τους κρατάτε δεμένους. Αφήστε τους να κάνουν ό, τι θέλουν, όταν το θέλουν και διασφαλίστε ότι θα είστε εκεί για αυτούς ανά πάσα στιγμή.

Αν ο σύντροφός σας είναι Καρκίνος:

Οι Καρκίνοι έχουν ανάγκη να βρουν κάποιον/α που να τους λατρεύει και να τους φροντίζει. Δίνουν πολλή σημασία στην εκτίμηση και τον σεβασμό του συντρόφου τους και βέβαια το ανταποδίδουν ως αντάλλαγμα. Ο σύντροφός τους θα πρέπει να είναι αυτός που θα καλλιεργήσει και θα εκτιμήσει τα προτερήματά τους. Ένα σημαντικό στοιχείο για τους Καρκίνους είναι ότι θέλουν ο σύντροφός τους να είναι ικανός στη διεκπεραίωση των καθημερινών υποχρεώσεων αλλά όχι ανταγωνιστικός με αυτούς. Χρειάζονται ένα σύντροφο που να τους συμβουλεύει και όχι να τους πάει κόντρα και κυρίως δεν θέλουν σχέσεις που τους προκαλούν άγχος. Οι αγχωτικές καταστάσεις δεν είναι και ό, τι καλύτερο για τους Καρκίνους γιατί στρεσάρονται πολύ και κλείνονται στον εαυτό τους. Ως εκ τούτου, συνιστάται να βγαίνετε έξω μαζί για να διασκεδάζετε και πάντα να τους κρατάτε σε μια καλή διάθεση.

Αν ο σύντροφός σας είναι Λέων:

Οι Λέοντες είναι διασκεδαστικοί και χαρούμενοι, έτσι θα πρέπει να μοιραστείτε τη σφοδρή επιθυμία τους για τη ζωή και τον ενθουσιασμό τους για τα πάντα. Θέλουν να αναδειχθούν, να σας εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους, πράγμα που τους κάνει να αισθάνονται ανώτεροι. Επιθυμούν να τους δώσετε την ευκαιρία να λάμψουν και να αποσπάσουν το χειροκρότημά σας. Αγαπούν τη δημόσια επίδειξη αγάπης και στοργής. Δεν τους ενοχλεί καθόλου, στην πραγματικότητα, το θέλουν καθώς δείχνετε στους άλλους το πόσο πολύ τους αγαπάτε και τους λατρεύετε. Αν τολμήσετε όμως να επισημάνετε τις αδυναμίες τους ή να τους ασκήσετε κριτική, το λιοντάρι σας θα σας δείξει τα νύχια του. Οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι τέλειοι, οπότε αφήστε τους να είναι οι βασιλιάδες της ζούγκλας και ποτέ, μα ποτέ μην επισημαίνετε τα λάθη τους.

Αν ο σύντροφός σας είναι Παρθένος:

Οι Παρθένοι προσελκύονται από κάποιο σύντροφο που είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτούς. Τείνουν να είναι λίγο ντροπαλοί και συνεσταλμένοι, γι’ αυτό βρίσκουν πολύ ελκυστικό ένα αυθόρμητο και δυναμικό άτομο. Εάν είστε χαρούμενοι, γελαστοί, αισιόδοξοι και αγαπάτε τη διασκέδαση, θα αισθανθούν μια ακαταμάχητη έλξη για σας. Να είστε αξιόπιστοι και σταθεροί γιατί δεν θέλουν να ανησυχούν όταν δεν είστε μαζί. Μη δημιουργείτε καταστάσεις που κάνουν τους Παρθένους να έχουν   ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά σας ή τον σκοπό σας ή τους κάνετε να αμφιβάλουν για τις προθέσεις σας. Εάν ονειρεύεστε μία μακροχρόνια σχέση, οι Παρθένοι είναι η ιδανική επιλογή. Από τη στιγμή που είναι μαζί σας, θα αφιερώσουν ολόκληρη τη ζωή τους για να σας κάνουν ευτυχισμένους. Όταν δίνουν την καρδιά τους, είναι με την πρόθεση ότι θα είναι δικοί σας για πάντα…

Αν ο σύντροφός σας είναι Ζυγός:

Οι Ζυγοί αγαπούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή, την κομψότητα, τη φινέτσα και τη χάρη. Είναι πολύ κοινωνικοί και ομιλητικοί, έχουν δίψα για γνώση και τους αρέσουν τα ταξίδια και η κοινωνικοποίηση. Εάν μπορείτε να τους καλέσετε σε ένα μέρος που ποτέ δεν έχουν πάει στο παρελθόν, ιδίως εάν έχει ιστορικό ενδιαφέρον ή αξιοσημείωτο παρελθόν, θα είναι ευτυχισμένοι. Τα εκλεκτά κρασιά και το καλύτερο φαγητό εντυπωσιάζει όλους τους Ζυγούς. Εάν δεν έχετε την πολυτέλεια να τους πάτε στο καλύτερο εστιατόριο, καλέστε τους για δείπνο στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τα καλύτερα σερβίτσια σας και τραπεζομάντιλα και δημιουργήστε μια άκρως ρομαντική και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Ανοίξτε το καλύτερο κρασί, αν το σηκώνει η τσέπη σας, και θα έχετε τον Ζυγό σας δικό σας για πάντα!

Αν ο σύντροφός σας είναι Σκορπιός:

Αν θέλετε ένα σύντροφο με πάθος, πίστη και αφοσίωση, ο Σκορπιός είναι το άτομό σας! Μπορείτε να πάρετε ό, τι έχει να σας δώσει; Είστε έτοιμοι για αυτό; Όμως θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα με τους Σκορπιούς, γιατί όταν δέχονται απειλή, γίνονται απρόβλεπτοι  και θολώνουν γρήγορα. Δεν δέχονται οποιαδήποτε αδικοπραγία από την πλευρά σας, έτσι πηγαίνετε με τα νερά τους. Σε περίπτωση που τα πράγματα παίρνουν μια αρνητική τροπή, το καλύτερο θα ήταν να φύγετε από το δρόμο τους. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται όταν είστε με έναν Σκορπιό. Μπορεί να πουν κάτι και να σκέφτονται κάτι άλλο. Δεν θα κολλήσουν σε επιφανειακά σημάδια ερωτισμού και δεν ακολουθούν τους κανόνες. Για να τους κατακτήσετε, μπορεί να σας πάρει κάποιο χρόνο. Τα καλά νέα είναι ότι αξίζει η προσπάθεια, γιατί θα σας προσφέρουν ζεστή συντροφιά, πίστη, φιλία, αγάπη και πάθος.

Αν ο σύντροφός σας είναι Τοξότης:

Οι Τοξότες αγαπούν τα ευφυή και φιλοσοφημένα άτομα. Θέλουν να μπορούν να κάνουν μια πνευματώδη συζήτηση μαζί σας για τα παγκόσμια γεγονότα, τη λογοτεχνία ή τη ζωή γενικότερα. Οι νέες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες είναι πάντα ένα πλεονέκτημα. Διαβάστε περισσότερα, μάθετε περισσότερα και δεν θα τους προσελκύσετε μόνο, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ως άτομα. Αν τους πιέσετε για κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή σχέση, τουλάχιστον στην αρχή της γνωριμίας, αυτό θα σημάνει και το τέλος της σχέσης. Δεν είναι γρήγοροι για να αποφασίσουν για δέσμευση γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποδεχτείτε την φιλελεύθερη φύση τους. Απλά απολαύστε τους και μην είστε ποτέ ο πρώτος που θα πει «σ’ αγαπώ», ακόμα και αν ενδιαφέρεστε με πάθος, αν θέλετε αυτή η σχέση να οδηγήσει σε κάτι πιο μακροπρόθεσμο.

Αν ο σύντροφός σας είναι Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι έχουν αρκετούς φίλους για να επιλέξουν μέσα από αυτούς το μελλοντικό τους σύντροφο. Επιλέγοντας, με αυτόν τον τρόπο, αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά. Δεν πρέπει ποτέ να τους κάνετε να νιώσουν απόρριψη, θέλουν πάντα να είναι αυτοί οι κερδισμένοι. Αν θέλετε να κρατήσετε έναν Αιγόκερω κοντά σας, μην ξεχάσετε ποτέ τη δέσμευση που έχουν με την καριέρα τους. Αισθάνονται μεγάλη αξία, όταν η σταδιοδρομία τους πάει καλά. Μπορεί να έχετε ήδη παρατηρήσει πόσο κυκλοθυμικοί μπορεί να γίνουν, όταν η καριέρα τους δεν κινείται προς την κατεύθυνση που θέλουν. Ποθούν την τιμιότητα, η οποία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε σημαντική σχέση στη ζωή τους. Αν πιστέψουν ότι είστε ανέντιμοι ή ανειλικρινείς, δεν θα διστάσουν να τελειώσουν τη σχέση. Πάντα να είστε ευθείς με τον Αιγόκερω σας και θα σας αγαπάει και θα σας σέβεται.

Αν ο σύντροφός σας είναι Υδροχόος:

Όταν συναντάτε έναν Υδροχόο, μη δείχνετε συναισθήματα. Έστω και κάτι λίγο να του δείξετε θα φύγει μακριά. Να είστε έτοιμοι για άφθονα εγκεφαλικά παιχνίδια, διαφορετικά δεν θα καταφέρετε και πολλά. Οι Υδροχόοι θα σας αφήσουν να πιστεύετε ότι τους έχετε γοητεύσει, και την επόμενη μέρα δεν θα απαντούν στις κλήσεις του τηλεφώνου σας και θα εξαφανιστούν. Εάν δεν λάβετε αυτό υπόψη σας και δεν ξέρετε τον τρόπο για να παίξετε εγκεφαλικά παιχνίδια, τότε θα σας βαρεθούν γρήγορα. Πρέπει να είστε σε θέση να ανοίξετε κάποια περίεργη συζήτηση ή να τους πείτε κάτι που δεν ξέρουν. Αν έχετε να προτείνετε κάτι συναρπαστικό και πολύ τολμηρό, οι πιθανότητες είναι ότι θα θέλουν να το κάνουν, τους αρέσει η ιδέα που προτείνατε και θα το σκέφτονται όλη την ημέρα. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να κάνετε έναν Υδροχόο να ανοιχτεί σε εσάς, έτσι μην τους πιέζετε και αφήστε τους σιγά-σιγά να σας σκέφτονται…

Αν ο σύντροφός σας είναι Ιχθύς:

Οι Ιχθύς αγαπούν τον ρομαντισμό και τα συναισθήματα και τους αρέσει το μυστήριο και οι γρίφοι. Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον τους, κάνοντάς τους να ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα για εσάς! Να έχετε μια αύρα μυστηρίου και μην είστε ανοιχτό βιβλίο, δεν χρειάζεται να ξέρουν πολλά για σας. Να μην είστε υπερβολικά πρόθυμοι να βγείτε ραντεβού, κάντε τους να περιμένουν. Κι αυτό για να μην κρυώσουν μαζί σας γρήγορα. Δοκιμάστε νέα πράγματα μαζί τους. Είναι πάντα συναρπαστικό να δοκιμάσετε κάτι νέο με κάποιον/α που μόλις συναντηθήκατε και οι Ιχθύες είναι οι κατάλληλοι γι’ αυτό. Τους αρέσει όταν ο σύντροφός τους είναι συναισθηματικός και ρομαντικός, όπως είναι οι ίδιοι, και διακατέχεται από ισχυρό  σεξουαλικό πάθος. Κάντε τους κομπλιμέντα, αν σας εντυπωσίασαν, προχωρήστε και αφήστε τους να το ξέρουν. Είναι πολύ ευτυχισμένοι αν ξέρουν ότι τους αρέσετε. Εκφραστείτε και αφήστε τους να ξέρουν τι σκέφτεστε γι’ αυτούς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-05-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms