O Άρης στους Ιχθύς από 23 Μαρτίου ως 30 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
19
03
2024

O Άρης στους Ιχθύς από 23 Μαρτίου ως 30 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 23 Μαρτίου, ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και θα παραμείνει ως τις 25 Μαΐου 2022. Με τον Άρη στους Ιχθύς, γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη. Μερικές φορές νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι, σαν να πλέουμε σε ένα ακυβέρνητο σκάφος και έχουμε παθητική προσέγγιση στις καταστάσεις. Η παρόρμηση να δράσουμε εξαρτάται από τη διάθεση της στιγμής και των συναισθημάτων που διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε από το περιβάλλον μας.

 

Άρης στους Ιχθύς: Αγωνίσου στο όνομα της συμπόνιας και της άνευ όρων αγάπης!

 

Τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων αλλά κρύβουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τις ενέργειές μας. Γινόμαστε ευάλωτοι στα δράματα και τα ψυχολογικά τραύματα των άλλων και κινούμαστε διστακτικά προς μια νέα αγάπη και οπισθοχωρούμε αν αντιμετωπίσουμε αγενή ή απότομη συμπεριφορά. Απλά, προσπαθούμε να ξεφύγουμε από μια αρνητική κατάσταση, αντί να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις.

Ο Άρης στους Ιχθύς θέλει ρομαντισμό και το όνειρό του είναι η αγάπη διαμέσου του σεξ. Η φαντασία και τα πολλά ερωτικά παιχνίδια βοηθούν στο να δημιουργηθεί μια έντονα εκστατική ατμόσφαιρα. Αυτό που δεν ανέχεται είναι η αυστηρή κριτική, ο υλισμός, ο εγωκεντρισμός και οι αγενείς τρόποι στο κρεβάτι. Με τον Άρη στους Ιχθύς, τονίζονται η καλλιτεχνία, η μουσική και οι εικαστικές τέχνες.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στους Ιχθύς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στους Ιχθύς στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, γίνεστε ντροπαλοί και άτολμοι, καθώς τώρα δεν θα εκφράζετε ανοιχτά το θυμό σας. Έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και ικανότητας να σταθείτε μόνοι σας στα δικά σας πόδια. Η ζωτικότητά σας ίσως είναι πεσμένη και μπορεί να θέλετε να είστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ευαισθησία σας είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό προσέξτε να μη χρησιμοποιηθείτε και κυριαρχηθείτε από τους άλλους ανθρώπους. Γίνεστε συμπονετικοί και με κατανόηση προς τα προβλήματα και τα βάσανα των άλλων. Έχετε ισχυρή φαντασία και ονειροπόληση, με τάση στον ιδεαλισμό και το εκλεπτυσμένο γούστο στη μουσική και τις τέχνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, η ενέργειά σας κατευθύνεται προς τις φιλίες σας και τις ομαδικές δραστηριότητες. Έχετε εφευρετικότητα ενώ η τεχνολογία συμβάλλει θετικά στη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής σας. Εκείνο που χρειάζεστε τώρα είναι χαρούμενους και ζωντανούς φίλους που είναι ομοϊδεάτες σας. Προσελκύεστε από οργανωμένες ομάδες αλλά μπορεί να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας κι αν οι άλλοι προσπαθούν να σας ελέγξουν, αντιδράτε και επαναστατείτε. Ίσως τώρα έχετε ανθρωπιστικές και επιστημονικές ανησυχίες, με έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον, την τεχνολογία και την πρόοδο της ανθρωπότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, οι ενέργειές σας διοχετεύονται στην καριέρα σας και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αισθάνεστε την ανάγκη να αποδείξετε στον κοινωνικό σας περίγυρο ότι μπορείτε να πετύχετε, καθώς θα είστε φιλόδοξοι και μαχητικοί. Σας παρουσιάζονται ευκαιρίες οι οποίες σας οδηγούν στην προσωπική πρόοδο και την επαγγελματική καταξίωση. Οι καλύτερες επιδόσεις σας αναγνωρίζονται από τους εργοδότες και τους ανωτέρους σας. Είστε αποτελεσματικοί, πρακτικοί, υπεύθυνοι, με αυτοπειθαρχία και αξιόπιστοι αλλά μπορεί να γίνετε ψυχροί, υπολογιστές και εγωιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, είστε ειλικρινείς αλλά γίνεστε δογματικοί με ισχυρές πεποιθήσεις. Τώρα ίσως επιδιώξετε ένα ταξίδι, καθώς θα είστε ανήσυχοι και ενεργητικοί. Γίνεστε νευρικοί, βαριέστε εύκολα και αισθάνεστε ανίκητοι, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνετε ρίσκα στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες και προβληματικές καταστάσεις. Μπορεί να έχετε προβλήματα με τυχερά παιχνίδια ή το νόμο. Οι ενέργειές σας επικεντρώνονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη μάθηση. Είστε άμεσοι αλλά παράλληλα καυστικοί στις επικοινωνίες σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, έχετε έντονο πάθος και σεξουαλική ορμή, αλλά θα πρέπει να προφυλαχθείτε από τη ζήλια κα την καχυποψία. Φαίνεστε αινιγματικοί και μυστηριώδεις στο αντίθετο φύλο και δεν επιδιώκετε τη συναισθηματική δέσμευση. Τα κίνητρά σας για την επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων θα είναι τόσο ισχυρά, που δεν πρόκειται να σας εκτρέψουν από την επιλεγείσα πορεία δράσης σας. Οι ισχυρές επιθυμίες σας και η συναισθηματική σας ένταση μπορεί να μετατραπούν σε εμμονή. Έχετε μια ισχυρή σεξουαλική ορμή και τάσεις προς την αποκάλυψη των όσων είναι κρυμμένα. Θα σας απασχολήσουν τα κοινά οικονομικά, τα κληροδοτήματα ή ασφαλιστικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, ψάχνετε ένα σύντροφο να αναγνωρίσει την αξία σας. Κάποιοι από εσάς θα επιδιώκετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, είτε ερωτική, είτε συνεργασία, είτε φιλία. Τώρα συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές δραστηριότητες, στις οποίες θέλετε να γίνετε αντιληπτοί και να εκτιμηθείτε. Προσέξτε πάνω στο θυμό σας, μην πείτε αγενή πράγματα στο σύντροφό σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας για να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Η ευαισθητοποίησή σας απέναντι στις επιλογές που θέλετε να κάνετε μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα ή σε μια ενδιαφέρουσα ποικιλία εμπειριών.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, εμφανίζετε επιδεξιότητα και ακρίβεια στην εργασία σας και είστε τώρα περισσότερο εργασιομανείς. Είστε δυναμικοί και δεν θεωρείτε ότι είναι δύσκολο να χειριστείτε καθυστερήσεις ή εμπόδια. Προσέξτε πιθανές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, λόγω της απερίσκεπτης συμπεριφοράς σας. Οι ενέργειές σας επικεντρώνονται στην εργασία και μπορείτε τώρα να δείτε τα πράγματα με λεπτομέρεια και βάθος. Προσέξτε την γκρίνια και την επικριτική συμπεριφορά σας ,καθώς τώρα θα βλέπετε και θα επισημαίνετε σφάλματα στους άλλους. Είστε υπεύθυνοι, αξιόπιστοι και εργάζεστε σκληρά. Ίσως έχετε στομαχικές διαταραχές λόγω της ανησυχίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, έχετε έντονη ενέργεια και σθένος σε όλες τις δημιουργικές, κοινωνικές και ερωτικές δραστηριότητές σας. Αναλώνετε το χρόνο σας στη διασκέδαση και το φλερτ και ξέρετε πώς να εντυπωσιάσετε το αντίθετο φύλο. Έχετε ισχυρή θέληση και έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτάρκεια. Αναζητάτε την προσοχή των υποψήφιων ερωτικών συντρόφων σας, αλλά μόνο σε σεξουαλικό επίπεδο, δεν επιδιώκετε μια σταθερή σχέση. Προσέξτε τον εγωκεντρισμό σας και την έλλειψη ευαισθητοποίησης σε ό, τι αφορά τις ανάγκες των άλλων. Έχετε πολλή ενέργεια, δύναμη θέλησης και δημιουργικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή να έχετε μια διαμάχη για ακίνητα ή με τους γονείς σας. Οι οικογενειακές σας ανησυχίες θα καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας, τόσο από την άποψη της πρακτικής διεργασίας που πρέπει να γίνει, όσο και τις δυσκολίες που πρέπει να επιλυθούν. Προσέξτε την επιθυμία σας να έχετε τον έλεγχο στο σπίτι σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως τώρα αναλώσετε την ενέργειά σας στη φροντίδα και την προσοχή των προσφιλών σας προσώπων και θα είστε επιφυλακτικοί προς τον υπόλοιπο κόσμο. Είστε έτοιμοι να βοηθήσετε μόνο αυτούς που αγαπάτε και να τους υποστηρίξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είστε γρήγοροι στο μυαλό και την ομιλία και η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα ταξίδι. Αν είστε συγγραφέας, δημοσιογράφος, ασχολείστε με τα media ή έχετε ένα επάγγελμα που συνδέεται με τις επικοινωνίες, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για σας. Θα είστε ομιλητικοί αλλά παράλληλα καυστικοί στα λόγια σας, λέτε πολλά αλλά κάνετε λίγα. Θα μπορούσατε να έχετε προβλήματα με τα αδέλφια σας ή ίσως τους γείτονές σας. Είστε επιδέξιοι στα λόγια και έχετε ισχυρή πειθώ αλλά και επιρρεπείς στην αναποφασιστικότητα, καθώς αλλάζετε απόψεις για διάφορα θέματα. Μπορεί να είστε απρόσεκτοι στην οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, επιδιώκετε το οικονομικό κέρδος, προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη και πολυτελή. Τώρα έχετε μεγάλη ικανότητα σε οποιοδήποτε εγχείρημα αναλαμβάνετε και είστε ενθουσιώδεις ως εργαζόμενοι. Κάποιοι από σας μπορεί να επιδιώξετε να ιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση και θέλετε τα χρήματα για να γίνετε ανεξάρτητοι . Προσέξτε τις υπερβολικές δαπάνες σας για να φαίνεστε ελκυστικοί στους άλλους ανθρώπους, μην είστε ανταγωνιστικοί και αποφύγετε τώρα να αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Τώρα ψάχνετε για τα περισσότερα και τα καλύτερα και αναζητάτε τις απολαύσεις της ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, είστε επιθετικοί και εξωστρεφείς, αναζητώντας την προσωπική αναγνώριση και την ελευθερία σας έντονα. Είστε ενεργητικοί, μαγνητίζετε τους γύρω σας και έχετε ισχυρή επίδραση στο στενό σας κύκλο. Έχετε έναν ενθουσιασμό που είναι μεταδοτικός. Όμως, όσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε κάτι, άλλο τόσο εύκολο είναι να το σταματήσετε. Διεκδικείτε αυτό που θέλετε και σας είναι εύκολο να μαγέψετε τους άλλους με λίγες μόνο λέξεις σας. Ο κατηγορηματικός και απότομος χαρακτήρας σας, σας ωθεί να υπερασπίσετε τα δικά σας συμφέροντα. Τώρα δράτε παρορμητικά και έντονα, πολύ απότομα και συχνά χωρίς πολύ σκέψη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms