Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
05
2022

Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Μαΐου ο Δίας που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία ιδιαιτέρως βοηθητική όψη, θα δώσει την ώθηση να γίνουν σημαντικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στην άνοδο και στη βελτίωση τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία και τις σχέσεις.

 

Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αναδόμηση, επαγγελματική πρόοδος

 

Οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα κάνουν πρόσφορο το έδαφος για καινούργιες συνεργασίες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις κάθε τύπου. Ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, αισιόδοξος, μεθοδικός, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Τα συμβάντα θα τονώσουν τις σχέσεις κοινωνικές φιλικές αλλά και προσωπικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σύσφιξη επαφών, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα οικογενειακά που προκαλούσαν άγχους και έφερναν εμπόδια στην προσωπική εξέλιξη.

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, προνοητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα ρίσκα θα είναι συνετά. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκπεραίωση, κλείνουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, όσοι είναι αντιμέτωποι με οικονομικές δυσκολίες θα έχουν μπροστά τους το κατάλληλο άνοιγμα για να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις. 

Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν συμβάντα επαφές και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε να βγείτε από την απογοήτευση και τη δυσανασχέτηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα καταφέρετε να ανοιχτείτε να επεκτείνετε τις βλέψεις σας και να υλοποιήσετε. Δώστε έμφαση στις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιώσετε τις εργασιακές συνθήκες, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο, ο μεθοδικός τρόπος σκέψης σας και οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Οργανώστε τα οικονομικά σας πλάνα θα υπάρξουν ευκολίες και ουσιαστικά ανοίγματα, δώστε έμφαση στην τακτοποίηση, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να βρείτε και μία νέα πηγή εσόδων, θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να τα αξιοποιήσετε με τρόπο επενδυτικό. Συντονίστε τις ενέργειές σας, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Έκταση θα έχει πνευματικότητα σας, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές, γνώση, μόρφωση, σεμινάρια. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης επικεντρωθείτε στις δυσκολίες και στα προβλήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ουσιαστικές λύσεις και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα και καινούργιες προτάσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε ώθηση στις βλέψεις και στα πλάνα σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειες σας, να οργανώσετε τα πλάνα σας και να συγκεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και κοινωνικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε σε εργασιακό επίπεδο. Αν ψάχνετε χορηγούς ή αν έχετε την ανάγκη να στηριχτείτε σε συμμαχίες πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για συναναστροφές που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν επαγγελματική όψη. 

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να τονώσετε την ψυχολογία σας, θα υπάρξουν ανοίγματα, επαφές και συζητήσεις με κοντινά σας άτομα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από την απογοήτευση και τις αρνητικές σκέψεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοίγματα θα υπάρξουν για δοσοληψίες, συμφωνίες, αγορές και διαπραγματεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, ορθολογισμός, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις. Στην περίπτωση που έχετε προβλήματα και αναζητάτε λύσεις θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να βγείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις. Συντονίστε τα βήματα σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, αξιοποιείστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές να ξέρετε πως θα είναι θετικές, θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να βγείτε από στάσιμες ή αδιέξοδες καταστάσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με προσωπικά ζητήματα, είτε με θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας, θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις, να αναδομήσετε σχέσεις, να χτίσετε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να υλοποιήσετε και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας, θα έχετε τη δυνατότητα για εφαρμογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να σκεφτείτε και να κινηθείτε συντονισμένα, τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε δυνατότητα να ανανεωθείτε, να βγείτε από την απογοήτευση και την άρνηση, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συνεργασίες, συμμαχίες και γενικότερα για τόνωση σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Βγάλτε στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά της προσωπικότητάς σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα και την άρνηση, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ