Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 21 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
04
2024

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 21 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Απριλίου ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μία τυχερή όψη που εμφανίζεται κάθε 14 χρόνια, ανοίγει έναν καινούργιο ορίζοντα, φέρνει συμβάντα που οδηγούν στην ανανέωση, στην προσωπική αναγέννηση και στην εσωτερική ικανοποίηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ισχυρή θέληση, ευρηματικότητα, δημιουργικό πνεύμα, εμπνευσμένες ιδέες, θα υπάρξουν ανοίγματα για υλοποίηση και άμεση εφαρμογή.

 

Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό: Νέες προοπτικές, καινούργιες ευκαιρίες

 

Ένας παλιός κύκλος θα κλείσει και ένα καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει. Θα υπάρχει η δύναμη να παραγκωνιστούν οι τοξικές σχέσεις, οι αρνητικές συνθήκες, και τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Η ζωτικότητα και η ανάγκη για άμεση αλλαγή θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις, ασυνήθιστες προσεγγίσεις, και απελευθερωμένες ενέργειες. Καινοτόμες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις μεταρρυθμίσεις και στις προοδευτικές αλλαγές, θα υπάρχει δυνατότητα για υλοποίηση. Φεύγουν τα εμπόδια, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, αν υπάρχει επιμονή και μεθοδικότητα το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και θετικό.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αυθόρμητες, απελευθερωμένες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη καινούργιας σχέσης.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, προχωρήστε σταθερά στα σχέδια σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε και να φτάσετε στον στόχο σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αύξηση θα δείτε στα έσοδα σας, βγαίνετε από το άγχος και την ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δύσκολες ή απογοητευτικές καταστάσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να αλλάξετε τις αρνητικές ή στάσιμες συνθήκες, τα ανοίγματα θα σας δώσουν τη ώθηση να προχωρήσετε σε άμεσες επιδιώξεις. Θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν, θα νιώσετε ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το κατεστημένο σας, να κάνετε διαφορετικά πράγματα και να ανανεωθείτε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στοχεύστε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα και να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, θα προκύψουν νέες γνωριμίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα κόποι και προσπάθειες θα ανταμειφτούν, ίσως να υπάρξει προοπτική προαγωγής. Οξυδέρκεια και διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε σωστά και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές σκέψεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχολογία σας και να προχωρήσετε σε δυναμικές ίσως και ασυνήθιστες επιλογές. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επισημοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας ανάγκη θα είναι η ψυχολογική σας ανανέωση, θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος για αλλαγές. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, θα βρείτε αποδοχή, ασφάλεια και αμοιβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που θέλετε να ανανεωθείτε θα έχετε ευκαιρίες νέας γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διορατικότητα και σφαιρική αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα επαγγελματικά στρέψτε το ενδιαφέρον σας στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει μία καινούργια γνωριμία, ίσως να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, δυναμισμός, ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για να ικανοποιήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να σας απασχολήσει μία καινούργια πρόταση, ενδεχομένως να προκύψει ένα αναπάντεχο άνοιγμα που θα είναι δημιουργικό και θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, θετική κατάληξη θα έχουν οι προσπάθειες σας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και αλλαγές που θα σας βγάλουν από την άρνηση, θα καταφέρετε να τονωθείτε ψυχολογικά. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για κοινωνικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν αναστατώσεις, προκλήσεις και ανατρεπτικές εκπλήξεις, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα σχέδια σας ή να ακολουθήσετε μία διαφορετική κατεύθυνση. Στην αισθηματική σας ζωή θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα που σας στεναχωρούν ή σας εγκλωβίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα ενθουσιαστείτε και θα ανανεωθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργια αρχή, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, απρόοπτα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms