Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
05
2023

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Μαΐου ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη βελτίωση, στην κυριαρχία, στην κατάκτηση, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και εντάσεις που ενδεχομένως να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις τους, αν προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο εγωκεντρικό και εξουσιαστικό θα δημιουργήσουν αρνητισμούς.

 

Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Εξουσιαστικές διαθέσεις, ανάγκη για κυριαρχία

 

Στον εργασιακό χώρο προσοχή στις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και άτομα που κατέχουν ιεραρχικά ανώτερη θέση, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Στόχος θα πρέπει να είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών όμως οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές. Ελλοχεύει κίνδυνος για εμμονές, για εξαρτήσεις, για προσκόλληση, οτιδήποτε εκδηλωθεί με εμμονικό πείσμα θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σε ψυχολογικό και εσωτερικό επίπεδο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα και ψυχικοί κόμποι, ίσως να βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή ψυχική πλευρά. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, ο κάθετος τρόπος σκέψης και οι απότομες αντιδράσεις θα δημιουργήσουν κλίμα εριστικό που θα έχει αρνητικές συνέπειες.

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για επαγγελματική βελτίωση, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε κάποιες συνθήκες που σας αγχώνουν. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές. Απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις και επιδιώξεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και συντονισμό. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, προσοχή στην προσκόλληση και στη συναισθηματική εξάρτηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον εργασιακό χώρο προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα χρειαστεί προσαρμοστική και συγκαταβατική διάθεση. Δεν αποκλείεται να ακουστούν κάποιες καινούργιες προτάσεις, ίσως να υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες. Σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις αρχικές σας βλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις τις συνεργασίες και τις βλέψεις σας, ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να κατασταλάξετε. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, προσοχή στις απότομες αντιδράσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς ξεκαθαρισμένες βλέψεις και επιθυμίες. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα, ίσως να νιώσετε πως η πορεία κάποιων καταστάσεων δεν σας ικανοποιεί πλέον. Στην προσπάθειά σας να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στις καθημερινές σας σχέσεις και επαφές, θα θελήσετε να βγείτε από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση ενδεχομένως να συζητήστε για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης, η στάση σας θα πρέπει να είναι χαλαρή, προσοχή στις πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομική διαχείριση, συναλλαγές, δάνεια, συμβόλαια, κινηθείτε σκεπτόμενα, θα πρέπει να είστε σε θέση να επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Στον εργασιακό χώρο αποφύγετε αντιπαραθέσεις και κόντρες με συναδελφικά άτομα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και η σταθεροποίηση, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση. Κινηθείτε συντονισμένα και με αυτοέλεγχο, αποφύγετε τις εντάσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Στις περιπτώσεις που θα θελήσετε να κυριαρχήσετε ή να επιβληθείτε προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία πιο ουσιαστική ώθηση στις καθημερινές σας σχέσεις. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και μεθοδικό τρόπο σκέψης, αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση και την εμμονή.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές προσπαθήστε να τις αποδεχτείτε με θετική διάθεση. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και οργάνωση. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε την σε θέματα οικονομικών συναλλαγών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms