Ο Δίας στους Ιχθείς από 29 Δεκεμβρίου 2021 ως 20 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
22
12
2021

Ο Δίας στους Ιχθείς από 29 Δεκεμβρίου 2021 ως 20 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Λίγο πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος μας φέρνει ένα δώρο καθώς μερικές ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει και συγκεκριμένα στις 29/12 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως και τις 20/5/2022 και μετά θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα στο ζώδιο του Κριού και θα επιστρέψει στους Ιχθύς από τις 29/10 έως και τις 20/12/2022.

 

Δίας στους Ιχθείς

 

Από τη νέα του θέση θα δώσει χώρο στην έκφραση των συναισθημάτων τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στις ζωές αλλά και στις αποφάσεις μας για το επόμενο διάστημα. Ο Δίας θα βρίσκεται σε ένα υδάτινο ζώδιο το οποίο κυβερνούσε παραδοσιακά -δηλαδή πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας- κάτι το οποίο δείχνει πως θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα τα οποία θα εξωτερικεύονται με κάθε ευκαιρία. Έννοιες όπως η ενσυναίσθηση, το ενδιαφέρον για τον πλησίον μας, η συμπόνια και η συγκατάβαση, θα δώσουν δυναμικό παρόν το επόμενο διάστημα και θα αποτελέσουν κίνητρο για εμάς. 

Κατά το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο δεν αποκλείεται να δούμε τη δημιουργία νέων συλλόγων που θα έχουν ως επίκεντρο τους την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται και τις εθελοντικές δράσεις. Ο Δίας θα συναντήσει μέσω μιας όψης εξαγώνου τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει μεταμορφωτικές ιδέες και βαθιά ένωση των ανθρώπων που θα έχουν ένα κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο. Ακόμα θα συναντήσει μέσω μιας όψης εξαγώνου και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνουμε την υπέρβαση σε πράγματα που μας εμποδίζουν, να αναζητήσουμε λύσεις «έξω από τα κουτάκια», αλλά και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με τους άλλους, καθώς η ανθρώπινη επαφή θα παίζει καθοριστικό ρόλο για τις ιδέες, τις αποφάσεις και τις δράσεις μας το επόμενο διάστημα.

Για τελευταία κράτησα την πιο σημαντική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Δίας και είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο. Η όψη θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στην 22η μοίρα των Ιχθύων στις 12/4, όμως η επιρροή της θα ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα περίπου στα μέσα του Μαρτίου. 

Αυτή η σύνοδος θα δημιουργήσει ή θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για ελπίδα, η οποία θα μας στρέψει στην επαφή μας με το Θείο, στην προσευχή, στο διαλογισμό και σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει τη ψυχή μας. Σε πρακτικό επίπεδο αυτή η σύνοδος φαίνεται πως θα ενισχύσει καιρικά φαινόμενα, τα οποία σχετίζονται με το νερό για αυτό είναι πολύ πιθανό κατά την άνοιξη να δούμε έντονες βροχοπτώσεις, μιας και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την επεκτατική φύση του Δία. Αυτό που θα μπορούσαμε να βάλουμε σαν κατακλείδα για τη νέα θέση του Δία είναι πως όλοι μας θα νιώσουμε περισσότερο την ανάγκη να αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας, να επενδύσουμε στην ελπίδα και να έρθουμε πιο κοντά με το συνάνθρωπό μας.

Δίας στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής του Δία στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ η νέα θέση του Δία θα βοηθήσει τις θετικές σκέψεις και θα μειώσει τις ανησυχίες, καθώς φαίνεται πως κάθε φορά που εσύ θα κάνεις μία αρνητική σκέψη ή θα μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο ανησυχιών, θα κάνει την εμφάνιση του το «αντίπαλο δέος», το οποίο θα σου υπενθυμίζει πως ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιόδους της ζωής μας, πάντα υπάρχει ένας φάρος φωτός και αισιοδοξίας. Αυτός μπορεί να έχει τη μορφή ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό σου και θα αποτελέσει το στήριγμα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 και από τη νέα του θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με τις οποίες σε ενώνουν κοινοί στόχοι, κοινά όνειρα και κοινή ιδεολογία. Η ενασχόληση σου με εθελοντικούς σκοπούς και συλλογικές δράσεις θα έχει εξέχουσα θέση στην καθημερινότητά σου το επόμενο διάστημα. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με τα κοινά ή έχεις κάποιο ρόλο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, το επόμενο διάστημα ίσως να αναλάβεις μία νέα θέση από την οποία θα αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για πολλούς. Νέες φιλίες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν με τη διέλευση του Δία από το ζώδιο των Ιχθύων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στο 10ο ηλιακό σου οίκο και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές προϋποθέσεις και συγκυρίες για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για μία νέα δουλειά ή να κερδίσεις μία προαγωγή στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι. Οι γνωριμίες με πρόσωπα κύρους θα παίξουν ρόλο κλειδί στις επαγγελματικές υποθέσεις, οι οποίες φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα εξελίσσονται προς όφελος σου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να βάλεις τις βάσεις που θέλεις για να κάνεις τα επόμενα βήματα στον επαγγελματικό τομέα και να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε ο Δίας θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Όλα αυτά θα αποτελέσουν κίνητρο για τις αποφάσεις σου το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να προκύψει από ένα ταξίδι «ζωής» που θα σε φέρει σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς μέχρι και μία δουλειά στο εξωτερικό! Να θυμάσαι πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα από το οποίο θα αποκομίσεις νέες γνώσεις και θα κερδίσεις πολύ σημαντικές εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

Λέων η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12 θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, καθώς επίσης και για την ενίσχυση των εσόδων σου. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να βγεις κερδισμένος. Μέσα από κάποιες συμφωνίες που θα κάνεις το επόμενο διάστημα και πάλι μπορείς να βγεις είτε άμεσα είτε έμμεσα κερδισμένος και να αυξήσεις τα έσοδα σου. Άλλο ένα πιθανό σενάριο με τη νέα θέση του Δία είναι μία καλή επιχειρηματική συμφωνία ή κέρδη μέσα από μία συνεργασία για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου, δες τα δεδομένα που υπάρχουν ώστε να αξιολογήσεις την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τον Ιχθύ- και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία νέα συνεργασία ή να εξελιχθεί προς όφελός σου μία συνεργασία που υπάρχει ήδη. Καλά νέα θα έρθουν και από την προσωπική σου ζωή, μιας και φαίνεται πως αν είσαι ελεύθερος θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να δεσμευτείς κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως το επόμενο διάστημα πιθανό να υπάρξει επισημοποίηση αυτής.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ ο Δίας θα ξεκινήσει τη διέλευση του στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα φέρει πολλή δουλειά! Αυτό από τη μία μεταφράζεται ως ελάχιστος χρόνος για τον εαυτό σου -ίσως και περισσότερες ευθύνες- από την άλλη όμως φέρνει έσοδα, τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά το ταμείο σου. Αν βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό χώρο στον οποίο μέχρι στιγμής υπήρξαν προβλήματα ή κόντρες με πρόσωπα που βρίσκονται εκεί τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο να λυθούν παρεξηγήσεις και να διευθετηθούν διαφωνίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα καλύτερο και πολύ πιο ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου, το οποίο θα έχει μεγάλη επίδραση στη διάθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων ανοίγει ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο για εσένα, καθώς η δημιουργική σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις προτεραιότητες που θα βάλεις. Αν έχεις ένα χόμπι δεν αποκλείεται να αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αυτό, κάτι που θα λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά για τη ψυχολογία σου. Το επόμενο διάστημα θα αναζητήσεις ανθρώπους και δραστηριότητες που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα και έτσι κατά αυτό τον τρόπο δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας με ένα πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει. Η προσωπική σου ζωή θα ευνοηθεί από αυτή τη διέλευση του Δία και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα σχέση ή ακόμα και ένας απόγονος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη η είσοδος του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδανικό για να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, να βελτιώσεις τις σχέσεις μεταξύ σας και να ενδυναμώσεις τους οικογενειακούς δεσμούς. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο όφελος από κάποιο σπίτι που έχεις και σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου φαίνεται πως αυτές οι αλλαγές θα στεφθούν με επιτυχία. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βρεις ένα σπίτι που να σε καλύπτει περισσότερο κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία τέτοια φάση, τώρα αξίζει να εντείνει τις προσπάθειες καθώς φαίνεται πως θα βρεις αυτό που έχεις κατά νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12 θα σου χαρίσει εξωστρέφεια, επικοινωνιακή διάθεση αλλά και την ανάγκη να γνωρίσεις νέο κόσμο και να έρθεις σε επαφή με νέες ιδέες και απόψεις μέσα από νέες γνωριμίες. Αν ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο τότε αυτή θα είναι μια χρονιά με ευκαιρίες, καθώς η νέα θέση του Δία φέρνει επέκταση της δουλειάς σου μέσω του διαδικτύου και μέσω φίλων, γνωστών, ακόμα και συγγενών. Κάποιες νέες σχέσεις είτε κοινωνικές είτε φιλικές φαίνεται πως θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών σου, ενισχύοντας τη φήμη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε ο Δίας περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο και από τη νέα του θέση φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και ενίσχυση του οικονομικού τομέα. Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τους πόρους σου μέσα από μία νέα δουλειά, μία extra απασχόληση ή μέσα από τη διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας που υπάρχει ήδη. Ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες θα νιώθεις το ταμείο να είναι μείον φαίνεται πως ο Δίας δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο και ακόμα και την τελευταία στιγμή θα προκύπτουν έσοδα! Βέβαια καλό θα ήταν και εσύ από την πλευρά σου να είσαι λίγο προσεκτικός με τα έξοδα και να μην το παρακάνεις!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ με την είσοδο του Δία το ζώδιό σου ξεκινά ένα διάστημα που θα αποτελέσει σταθμό για εσένα, καθώς θα φέρει ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Μία νέα συνεργασία ή μία νέα επαγγελματική σχέση φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου το επόμενο διάστημα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξει η επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχεις ή -αν είσαι ελεύθερος- να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες. Η θετική επίδραση του Δία στη ψυχολογία σου θα φανεί άμεσα καθώς με το που θα μπει στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει αισιοδοξία, η οποία με τη σειρά της θα φέρει ελπίδα ακόμα και για τις πιο δύσκολες υποθέσεις. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-12-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms