Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
01
01
2020

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο.

Σμάρω Σωτηράκη

Ζώδια και έκλειψη Σελήνης. Η αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη με την όψη αυτή. Έμπνευση και αποφασιστικότητα για να διαχειριστούμε με έξυπνο τρόπο τις αλλαγές που θα έχουμε.

 

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, από την Σμάρω Σωτηράκη.

 

Το 2020 που σίγουρα αποτελεί χρόνια – σταθμό καθώς είναι μεταβατική και η απαρχή πολλών αλλαγών, ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου θα έχουμε την πρώτη από τις 6 εκλείψεις της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21:21 ώρα Ελλάδας, στις 20 μοίρες του άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου και είναι Σεληνιακή.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της έκλειψης είναι ότι στο σχήμα της συμμετέχουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με τον συνοδικό τους κύκλο (σημειωτέον ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν με απόλυτη ακρίβεια τη σύνοδό τους στις 12 Ιανουαρίου, δύο μόνο μέρες μετά την έκλειψη και άρα είναι απόλυτα ακριβής η σύνοδός τους κατά την έκλειψη). Η ανοχή της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα σε σχέση με τον Ήλιο είναι μόνο 2 μοίρες και συγκλίνουσα, άρα η σύνοδος είναι πολύ κλειστή και πρωταγωνιστική στο σχήμα της έκλειψης.

Παράλληλα, ο Ερμής βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο, σχηματίζοντας την όψη που ονομάζουμε καζίμι. Η λέξει καζίμι είναι αραβικής προέλευσης και σημαίνει στην καρδιά του Ήλιου. Για να σχηματιστεί, χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και τότε ο Ερμής λειτουργεί πιο εμπνευσμένα, κάτω από το Φως του Ήλιου και προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγουμε πιο συνειδητά που είναι και το ζητούμενο με μία τέτοια έκλειψη.

Με αυτές τις επιρροές οι αλλαγές που επιβάλλονται να γίνουν, τουλάχιστον στο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο, θα αποδειχθούν αναγκαίες και θα τις δούμε να λειτουργούν μακροπρόθεσμα καθώς τέτοιου είδους αστρολογικά φαινόμενα προκαλούν γεγονότα που τα αντιλαμβανόμαστε σε βάθος χρόνου.

Με τέτοιου είδους επιρροές οι σεισμοί, οι γεωφυσικές καταστροφές, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι στο πρόγραμμα και ας ευχηθούμε ότι συμβεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.

Η έκλειψη επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και, κυρίως, τους γεννημένους 8 – 13 Ιανουαρίου, 7 – 12 Απριλίου, 10 – 15 Ιουλίου, 10 – 15 Σεπτεμβρίου.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta