Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 8 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
06
11
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 8 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, μεθοδικότητα, στρατηγικός τρόπος σκέψης, ώριμες βλέψεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταχτοποιήσεις, συμφωνίες, διεκπεραιώσεις.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Ουσιαστικές συζητήσεις, οριστικές αποφάσεις

 

Έντονη θα είναι η διαίσθηση, σε περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα ή αποφάσεις το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Αν πρέπει να γίνουν νέα εγχειρήματα θα πρέπει να υπολογιστούν σε βάθος όλα τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός, οι οργανωμένες ενέργειες και επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες που θα είναι διαφωτιστικές, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα ουσιαστικά που θα διώξουν την αμφιβολία και θα σταθεροποιήσουν τις σχέσεις. Φεύγει η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, μεθοδικές και ελκυστικές. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρχει προοπτική για έναρξη σχέσης.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και κλείσιμο ανοιχτών υποθέσεων. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα υπάρξει έλξη και ενθουσιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν προβληματισμό και αμφιβολία, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας τις δύσκολες υποθέσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για επαγγελματική βελτίωση, σε περίπτωση που ψάχνετε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι αξιόλογο. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ταχτοποιήσεις συμφωνίες και νέες συνεργασίες, καλό θα είναι να αποφύγετε την καθυστέρηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, η συμβουλή είναι να την εμπιστευτείτε σε περιπτώσεις που θέλετε να ρισκάρετε ή να προχωρήσετε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες. Τρέξτε τα βήματα σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τρόπο αυθόρμητο και άνετο, εκδηλωθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στις βλέψεις σας κάντε το βήμα να το πλησιάσετε θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, δοσοληψίες, ταξίδια, μετακινήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και αποφασιστικά. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα δώσουν την ώθηση για ουσιαστικές συζητήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις της αισθηματικής σας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Ευστροφία και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά τους συνομιλητές σας και να εντοπίσετε τις πραγματικές τους βλέψεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις ανοιχτές υποθέσεις, κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, θα μπορέσετε να κλείσετε παλιά κεφάλαια. Κοινωνικοποιηθείτε, φλερτάρετε, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, αφήσετε στην άκρη τη διστακτικότητα και την μυστικοπάθεια, θα βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα και άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εστιάστε στο φλερτ, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, αποφύγετε την αναβολή.

ΙΧΘΥΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας βλέψεις, θα υπάρξει άνοιγμα για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τα πλάνα και τους στόχους σας. Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms