Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
03
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Μαρτίου 2023, ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, ευρηματικότητα, διαίσθηση, στρατηγικός τρόπος σκέψης. Στον επαγγελματικό τομέα οι καινούργιες ευκαιρίες θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλύψεις, ερευνητικός τρόπος σκέψης

 

Αναλυτική θα είναι η επεξεργασία των πληροφοριών, τα δεδομένα θετικά ή αρνητικά θα μελετηθούν πολύ καλά, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, εποικοδομητικό αποτέλεσμα θα έχουν οι συνεργασίες. Σωστή θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα πρέπει να συνδυαστεί με ορθολογισμό και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι σκεπτόμενες και σοβαρές. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα, στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα διαλύσουν την αμφιβολία.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που προκαλούν ζηλοτυπίες και συναισθηματικές συγκρούσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και οικογενειακές, δεν θα λείψουν οι δυναμικές προσεγγίσεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε την τόλμη να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μία μεγάλη σας επιθυμία ή να υλοποιηθούν κάποιες συγκεκριμένες βλέψεις σας, το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικά και νομικά ζητήματα, προχωρήστε ελεύθερα σε συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για παρασκηνιακά γεγονότα ή για συμβάντα που έγιναν στο παρελθόν, θα καταφέρετε να εντοπίσετε σε ποια πρόσωπα αξίζει να δείξετε την εμπιστοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ανάληψη πρωτοβουλιών. Συντονίστε τα βήματα σας, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, ανοιχτείτε, φλερτάρετε με αυθορμητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, με οικονομικά ζητήματα, με νομικές υποθέσεις και συμβόλαια. Τρέξτε τα βήματά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές, επαγγελματικές, προσπαθήστε να συζητήστε με ειλικρίνεια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευστροφία και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Στην περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε νέα άλματα επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα θετικά ή αρνητικά. Θα υπάρξει θετικό και άμεσο άνοιγμα για βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα καταφέρετε να συζητήσετε ανοιχτά, ίσως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε απορίες, να βγείτε από την αμφιβολία και την ανασφάλεια. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, οι συζητήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, στον εργασιακό χώρο άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, βελτιώνονται οι σχέσεις φιλικές, κοινωνικές, οικογενειακές. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, διαίσθηση, πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να αναλύσετε τις καταστάσεις και τα δεδομένα, δεν θα θελήσετε να μείνετε μόνο στην επιφάνεια. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως να μάθετε για παρασκηνιακά γεγονότα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι η κοινωνικότητα, αυθορμητισμός, ευστροφία, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τρόπο ευχάριστο. Δώστε έμφαση στο φλερτ, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις και απόψεις, στον εργασιακό χώρο θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Σωστή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε, μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν προτάσεις για ευχάριστες συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις που θα ξεσκεπάσουν παρασκηνιακές υποθέσεις, αξιοποιήστε τις πληροφορίες με ευστροφία και αναλυτικό τρόπο σκέψης. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, αν οι ενέργειές σας είναι συντονισμένες και μεθοδικές θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας φιλικές και αισθηματικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Σωστή θα είναι η διαίσθησή σας, απαραίτητο θα είναι να συνδυάσετε το ένστικτο με τον ρεαλισμό, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση των οικονομικών σας υποθέσεων, προχωρήστε σε συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις επαφές, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου