Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 11 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
03
2024

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 11 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Μαρτίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Θα υπάρξει διάθεση για να δημιουργηθούν καινούργια σχέδια, τα νέα πλάνα θα είναι πιο ουσιαστικά. Φεύγει ο απογοητευτικός τρόπος σκέψης, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και για διεκδικήσεις.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλυπτικά συμβάντα, δυναμικές συζητήσεις

 

Οι δυναμικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να βγουν μπροστά από τα γεγονότα και να καθοδηγήσουν τις καταστάσεις. Οι ενέργειες και οι αποφάσεις θα είναι τολμηρές, σε θέματα τόσο εργασιακά όσο και προσωπικά, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν ειλικρινείς και καθοριστικές συζητήσεις, θα βγουν στο φως αλήθειες.

Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που ίσως να φέρουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης, οι πληροφορίες θα βοηθήσουν να παρθούν άμεσες αποφάσεις. Τολμηρές θα είναι οι προσγειώσεις, στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Απρόοπτα ανοίγματα θα προκύψουν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, για φλερτ και για αποφασιστικές δηλώσεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι η άνοδος, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Δεν αποκλείεται πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος να σας ανοιχτεί συναισθηματικά περνώντας σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποφασιστικές ενέργειες, θα σας βγάλουν από την ηττοπάθεια και την αδράνεια. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις, ίσως να ενημερωθείτε για παρασκηνιακές υποθέσεις, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα πληροφορηθείτε. Στα αισθηματικά μιλήσετε ανοιχτά, συζητήστε για τις προθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Δικτυώνεστε κοινωνικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία για συναναστροφές και ευχάριστες επαφές, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Όσοι διατηρείτε δεσμό διαφοροποιήσεις θα φέρετε στη σχέση σας, οι προτάσεις σας ίσως να εκπλήξουν το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο προσπαθήστε να προωθήσετε τις βλέψεις σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους και να συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα. Στον αισθηματικό τομέα για εσάς που είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δυναμική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που υπάρχουν δυσκολίες θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να ταχτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε. Στον οικονομικό τομέα έρχονται ανοίγματα και διευκολύνσεις για να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, προγραμματίστε τα πλάνα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για να προχωρήσετε στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επαναξιολόγηση σχέσεων προτάσεων και προοπτικών. Σε θέματα αισθηματικών προσεγγίσεων προσπαθήστε να κινηθείτε και να εκδηλωθείτε απελευθερωμένα.

ΖΥΓΟΣ

Σε επαγγελματικά θέματα διατυπώστε τις προτάσεις και τις απόψεις σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί ειλικρινείς και άμεσοι. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για προσεγγίσεις, για εκμυστηρεύσεις και για ουσιαστικές συζητήσεις. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ή να εντυπωσιαστείτε από κάποιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, αν η σκέψη σας είναι ορθολογική θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα στις επαφές σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξομολογήσεις, ίσως να υπάρξει ευκαιρία για σχέση με παρελθοντικό πρόσωπο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα σημαντικό άνοιγμα σε ζήτημα εργασιακό ή οικονομικό. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, μίλησε ανοιχτά για τις ιδέες σας, θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης. Στα αισθηματικά θα προκύψουν νέες γνωριμίες ενδιαφέρουσες και με μελλοντική προοπτική, προσεγγίστε με άνεση χωρίς ενδοιασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τολμηρή θα είναι η διάθεση σας δεν θα αφήσετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης να σας οδηγήσει σε παθητικές αποφάσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και συμφωνίες. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις για κοινωνικές συνευρέσεις, δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στη διασκέδασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοούνται τα νέα άλματα αρκεί να υπάρχει μέτρο, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Ίσως να πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη τις αποτυχημένες σχέσεις και γενικότερα τα πρόσωπα που δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματικά ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κρύψετε κάποιες καταστάσεις ή να υποκινήσετε τα γεγονότα με μυστικές ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα βγείτε από τη διστακτικότητα, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθαρρύνει και θα σας ικανοποιήσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta