Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη στις 29 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
11
2022

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη στις 29 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Νοεμβρίου ο Ερμής από τον Τοξότη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, εντάσεις, διαφωνίες. Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις αντιπαραθέσεις με συναδελφικά άτομα, στην περίπτωση που οι απόψεις είναι διαφορετικές απαραίτητη θα είναι η χαλαρότητα και η διπλωματία. Ο στόμφος η νευρικότητα και η επιμονή θα πυροδοτήσουν το κλίμα, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εναντιώσεις και οι πεισματικές αντιπαραθέσεις.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη: Εντάσεις, επικοινωνιακές αστοχίες

 

Στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα ειπωθούν οι αλήθειες, προσοχή στα προκλητικά λόγια και στα καυστικά σχόλια. Θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, από την άλλη πλευρά όμως, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές αποφάσεις. Αναγκαίο θα είναι να οριοθετηθεί η ανυπομονησία και η παρόρμηση, θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα θετικά ή αρνητικά.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις πιεστικές συμπεριφορές και τις απότομες αντιδράσεις. Στα επίμαχα ζητήματα θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να απαιτηθούν ξεκαθαρίσματα και για να δοθούν υποσχέσεις. 

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και να εκφράσετε τις απόψεις σας, στην περίπτωση που νιώσετε πως δεν σας κατανοούν ή πως δεν μπορείτε να περάσετε τη γνώμη σας αποφύγετε την επιμονή και τη νευρικότητα. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία και διπλωματία, προσπαθήστε να φανείτε όσο πιο ήρεμοι και ειρηνικοί μπορείτε, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και εκνευρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα, την εμμονή, τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποδεχτείτε και τις απόψεις των τρίτων. Δώστε έμφαση στις οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, συγκεντρωθείτε στα θέματα που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ανυπομονησία και την παρορμητικότητα, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε βιαστικά συμπεράσματα που με τη σειρά τους θα καταλήξουν σε επιπολαιότητες. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, κινηθείτε σκεπτόμενα και χαλαρά, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προς συζήτηση παλιά θέματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει άλυτα. Καλείστε να σκεφτείτε και να κινηθείτε με τρόπο ευέλικτο και διπλωματικό, η κατά μέτωπο επίθεση θα φορτίσει με αρνητισμό το κλίμα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, οι ρήξεις και οι αντιπαραθέσεις θα έχουν επίπτωση στην ψυχολογία σας. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Για να καταφέρετε να γλιτώσετε από έντονες αντιπαραθέσεις, καυγάδες και ρήξεις, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Προσοχή στο πείσμα και στην εμμονή, ίσως να απαιτείτε να σας κατανοήσουν και να αποδεχτούν τη γνώμη σας, ωστόσο και από τη δική σας πλευρά θα πρέπει να φανείτε δεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, η ένταση και οι εκνευρισμοί. Καλό θα είναι να αποφύγετε να φορτώσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα, η πολλή δουλειά θα σας φέρει κούραση ψυχολογική και σωματική με αποτέλεσμα να προκύψουν ξεσπάσματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας οικογενειακές, εργασιακές, αισθηματικές, προσπαθήστε να αποφύγετε το πείσμα και την έντονη διαφωνία, οι αντιπαραθέσεις δεν θα σας βγουν σε καλό. Βάλτε όρια στον αυθορμητισμό και στην παρόρμηση σας, ενδεχομένως να παρεξηγηθούν κάποιες ενέργειες σας. Μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο διπλωματικά και ήρεμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν παλιά ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με οικονομικές υποθέσεις, όσο και με σχέσεις της προσωπικής σας ζωής. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνει την επανεμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, θα υπάρξει δυνατότητα για επανένωση, ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, επεξεργαστείτε τα θετικά και τα αρνητικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διεκπεραιώσετε τα τρέχοντα, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και να εστιάσετε στη διεκπεραίωση. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τα καυστικά σχόλια θα πυροδοτήσουν το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμέτωποι θα βρεθείτε με επικοινωνιακές δυσκολίες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο που θα μιλήσετε και γενικότερα στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε ειρωνείες, σαρκασμούς και καυστικά σχόλια, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε ή θα διατυπώσετε τη γνώμη σας θα πρέπει να είναι διακριτικός και μετρημένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να παραγκωνίσετε τη λογική, προσοχή στις παθιασμένες ενέργειες, μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να γίνει οδηγός των αποφάσεων και των πράξεων σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε το πάθος και τον στόμφο.

ΙΧΘΥΣ

Στην περίπτωση που στον επαγγελματικό τομέα σας γίνουν καινούργιες προτάσεις ή υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες που θα σας στοιχίσουν στο παρόν και στο μέλλον. Επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες, μη βιαστείτε να δώσετε τελικές απαντήσεις. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ