Quantcast
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 18 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
07
2022

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 18 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Ιουλίου ο Ερμής από τον Καρκίνο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν άγχος ίσως και πανικό. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην καχυποψία στην αμφισβήτηση και στην ανασφάλεια.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Μπερδεμένες σκέψεις, εσωτερική σύγχυση

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επηρεάσουν και να καθοδηγήσουν με στόχο την ικανοποίηση των προσωπικών τους συμφερόντων. Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ίσως να γίνουν θύματα επιβλητικών ατόμων.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, τις έντονες αμφιβολίες και τον καχύποπτο τρόπος σκέψης.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να τρέξετε τα βήματα σας, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, αποφύγετε τις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, καλό θα είναι να στοχεύσετε στην ισορροπία των επαφών αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις παρασκηνιακές ενέργειες κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα, δείξτε εμπιστοσύνη μόνο σε όσα εσείς ακούτε και βλέπετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν απρόσμενες καταστάσεις που θα σας αγχώσουν, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα τα νεύρα και τις αντιδραστικές ενέργειες. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στις επαφές και στις συναναστροφές σας κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με συναισθηματική προσκόλληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, απαραίτητο θα είναι να αποβάλετε το άγχος, θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους τρίτους. Συζητήστε με χαλαρότητα, προσοχή στην εμμονή στην εξάρτηση και στην ανάγκη σας για επιβολή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες πληροφορίες ή κάποια αποκαλυπτικά συμβάντα που θα προκύψουν, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε θετικά αποφεύγοντας να δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και στην απογοήτευση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στις πληροφορίες που θα λάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υποθέσεις καταστάσεις και σχέσεις που έχουν να κάνουν με χρηματικές συναλλαγές, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση. Καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με αγοραπωλησίες, συμβόλαια και δεσμευτικές απαντήσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις κινηθείτε ισορροπημένα, οριοθετήστε τη νευρικότητα και την απαιτητικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην καχυποψία, τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, αν ακούσετε λόγια ή σχόλια που σας αναστατώσουν σε ψυχολογικά προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ισορροπημένα, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να είναι κάπως απαισιόδοξος ο τρόπος σκέψης σας, θα είναι λάθος αν δώσετε έκταση στην καχυποψία και στα αρνητικά σενάρια. Στις περιπτώσεις που προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την εμμονή, την προσκόλληση, και την πεισματική άρνηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε να τρέξετε τα βήματά σας. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμβόλαια, συμφωνίες, και γενικότερα για δεσμευτικές απαντήσεις. Οι εντυπώσεις που έχετε θα διαφοροποιηθούν στην πορεία, μη στηριχτείτε στις επιφανειακές ενδείξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και αντικειμενική, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε συμπεράσματα, για να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις και για να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Προσοχή στην καχυποψία και στην άρνηση, σκεφτείτε θετικά δίνοντας χρόνο στα γεγονότα. Στις προσωπικές σας σχέσεις αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις εξάρσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι δύσκολο για σας να ανταπεξέλθετε σε πιεστικές καταστάσεις, στον εργασιακό χώρο στην περίπτωση που αγχωθείτε και πιεστείτε καλό θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι κάθετος ή εμμονικός.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στις επαφές και στις σχέσεις σας, σκεφτείτε πολύ καλά ποια πρόσωπα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας, ενδεχομένως να υπάρξει παρασκήνιο. Για την ώρα προσπαθήστε να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις και απαντήσεις, μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms