Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 10 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
07
2023

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 10 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, οι σκέψεις θα είναι μπερδεμένες, καχύποπτες και αρνητικές. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ευαισθησίες, οι ανησυχίες θα έχουν άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης και δράσης. Προσοχή σε ανασφάλειες, φοβίες, και σε αθέμιτους ανταγωνισμούς.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Εμμονές, αρνητικές σκέψεις

 

Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στις απογοητεύσεις, θα πρέπει η σκέψη να είναι ρεαλιστική και να αποφευχθούν οι σκοτεινές εικασίες. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι ρήξεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις, η επηρεασμένη κρίση θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν απρόοπτα που θα δημιουργήσουν άγχος και στρες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή σε εμμονές, καχυποψίες και ζήλιες, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι εντάσεις. Κάποια γεγονότα ενδεχομένως να φέρουν συναισθηματική σύγχυση, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και ανατροπές.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις εξάρσεις που ενδεχομένως να απορρέουν από τη συσσώρευση απωθημένων, προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι ισορροπημένη. Η κατά μέτωπο επίθεση δεν είναι σίγουρο αν θα λειτουργήσει υπέρ σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας. Ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με χειριστικές και εξουσιαστικές διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις αρνητικές εκδοχές, δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας επηρεάσουν τα υποσυνείδητα συμπλέγματα. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί, ο ασυμβίβαστος ή χειριστικός τρόπος συμπεριφοράς δε θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε. Οι σκέψεις και οι ενέργειες σας δε θα πρέπει να είναι προκατειλημμένες, αποφύγετε την προσκόλληση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, αποφύγετε τις σπατάλες, ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης, ενδεχομένως η στάση σας να είναι κτητική και απόλυτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπιστευτείτε την κρίση σας, αποφύγετε συμβόλαια και ενέργειες μεγάλων χρηματικών ποσών. Σε θέματα προσωπικών σχέσεων προσοχή σε τάσεις απαισιοδοξίας, οι σκοτεινές σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες πράξεις, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Κυκλοθυμίες και διχασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και όχι με αρνητισμό. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες, προσοχή στην ανάγκη σας για κυριαρχία, κινηθείτε προσγειωμένα. Ίσως να παραμελήσετε υποχρεώσεις που σας δημιουργούν άγχος και ψυχολογικό στρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα καλό θα είναι να τρενάρετε τις πράξεις και τις αποφάσεις σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. Σε θέματα αισθηματικής φύσης προσοχή στις εξιδανικεύσεις, προσπαθήστε να δείτε και τη λογική πλευρά των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αλήθειες που ήταν πολύ καλά κρυμμένες. Προσοχή στο παρασκήνιο, αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια, ίσως κάποιοι να μεταδώσουν τα λόγια σας με τρόπο που να προσπαθήσουν να σας παγιδέψουν ή να σας εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις καλό θα είναι να φανείτε εγκρατείς και συνειδητοποιημένοι, αποφύγετε τις υπερβολές και κυρίως τις εμμονές. Ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσπαθήστε να εξακριβώσετε αν οι φοβίες σας προκύπτουν από υπαρκτούς παράγοντες ή αν είναι κατασκευάσματα ψευδαισθήσεων και εσωτερικής αδυναμίας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στο προσκήνιο. Στον αισθηματικό τομέα θα θελήσετε να κατευθύνετε το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, τις παθιασμένες ενέργειες, και τις πεισματικές αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, περιορίστε τις καχύποπτες και αρνητικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις αμφιβολίες και στις συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προσπαθήστε να βγείτε από την ανασφάλεια, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Τα εργασιακά σας ζητήματα θα πρέπει να τα χειριστείτε οργανωμένα και μεθοδικά, αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη. Προσοχή στις υπερβολές, θα πρέπει να αποφύγετε τις εξάρσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόοπτα γεγονότα θα σας ξαφνιάσουν με τρόπο αρνητικό, παραποιήσεις και ψέματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Καταπιεσμένα συναισθήματα ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις και αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα, κυρίως στην περίπτωση που προκύψει ζήτημα επανένωσης με παρελθοντικό πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Μην παρασυρθείτε από τάσεις ηττοπάθειας, προσπαθήστε να αντισταθείτε στην υπερβολική ευαισθησία. Προσοχή στις διαστρεβλώσεις, στα ψέματα και στις παγίδες του έμμονου τρόπου σκέψης. Ψυχολογικές μεταπτώσεις και διακυμάνσεις θα έχει η διάθεση σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta