Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία στις 28 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
10
2023

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία στις 28 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Οκτωβρίου ο Ερμής από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι κάθετος και απόλυτος, δυσκολία θα υπάρχει στο θέμα της αποδοχής και της προσαρμογής. Δεν αποκλείεται νέες ιδέες να κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρχει οξυδέρκεια και διορατικότητα, ωστόσο δύσκολη θα είναι η υλοποίηση.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Δία: Μπερδεμένες σκέψεις, πεισματικές αντιδράσεις

 

Οι σκέψεις ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, κάποιοι θα υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους, ίσως να μην είναι σε θέση να οριοθετήσουν την παρόρμηση και την ανυπομονησία τους. Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, οι μπερδεμένες σκέψεις και επιθυμίες θα οδηγήσουν σε λάθη. Στον οικονομικό τομέα οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και συντονισμένες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις καθυστερήσεις.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην καχυποψία. Ο κτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να κινηθούν χαλαρά, ο εγωκεντρισμός και η απαιτητικότητα θα φορτίσουν αρνητικά το κλίμα.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για να δώσετε λύσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Προσοχή στην παρόρμηση και στην ανυπομονησία σας, προσπαθήστε να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας, για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγετε ρίσκα αβέβαιης κατάληξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στο πείσμα και στην απαιτητικότητα σας, στις επαφές και στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε χαλαρά. Αποφύγετε την εμμονή και την προσκόλληση, αν η στάση σας είναι απόλυτη δεν θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να στοχεύσετε στην ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, στις συζητήσεις σας τα λόγια σας θα πρέπει να έχουν σαφήνεια. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, προσοχή στο παρασκήνιο, προσπαθήστε να αποφύγετε κουβέντες που θα δώσουν πάτημα για παρανοήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που ενδεχομένως να σας αγχώσουν, ίσως να αποκαλυφθούν καταστάσεις γεγονότα και σχέσεις που να σας βάλουν σε έντονες σκέψεις και σε προβληματισμούς. Σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό, προσπαθήστε να αποφύγετε την προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα υπάρξει άνοιγμα για διεκπεραίωση και τακτοποίηση. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και πρωτοβουλίες, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να στοχεύσετε στην σταθεροποίηση και στην κατοχύρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με υπογραφές, συμβόλαια, οικονομικές δοσοληψίες, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, κινηθείτε όσο μπορείτε σκεπτόμενα και επιφυλακτικά. Τακτοποιήστε οικονομικούς λογαριασμούς, μην αφήσετε ανοιχτές εκκρεμότητες θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας και θα αγχωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ανησυχία, εμμονή, καχυποψία, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας φιλικές και αισθηματικές, αποφύγετε την προσκόλληση, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά και να κινηθείτε με χαλαρότητα χωρίς πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καχύποπτη θα είναι η στάση σας, ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι σκοτεινός ή μπερδεμένος, γι αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις ή αποφάσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο αποφεύγοντας τις εμμονές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη θα είναι η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά, ίσως να διογκώσετε τις καταστάσεις και να οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε ρίσκα και νέες συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας, δύσκολο θα είναι να ισορροπήσετε, να προσαρμοστείτε, και να κινηθείτε με χαλαρότητα. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό, δώστε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας την ανυπομονησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλιναγωγήστε την παρόρμηση και την ανυπομονησία σας, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές ενέργειες, προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, στις συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε κουτσομπολιά, αρνητικά σχόλια, και γενικότερα μυστικές επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να σας αγχώσουν κάποιες καταστάσεις, ίσως η ανασφάλεια να σας οδηγήσει σε μη σκεπτόμενες ενέργειες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta