Quantcast
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία στις 10 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
09
08
2021

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία στις 10 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Αυγούστου 2021, ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην υπερεκτίμηση. Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να υπάρξει σύνεση, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα και οι στόχοι εφικτοί.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Δία: Υπερβολές, λανθασμένη κρίση!

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά ή με οριστικές δεσμεύσεις. Στις συζητήσεις που θα γίνουν προσοχή στα σχόλια και στις παρατηρήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, τα λόγια θα πρέπει να είναι φειδωλά και πολύ καλά σκεπτόμενα. Η ανάγκη για αυτοπροβολή ενδεχομένως να οδηγήσει σε υπερβολές.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να μην φθείρετε την ψυχολογία σας παρασυρόμενοι από ανούσιους συναγωνισμούς. Οριοθετήστε την αισιοδοξία σας, κινηθείτε ισορροπημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να δεχτείτε πιέσεις είτε από πρόσωπα οικογενειακά, είτε από συναδέλφους στον εργασιακό σας χώρο, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε το άγχος και τη βιασύνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

 Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές διαπραγματεύσεις συμφωνίες και δεσμεύσεις. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, αποφύγετε να δώσετε τελικές απαντήσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες και συναλλαγές μεγάλων χρηματικών ποσών, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπληροφόρηση. Αποφύγετε ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο τα σταθερά σας εισοδήματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να υπάρξουν γεγονότα που θα δώσουν τροφή σε αμφισβητήσεις και αμφιβολίες, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Όσοι διατηρείτε σχέση προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπημένες επαφές με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης αναζητήστε σταθερό έδαφος, αποφύγετε τα ρίσκα, τα νέα εγχειρήματα και τις αυθόρμητες πρωτοβουλίες. Ίσως η κρίση σας να μην είναι σωστή, ενδεχομένως να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες λίγο αργότερα να μετανιώσετε. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις κοινωνικές σας επαφές θα νιώσετε την ανάγκη να προβάλλετε τον εαυτό σας, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, ίσως να παρεξηγηθούν κάποιες ενέργειες σας. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με αυτοσυγκράτηση και σύνεση, οριοθετήστε τον αυθορμητισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε από πιέσεις και ψυχολογικό στρες, ίσως αναγκαστείτε να πάρετε καινούργιες αποφάσεις ή να βάλετε νέες προτεραιότητες. Ένταση θα έχει το συναίσθημα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας για να αποφύγετε τις εντάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να τρέξετε τα βήματά σας, ωστόσο η χρονική στιγμή θα απαιτεί μεθοδική σκέψη και όχι βιαστική δράση. Επαναπροσδιορίστε τις προσδοκίες σας, αν ανεβάσετε πολύ ψηλά τον πήχη ενδεχομένως το αποτέλεσμα να σας απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να είναι κάπως μπερδεμένη η σκέψη σας, έντονο θα είναι το άγχος σας σχετικά με θέματα οικονομικής φύσης. Προσπαθήστε να αποβάλετε την εσωτερική ανησυχία, κινηθείτε αναζητώντας σταθερό έδαφος, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αποτελέσματα των σχέσεων ή κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών καταστάσεων ίσως να σας αναγκάσουν να αλλάξετε βλέψεις. Προσπαθήστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, ξεκαθαρίστε πρώτα με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε.

ΙΧΘΥΣ

Η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα και μεθοδικά. Αποφύγετε την ανυπομονησία και την υπεραισιοδοξία, προσπαθήστε να αντισταθμίσετε τα θετικά και τα αρνητικά των καταστάσεων. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-08-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms