Quantcast
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 9 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
11
2022

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 9 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, απαραίτητο θα είναι να ελεγχθεί η παρόρμηση, η αντιδραστικότητα θα δημιουργήσει παγίδες.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό: Παρόρμηση, αντιδραστικές εναντιώσεις

 

Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις εντάσεις και στις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και με άτομα που κατέχουν ιεραρχικά υψηλότερη θέση. Δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις και όσα αποκτήθηκαν με κόπο. Οι αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος για ξεσπάσματα και πεισματικές εναντιώσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, ίσως να υπάρξει νευρικότητα και αδιαλλαξία.

Οι καταπιεσμένοι καλό θα είναι να αποφύγουν τις ενέργειες αγανάκτησης, αν υπάρχουν συνθήκες που δυσανασχετούν ή δεσμεύουν θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα χρειαστεί υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συγκέντρωσης, ίσως να είναι αδύνατη η λήψη άμεσων αποφάσεων. Θα πρέπει να αποφευχθεί η ανυπομονησία, η εσωτερική πίεση θα δημιουργήσει άγχος που θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και αναβολές, οριοθετήστε τη νευρικότητα και την αντίδραση, δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Στον αισθηματικό τομέα συζητήστε με χαλαρότητα και υπομονή, καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες και τις ακραίες αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις εξάρσεις στους εκνευρισμούς και στην ανάγκη σας για εναντίωση, ενδεχομένως κάποιες σχέσεις ή επαφές να μην εξελιχθούν κατά όπως θα περιμένατε, ωστόσο μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από τη δική σας πλευρά θα χρειαστεί υπομονή διπλωματία και μεθοδικότητα, καλό θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις εξάρσεις, η αδιαλλαξία δεν θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες πού όμως θα πρέπει να διαχειριστούν με υπομονή και όχι με επιθετικότητα. Στις συζητήσεις σας προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, προσπαθήστε να κινηθείτε διπλωματικά, όπου υπάρχουν αρνητισμοί και δυσκολίες δώστε χρόνο στα γεγονότα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε λογική με συναίσθημα, στις δύσκολες περιπτώσεις οικονομικές ή αισθηματικές προσπαθήστε να σκεφτείτε με ρεαλισμό και ορθολογισμό. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη και να οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές, απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις σκέψεις και στις βλέψεις σας, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις συναισθηματικές εξάρσεις. Στις συνεργασίες σας καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη, προσπαθήστε να κινηθείτε με συγκαταβατική και διαλλακτική διάθεση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, οι προστριβές και οι εναντιώσεις θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, η συνεννόηση δεν θα είναι εύκολη, από τη δική σας πλευρά θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε, να κατανοήσετε και να βάλετε νερό στο κρασί σας. Στην περίπτωση που κάποιες υποθέσεις σας δεν εξελιχθούν κατά όπως εσείς επιθυμείτε δώστε χρόνο στα γεγονότα, οι αλλαγές θα έρθουν σταδιακά. 

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα είναι να μην αφήσετε στην άκρη οικονομικές εκκρεμότητες που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα σας αγχώσουν. Αν κινηθείτε μεθοδικά και με πρόγραμμα θα μπορέσετε να προσπελάσετε τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε συναισθηματικό επίπεδο ελλοχεύει κίνδυνος για εξάρσεις και ξεσπάσματα, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά, οριοθετήστε τις παρορμητικές αντιδράσεις, θα πρέπει να κινηθείτε με ψυχραιμία. Σε θέματα οικονομικά αλλά και προσωπικά θα υπάρξουν δυσκολίες, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης και τις εκκεντρικές επιλογές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να σας καταβάλλει το άγχος, θα υπάρξουν καταστάσεις που ενδεχομένως να σας πανικοβάλουν και να σας δημιουργήσουν έντονη εσωτερική ανησυχία. Προσοχή σε καταστάσεις θυμού και νευρικότητας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες συζητήσεις και διεκπεραιώσεις, η αντιδραστικότητα σας δεν θα σας αφήσει να αποδεχθείτε για να καταλήξετε σε ουσιαστική συνεννόηση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τους καβγάδες τις εντάσεις και τις αρνητικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό και σύνεση, αν κινηθείτε με παρόρμηση και νευρικότητα θα δημιουργήσετε εντάσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναστάτωση θα υπάρξει στον εσωτερικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Αν υπάρχουν πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δυσανασχετούν και σας αγχώνουν καλό θα είναι για την ώρα να κρατήστε μία απόσταση ασφαλείας. Η συμβουλή είναι να αποφύγετε να συζητήσετε με άτομα που ασκούν αρνητική επιρροή στην ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΣ

Εκνευρισμό θα σας προκαλέσουν οι αναβολές και οι καθυστερήσεις, ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τα πλάνα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε και να ελιχθείτε. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τις εντάσεις και τις πεισματικές αντιπαραθέσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, κινηθείτε με υπομονή και ψυχραιμία. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου