Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 4 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
11
2023

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 4 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αντιδραστικότητα, εκνευρισμοί, εξάρσεις. Οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να κάνουν την υπέρβαση, να βγουν εκτός ορίων, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και ανέφικτες προσδοκίες.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό: Εξάρσεις, έντονη αντιδραστικότητα

 

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της συνεννόησης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συζητήσεις, συμφωνίες και υποσχέσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι πολύ δύσκολο να πλαισιωθούν και να κινηθούν μέσα σε συγκεκριμένα όρια, θα εκδηλωθούν αντιδραστικές συμπεριφορές που θα φέρουν εκνευρισμούς και πεισματικές εναντιώσεις.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές, απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν τα είδη κεκτημένα και να μην μπει σε κίνδυνο η ισορροπία των επαφών. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η ανυπομονησία και η παρόρμηση, τα βιαστικά συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε την εσωτερική ένταση και τους εκνευρισμούς, ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών να σας απογοητεύσουν. Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος, αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα και την αντίδρασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι κάθετος ή απόλυτος, αν δείξετε εμμονή μόνο στις δικές σας απόψεις και επιθυμίες δεν θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ίσως κάποιοι χρησιμοποιήσουν υπογείως τις πληροφορίες που θα δώσετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόοπτα συμβάντα δεν αποκλείεται να σας αναστατώσουν, ίσως να μάθετε για γεγονότα που θα σας εκνευρίσουν και θα σας απογοητεύσουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε και να επαναξιολογήσετε σχέσεις, χαρακτήρες, φιλίες και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Στην επιφάνεια θα βγουν ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν καταφέρατε να τα λύσετε οριστικά. Δραστηριοποιηθείτε, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας θα πρέπει να συντονιστείτε και να κινηθείτε με αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο που θα συζητήσετε και θα επικοινωνήσετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας, ενδεχομένως κάποιοι να τα παραποιήσουν. Προσοχή στους εκνευρισμούς, δεν αποκλείεται να σας αναστατώσουν κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε, μην εμπιστευτείτε και πολύ τα λόγια που θα ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε έσοδα με έξοδα και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, στις σχέσεις σας ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και απογοητεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα χρειαστεί σύνεση και ωριμότητα, αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και αβέβαια άλματα. Προστατέψτε τις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, προσοχή στα λόγια και στα καυστικά σχόλια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, κάποιες καταστάσεις θα σας εκνευρίσουν, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας. Αποφύγετε εξάρσεις και απότομες συμπεριφορές, προσπαθήστε να κινηθείτε ψύχραιμα, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ίσως να μην καταφέρετε να κατασταλάξετε και να βάλετε σε μία τάξη τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας. Προσοχή στις συνεργασίες σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, αποφύγετε ρίσκα και νέες πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόσμενα συμβάντα ενδεχομένως να σας αγχώσουν, ίσως να υπάρξουν αλλαγές σε συνθήκες που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και επαγγελματικές υποθέσεις. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές, κινηθείτε με ωριμότητα και προνοητικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Οριοθετήστε την ανυπομονησία σας, ελλοχεύει κίνδυνος για βιαστικές και επιπόλαιες ενέργειες για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Κινηθείτε όσο πιο συγκροτημένα και μεθοδικά μπορείτε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη. Αποφύγετε ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta