Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 11 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
09
12
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 11 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Δεκεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό, είναι μία θετική όψη που θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια και ειλικρίνεια, ανοίγματα θα υπάρξουν για ξεκαθαρίσματα, φεύγει η αμφιβολία και η ανασφάλεια.

 

Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Ευνοϊκές συνθήκες για συζητήσεις και εξομολογήσεις

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της αποκατάστασης. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι στρατηγικός τρόπος σκέψης, ορθολογισμός, αντικειμενικότητα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Ισορροπούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, στις περιπτώσεις που προκύψουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες θα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν με τρόπο άμεσο και εποικοδομητικό.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, τρέξτε τα βήματά σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Εύνοια θα έχετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα ακούσετε εξομολογήσεις που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετική εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, κλείνετε ανοιχτούς λογαριασμούς, θα μπορέσετε να βάλετε τάξη στις οικονομικές σας υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα περάσετε ευχάριστα, θα γίνουν τονωτικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συνεργασίες, συμφωνίες, δοσοληψίες και εξόφληση λογαριασμών. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Βάλτε σε τάξη σκέψεις και επιθυμίες, κινηθείτε μεθοδικά, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειές σας, τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στις οικονομικές εκκρεμότητες και γενικότερα στις εργασιακές υποχρεώσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν. Πολύ καλά θα τα πάτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, δοσοληψίες, συμβόλαια και νομικές υποθέσεις. Κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε την αναβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευστροφία και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων και να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν προβληματισμό, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να προχωρήσετε σε συμφωνίες, αγοροπωλησίες, οικονομικές συναλλαγές. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αν έχετε προτάσεις και απόψεις τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να τις διατυπώσετε. Μιλήστε ανοιχτά και με σαφήνεια, θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προτάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σας σχέσεις και με τις αισθηματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να συζητήσετε ανοιχτά, να ξεκαθαρίσετε και να λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Η οξυδέρκεια και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, προχωρήστε στις προτάσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα με τα λόγια σας και την επιχειρηματολογία σας να επηρεάσετε θετικά. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να δικτυωθείτε. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για τακτοποιήσεις, υπογραφές, ίσως να προκύψουν νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές που κρατούν από το παρελθόν. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα προκύψουν συναντήσεις και ανοίγματα για επανασυνδέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανανεώνεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά, φεύγουν οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να περάσετε ευχάριστα και να τονωθείτε. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms