Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 17 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
06
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 17 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Ιουνίου ο Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα, είναι μία θετική όψη, ανοίγει ο δρόμος για συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, προσεγγίσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, έντονος συναισθηματισμός, η διαίσθηση θα είναι σωστή και η φαντασία δημιουργική. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή.

 

Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Αισιόδοξες συζητήσεις, ευχάριστες προσεγγίσεις

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα θέματα που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια, θα βρεθούν λύσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρξει κατανόηση. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στις απολαύσεις, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να φλερτάρουν, να προσεγγίσουν, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για έναρξη νέας σχέσης. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Σε θέματα οικονομικής φύσης ομαλά θα εξελιχθούν οι οικονομικές συναλλαγές, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στους ενθουσιασμούς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για να αποκτηθούν υλικά αγαθά.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σας. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις και εξομολογητικά λόγια που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνεργασίες και τις εργασιακές επαφές. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, οι οικονομικές συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά. Σε αισθηματικό επίπεδο ανοιχτείτε, εκδηλωθείτε, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, εύνοια θα υπάρξει για επανασυνδέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προχωρήστε τα βήματα σας χωρίς ενδοιασμούς, ανοίγει ο δρόμος για συμφωνίες, για νέες συνεργασίες, θα υπάρξει θετική αλλαγή και βελτίωση. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις επαφές και σε αισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειες σας, κινηθείτε μεθοδικά, άνοιγμα θα υπάρξει για να υλοποιήσετε τις βλέψεις σας. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά χωρίς εμπόδια, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα και στην αυτοπροβολή, θα καταφέρετε να επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Όσοι θέλετε να επανασυνδεθείτε προχωρήστε σε προσεγγίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε βλέψεις και πλάνα θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους που ενδεχομένως να κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Ίσως να επανέλθουν στο τραπέζι παρελθοντικές προτάσεις, δείτε με θετικό μάτι τις εξελίξεις θα υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανένωση, κινηθείτε αποφασιστικά.

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ενθουσιασμός. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε κοινωνικά, είτε αισθηματικά. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να κάνετε καινούργιες φιλίες, δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοείται σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, νομικές υποθέσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή, προσπαθήστε να κινηθεί όσο πιο οργανωμένα μπορείτε. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για κοινωνικές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με φίλους και να περάσετε ευχάριστα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγει ο δρόμος για ταξίδια, μετακινήσεις, φεύγουν τα εμπόδια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές. Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνθήκες στα επαγγελματικά σας, ομαλά θα εξελιχθούν οι συνεργασίες σας. Διατυπώστε σκέψεις και προτάσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα να υλοποιηθούν τα πλάνα σας. Αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε, να συναναστραφείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και να τονωθείτε ψυχολογικά. Αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στην άκρη θα αφήσετε το άγχος και την εσωτερική πίεση. Θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια τη θετική και πρόσχαρη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Κινηθείτε αποφασιστικά σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές επαγγελματικές θα υπάρξει βελτίωση.

ΙΧΘΥΣ

Συντονίστε τα βήματα σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες και οικονομικές συναλλαγές, πολύ καλά θα τα πάτε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, θα βρεθείτε με φίλους, δεν αποκλείεται να γίνουν καινούργιες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS