Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη στις 21 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
06
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη στις 21 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Ιουνίου ο Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ευστροφία, στην άκρη μένει η απογοήτευση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη: Δυναμικές προσεγγίσεις, ουσιαστική δράση

 

Ανοίγματα θα υπάρξουν για επιδιώξεις, οι οργανωμένες διεκδικήσεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν απόψεις και νέες ιδέες, θα υπάρχει ευχέρεια λόγου, η επιχειρηματολογία θα είναι δυνατή και θα πείσει. Η οξυδέρκεια σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα θα δώσουν την ώθηση να γίνουν αλλαγές που στόχο θα έχουν τη βελτίωση.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, αυθόρμητες, ελκυστικές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι που αναζητούν περιπέτειες και θέλουν να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν και να προχωρήσουν σε έναρξη νέας σχέσης. Ενέργειες επανασύνδεσης θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμικότητα σας θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα τρέξετε τα βήματα σας, θετικές απαντήσεις θα λάβετε το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά και ηθικά. Στον αισθηματικό τομέα ενδιαφέρουσες επαφές θα προκύψουν, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά, ίσως να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό. Τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, όσο και σε ζητήματα της προσωπική σας ζωής, προχωρήστε σε διεκδικήσεις και προσεγγίσεις θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις, προτάσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, ευχέρεια λόγου, η επιχειρηματολογία σας θα πείσει, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς και καθυστερήσεις. Βελτίωση θα υπάρξει σε θέματα επαγγελματικά, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε στις βλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειες σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με εξόφληση λογαριασμών, συμβόλαια, αγοροπωλησίες, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με σύνεση και ορθολογισμό. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές και γνωριμίες, εκδηλωθείτε αυθόρμητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, ευστροφία, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις υποχρεώσεις και στις επιδιώξεις σας. Αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα, απαραίτητο θα είναι να οργανώσετε τα βήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εύνοια θα έχετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να επιχειρηματολογήσετε με σαφήνεια, διατυπώστε προτάσεις και ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς χωρίς αναβολές.

ΖΥΓΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συμβόλαια, νομικά ζητήματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα. Στην περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χέρια σας σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό, εξισορροπήστε συναίσθημα με λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παλιές εκκρεμότητες οικονομικές και εργασιακές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκπεραίωση. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Ο συντονισμός θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, αν θέλετε να βελτιωθείτε κινηθείτε μεθοδικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα σας δώσουν την ώθηση να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Δώστε έμφαση στις εργασιακές σχέσεις και στις συνεργασίες, ανοίγματα θα υπάρξουν για προτάσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εφαρμογή και υλοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε συμφωνίες, να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, κινηθείτε με αμεσότητα. Δυναμισμός και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις σας, θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα για επαγγελματική βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε με αμεσότητα και να προχωρήσετε τα βήματά σας. Προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς, μην κάνετε το λάθος και παραβλέψετε την αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων. Η τόλμη σας θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε, κινηθείτε μεθοδικά.

ΙΧΘΥΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, η ευστροφία και η ευελιξία σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να κλείσετε τα ανοιχτά ζητήματα που σας στρεσάρουν. Οργανώστε τα πλάνα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms