Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη στις 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
05
2022

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη στις 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Μαΐου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τον θετικό τρόπο σκέψης, στην άκρη θα μείνει η άρνηση και η προσκόλληση. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ευελιξία, ευστροφία, ευρηματικότητα, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα.

 

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη: Θετική σκέψη, ευχάριστες συναναστροφές

 

Τα συμβάντα σε συνδυασμό με την συγκαταβατική διάθεση θα βοηθήσουν στην τόνωση των σχέσεων προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές που θα καταφέρουν να ανεβάσουν τις διαθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, οι συντονισμένες ενέργειες και οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

Η θετικότητα θα δώσει την ώθηση για εποικοδομητικές γνωριμίες και συνεργασίες, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο για σωστή συνεργασία και δημιουργικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική και αισθηματική ζωή. 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε αγχωτικά ζητήματα που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο, θα επανέλθουν στο προσκήνιο υποθέσεις που αν τις χειριστείτε με δυναμικότητα και αισιοδοξία θα καταλήξετε σε δημιουργικές λύσεις. Οργανώστε τις ενέργειες σας, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στις φιλικές και κοινωνικές επαφές, οι συναναστροφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από την άρνηση ή την εσωστρέφεια. Θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με φίλους και με οικογενειακά πρόσωπα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα βρείτε την υποστήριξη και την αποδοχή που αναζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να ξανά συζητηθούν παλιές επαγγελματικές προτάσεις, ίσως να επανέλθουν ιδέες που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση. Θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε και να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και πλάνα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανωθείτε και να αποφύγετε την αναβολή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές και φιλικές σας επαφές θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν και επαγγελματικά, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα πάρουν επαγγελματική διάσταση. Οργανώστε τις ενέργειές σας, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να λύσετε παλιά ζητήματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, θα θελήσετε να προβάλλετε τόσο την προσωπικότητά σας, όσο και το παρουσιαστικό σας. Εστιάστε στην προσωπική σας εξέλιξη, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την εσωτερική ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε αλλαγές και άμεσες διαφοροποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παλιές οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ζητήματα που κατά τις προηγούμενες μέρες για κάποιο λόγο είχαν μείνει στη μέση. Δώστε έμφαση σε υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να προχωρήσετε σε άμεση διεκπεραίωση. 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα και να βγείτε από τη στασιμότητα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή τις καθημερινές σας υποθέσεις. Συντονιστείτε, κινηθείτε μεθοδικά και συγκεντρωμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευστροφία και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, συζητήστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Περάστε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις και επιδιώξεις θα έχετε τα προσόντα και την ικανότητα να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα αρκεί να κινηθείτε συντονισμένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, αλλαγές, θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στις στάσιμες καταστάσεις, θα είστε σε θέση να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή, είτε με την αισθηματική. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, επικοινωνήστε, συζητήστε, θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, θετικότητα, ορθολογισμός και ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προχωρήστε τα βήματα σας, περάστε σε επιδιώξεις. Αν καταφέρετε να κινηθείτε συγκεντρωμένα και μεθοδικά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συντονιστείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, επικεντρωθείτε στη διαχείριση των χρημάτων σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε έσοδα με έξοδα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραίωση, συναλλαγές, οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξει θετική εξέλιξη αρκεί να καταφέρετε να κινηθείτε αποφασιστικά με προνοητικό τρόπος σκέψης.

ΙΧΘΥΣ

Η μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, να αναλάβετε ευθύνες και πρωτοβουλίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαγγελματική και οικονομική βελτίωση, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να δώσετε λύσεις, να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms