Quantcast
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 23 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
03
2022

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 23 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Μαρτίου ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα βρίσκονται σε σύνοδο στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, κατανόηση, φαντασία, διαίσθηση. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση και συμφιλίωση.

 

Ερμής σε Σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Συναισθηματικές ευαισθησίες

 

Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν, επίσης θα υπάρξει μία τάση προς την εσωτερική αναζήτηση, έντονος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος. Προσοχή στην έκταση που θα δοθεί στην ονειροπόληση και στη φαντασία, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο σε νοητούς κόσμους, ίσως να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κατάματα την πραγματικότητα. Οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις σχέσεις, οι συναναστροφές θα καταφέρουν να ανεβάσουν την ψυχολογία.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να αναθεωρήσουν να συνειδητοποιήσουν και να συζητήσουν ανοιχτά για τα επίμαχα ζητήματα δίνοντας συμβιβαστικές λύσεις. 

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα και γενικότερα στην ανάληψη πρωτοβουλιών που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, οι επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, συζητήστε με συγκαταβατική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσχαρη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν αλλά για να μην υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις θα πρέπει να αποφύγετε την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση. Αναλύστε πολύ καλά τα λόγια που θα ακούσετε, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και τα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με δυναμικότητα και αισιοδοξία θα χειριστείτε τις υποθέσεις τις καθημερινότητας σας, θα είστε σε θέση να συζητήσετε, να δώσετε λύσεις και να βγείτε από καταστάσεις άγχους. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στους έντονους ενθουσιασμούς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, φαντασία, ονειροπόληση, θα εκδηλώσετε την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα κινήσετε τα νήματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση σας. Οι ριζικές αλλαγές που χρειάζεστε θα απαιτούν υπομονή και όχι βιασύνη ή ανυπομονησία.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα προσγειωμένα και με σύνεση, αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις εξιδανικεύσεις. Αν χρειαστεί να αναλάβετε ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο στις αποταμιεύσεις σας θα πρέπει να επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Στην περίπτωση που ενθουσιαστείτε αποφύγετε τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, δεν αποκλείεται να ανοιχτούν νέες πόρτες και να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ωστόσο πριν πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις αναλύστε πολύ καλά τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις, κινηθείτε συντονισμένα και προνοητικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα και συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυάσετε το συναίσθημα με τη λογική. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και μεγάλα χρηματικά ανοίγματα, ακολουθήστε την πεπατημένη, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε και να κατοχυρώσετε, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να τονωθείτε και να αφήσετε στην άκρη την πίεση και την έντονη εσωτερική ανησυχία. Έκταση θα έχει η φαντασία σας, νέες ιδέες θα σας απασχολήσουν, ωστόσο ενδεχομένως στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το έδαφος να μην είναι πρόσφορο για εφαρμογή και υλοποίηση. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα οργανώστε πολύ καλά τις σκέψεις και τα πλάνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, ενδεχομένως ο εσωτερικός σας κόσμος να μην βρίσκεται σε ισορροπία. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, στην περίπτωση που σας γίνουν νέες προτάσεις ή υπάρξουν ανοίγματα για επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες αποφύγετε τη βιασύνη, εστιάστε όχι μόνο στα θετικά αλλά και στα αρνητικά των υποθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε και θα εκφραστείτε, για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να κατανοήσετε και τη θέση του άλλου. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς διπλωματία ίσως και ένα είδος συμβιβαστικότητας, θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά σας υποχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε πολύ καλά τα βήματα και γενικότερα τα ρίσκα που θα αναλάβετε, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, ελλοχεύει κίνδυνος να ενθουσιαστείτε και να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και ανάγκη για ριζική αλλαγή, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό μόνο αν καταφέρετε να κινηθείτε σκεπτόμενα και συντονισμένα.

ΙΧΘΥΣ

Έκταση θα έχει η φαντασία σας, η πνευματικότητα σας, καθώς και η διαίσθησή σας, έντονος θα είναι ο συναισθηματικός κόσμος, ωστόσο προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις ωραιοποιήσεις. Αν είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσετε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα έργα σας με επιτυχία. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, στις συζητήσεις σας θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms