Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
03
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 16 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα δώσει έκταση στη φαντασία και στην πνευματικότητα, διεισδυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και συναισθηματική κατανόηση. Ευστροφία, διαύγεια και ενσυναίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά, στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο να παρθούν άμεσες αποφάσεις θα πρέπει το συναίσθημα να εξισορροπηθεί με τη λογική και τον ορθολογισμό.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Έντονη διαίσθηση, δημιουργική φαντασία

 

Έντονη θα είναι η ονειροπόληση, οι ευάλωτοι και καταπιεσμένοι δεν αποκλείεται να βρουν διέξοδο σε νοητούς κόσμους, συνειδητά θα προσπαθήσουν να βγουν εκτός πραγματικότητας. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, αυτό θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων, βελτιώνονται οι οικογενειακές και προσωπικές επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα επίμαχα ζητήματα θα συζητηθούν με μία πιο ειρηνική και πιο συγκαταβατική διάθεση.

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα αβέβαια άλματα και γενικότερα τα εγχειρήματα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, οι ευκολόπιστοι χαρακτήρες θα πρέπει να αναλύσουν πολύ καλά τις πληροφορίες και τις υποσχέσεις που θα τους δώσουν.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας αγχώνουν. Βελτιώνονται οι προσωπικές σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε ρίσκα και αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, απαραίτητο θα είναι τα λόγια σας να έχουν σαφήνεια, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές και τα μπερδεμένα λόγια. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσοχή σε ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη και με τις οικονομικές σας υποθέσεις, προσοχή σε νέες συνεργασίες, οι υποσχέσεις που θα σας δώσουν ή που εσείς θα δώσετε ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Οργανώστε τις ενέργειές σας, οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις που σας αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα υπάρξει άνοιγμα για ευχάριστες συναναστροφές, για ταξίδια και για αποδράσεις. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε σε νοητούς κόσμους. Σε θέματα οικονομικής φύσης δεν θα πρέπει να φανείτε ευκολόπιστοι στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, προσγειωμένες θα πρέπει να είναι οι βλέψεις σας και οι προσδοκίες σας για να μην υπάρξει κίνδυνος να απογοητευτείτε αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά ακριβώς που θα αναμένετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, κινηθείτε επιφυλακτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, προσοχή να μην παρασυρθείτε από την εσωτερική σας δίνη και οδηγηθείτε σε λάθη και σε επιπόλαιες ενέργειες. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Τα συμπεράσματά σας θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις προσωπικές εικασίες, προσοχή στην παραπλάνηση.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση και στην ψυχολογική ανανέωση, θα υπάρξει η δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε για εκκρεμότητες που πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιηθούν, αποφύγετε την καθυστέρηση μεγάλης διάρκειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις με εξομολογητικά λόγια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε τα ρίσκα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα είδος εσωτερικής και συναισθηματικής αναστάτωσης, ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας αφουγκραστούν. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Αποφύγετε ρίσκα και νέα άλματα μεγάλων χρηματικών ποσών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε, να προσεγγίσετε, να συζητήσετε, ωστόσο μεγάλη προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, ίσως κάποιοι να παρανοήσουν τις κουβέντες σας και να μην μπορέσουν να καταλάβουν την πραγματική έννοια των όσων λέτε. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης κινηθείτε επιφυλακτικά και συγκροτημένα, τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καθημερινές σας καταστάσεις, κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Η συμβουλή είναι να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ρίσκα, ίσως να μην είστε σε θέση να αντιληφθείτε τις πραγματικές προοπτικές και τους κινδύνους που κρύβονται.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική και τον ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση, δεν θα πρέπει να φανείτε ευκολόπιστοι στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Ανάγκη σας θα είναι να αποδράσετε από την πραγματικότητα, προσοχή στις υπερβολές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms