Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 8 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
03
2024

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 8 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση, αισιόδοξος και δημιουργικός τρόπος σκέψης. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις και ειλικρινείς κουβέντες που θα οδηγήσουν σε άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Συζητήσεις, έντονος συναισθηματισμός

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ο ρομαντισμός θα δώσει την ώθηση για ελκυστικές προτάσεις και επαφές.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Το συναίσθημα θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καλό θα είναι να μην παραγκωνίσει τον ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Σε οικονομικά ζητήματα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση, προσοχή στις υπερβολές, οι αγορές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευστροφία θα σας χαρακτηρίσει, θα μπορέσετε να αποκαλύψετε συγκαλυμμένες καταστάσεις και να δώσετε λύσεις σε προβληματικές υποθέσεις ή σχέσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε καταστάσεις που σας αγχώνουν, οι συνεργασίες σας θα κυλήσουν ομαλά και εποικοδομητικά. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε σε θέση να εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από ανθρώπους ή σχέσεις που ουσιαστικά θα καταλάβετε πως πλέον δεν λειτουργούν με τρόπο θετικό. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία σας, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη επιθυμίες και στόχους, μόνο έτσι θα καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά και συγκροτημένα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, μη βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Ευνοήστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αγοροπωλησίες, συμβόλαια, συναλλαγές. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για δικτύωση, επικοινωνήστε με άνεση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανοίγματα για προτάσεις και συνεργασίες, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και προνοητικό τρόπο σκέψης. Στην περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χέρια σας κινηθείτε επενδυτικά, αποφύγετε σπατάλες και επιπολαιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, μιλήστε χωρίς ενδοιασμούς. Στα αισθηματικά στην περίπτωση που νιώθετε πως η σχέση σας δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο θα μπορέσετε να αλλάξετε τα δεδομένα. Σε θέματα οικονομικών διεκπεραιώσεων δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, αποφύγετε την αναβολή και τις επιπλέον καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο καλό θα είναι να αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα αρνητικά σχόλια και το παρασκήνιο. Χειριστείτε με ωριμότητα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται ένα καινούργιο εγχείρημα να απασχολήσει τη σκέψη σας, αναλύστε τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές. Νέες και εμπνευσμένες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, διατυπώστε τις προτάσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα περιορίστε την καχυποψία, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, αν έχετε κάποιο πρόβλημα συζητήστε ανοιχτά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε στα σχέδια σας, οργανώστε τα πλάνα σας. Ίσως να προκύψει μία καινούργια πρόταση ή να διαφοροποιηθούν τα καθέκαστα, σκεφτείτε μεθοδικά. Οι αγχωμένοι προτιμήστε τις κοινωνικές επαφές και τις ανέμελες συζητήσεις, θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από την εσωτερική πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις και ρυθμίσεις κυρίως οικονομικές. Εσείς πού θέλετε να διεκδικήσετε οργανώστε τη στρατηγική σας, κινηθείτε μεθοδικά. Οι συζητήσεις και οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές, καλό θα είναι να αποφύγετε την άρνηση και τις μπερδεμένες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, στον επαγγελματικό τομέα στην περίπτωση που ακουστούν νέες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες καλό θα είναι να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας. Επικεντρωθείτε στη διαχειριστών των οικονομικών σας, ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις, δώστε έμφαση στην εξόφληση ανοιχτών λογαριασμών.

ΙΧΘΥΣ

Φαντασία, έμπνευση και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο για να μη παρασυρθείτε από την ψευδαίσθηση απαραίτητο θα είναι να βάλετε μπροστά τη λογική και να σκεφτείτε ρεαλιστικά. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, κινηθείτε με αισιοδοξία, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta