Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
25
10
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Οκτωβρίου Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται ο τρόπος σκέψης να είναι σκοτεινός, συμπλέγματα και εσωτερικές αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Στον επαγγελματικό χώρο δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί και οι υποκινούμενες ενέργειες, ενδεχομένως να βγουν στο φως παρελθοντικές παρασκηνιακές υποθέσεις που θα φέρουν ταραχές και νευρικότητα.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Παρασκήνιο, έντονη καχυποψία

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία, αρνητισμός, δυσπιστία, έλλειψη εμπιστοσύνης, ίσως να μην κυλήσουν ομαλά οι σχέσεις κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, προσοχή στις υποσχέσεις και στα παχιά λόγια, ενδεχομένως να κρύβονται κρυφές βλέψεις και σκοτεινοί στόχοι.

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στη ζήλια, στην κτητικότητα, στην έντονη καχυποψία, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση. Το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για ξεκαθαρίσματα, οι χειριστικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τις καταστάσεις αποφεύγοντας την αμεσότητα και την ειλικρίνεια. Οι εκνευρισμοί, οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι αθέμιτοι ανταγωνισμοί, θα βάλουν σε κίνδυνο την πορεία των σχέσεων και των συνεργασιών. 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές υποθέσεις, συγκαλυμμένες σχέσεις και μπερδεμένα γεγονότα, που δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσουν, θα προκαλέσουν έντονη νευρικότητα. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, οι αντιπαραθέσεις και οι κόντρες θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας, δεν θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε μεγάλη προσοχή σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα και γενικότερα για επαφές ή συνεργασίες με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε το ποιόν τους. Κινηθείτε με επιφύλαξη, προσέξτε ποια άτομα εμπιστεύεστε, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να κινηθούν υπογείως για να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, προσοχή στις κυκλοθυμίες, στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Ελλοχεύει κίνδυνος να εμπιστευτείτε λάθος πρόσωπο τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην προσκόλληση και στην εμμονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες και εσωτερικές αντιθέσεις, στην ψυχολογία σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα που δεν θα σας αφήσουν να σκεφτείτε ή να κινηθείτε ισορροπημένα. Ίσως να πληροφορηθείτε για συμβάντα και καταστάσεις που θα σας αγχώσουν, δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις που θα σας προκαλέσουν ταραχή, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική προσκόλληση και ο έμμονος τρόπος σκέψης δεν θα σας αφήσουν να χειριστείτε τις καταστάσεις ισορροπημένα. Δεν αποκλείεται να βγουν στο φως συγκαλυμμένες ενέργειες που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και απογοήτευση. Επαναξιολογήστε τις σχέσεις και τους χαρακτήρες, οι πληροφορίες που θα λάβετε για να είναι χρήσιμες θα πρέπει να είστε σε θέση να τις επεξεργαστείτε αμερόληπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, οι αρνητισμοί και οι απογοητεύσεις, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις γιατί θα έχει αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει, δεν θα πρέπει να μείνετε στην επιφάνεια, εισχωρήστε στο βάθος των καταστάσεων. 

ΖΥΓΟΣ

Στις συζητήσεις σας απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εντοπίστε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων, είτε αυτοί έχουν να κάνουν με επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, είτε με άτομα που πλαισιώνουν την οικογενειακή και αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε τα ψέματα και τη συγκάλυψη, προσπαθήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας αγχώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας σας, προσοχή στο πού ακριβώς θα στρέψετε τις σκέψεις σας, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την καχυποψία και την άρνηση. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με χειριστικά άτομα που θα προσπαθήσουν να σας καθοδηγήσουν, ωστόσο και από τη δική σας πλευρά καλό θα είναι να αποφύγετε την χειραγώγηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας, ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε τις καθημερινές υποθέσεις και σχέσεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Κυρίως στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, αν τραβήξετε το σκοινί με άτομα ιεραρχικά ανώτερα σας ίσως να βάλετε σε κίνδυνο την επαγγελματική σας πορεία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της συναισθηματικής αποδοχής, στις συζητήσεις σας προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε την εμμονή, την προσκόλληση και τον απόλυτο τρόπο σκέψης. Προσοχή στις συγκρούσεις και στις αντιπαραθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να περάσει το δικό σας, οριοθετήστε τις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καχυποψία σας ενδεχομένως να οδηγήσει τη σκέψη σας σε σκοτεινά σενάρια, προσοχή στην έκταση που θα πάρει η αμφισβήτηση σας. Κινηθείτε διστακτικά και με επιφύλαξη, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα εμπιστευτείτε τυφλά, όμως το καθετί θα πρέπει να έχει τα σωστά όρια. Στην περίπτωση που στις συζητήσεις σας υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφύγετε να παρατεντώσετε το σχοινί.

ΙΧΘΕΙΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό, στις αντιδράσεις σας και στις σκέψεις σας θα πρέπει να υπάρχει όριο και μέτρο. Ίσως να είναι κάπως απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης σας, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε αρνητικά και σκοτεινά σενάρια, αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εμμονή και τη συναισθηματική προσκόλληση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms