Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
01
04
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Απριλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι απογοητευτικός, έκταση θα έχει η καχυποψία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση και η εμμονή. Στις συζητήσεις δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της συνεννόησης, η προσκόλληση στις προσωπικές απόψεις ενδεχομένως να φέρει αδιαλλαξία.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Συναισθηματική ένταση, αρνητικές σκέψεις

 

Δεν θα λείψει το παρασκήνιο, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να κινηθούν υπογείως για να κατευθύνουν τις σχέσεις και τα γεγονότα. Στρεφόμενες καταστάσεις ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια, η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα δημιουργήσει άγχος και εσωτερική ένταση. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και στις επαγγελματικές σχέσεις, θα υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές, προσοχή σε ποια άτομα θα δοθεί εμπιστοσύνη.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την έντονη καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, οι σκηνές ζηλοτυπίας θα δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις. Δύσκολο θα είναι να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να λυθούν υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, δύσκολο θα είναι για εσάς να σκεφτείτε χαλαρά και θετικά, προσοχή να μη δώσετε έκταση στην καχυποψία και στις αρνητικές σκέψεις. Στον επαγγελματικό τομέα στην περίπτωση που προκύψουν ανοίγματα για συνεργασίες επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στην εμμονή, στην καχυποψία και στην πεισματική αντίδραση, στις συζητήσεις και στις επαφές σας προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, η προσκόλληση μόνο στις δικές σας απόψεις δεν θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε. Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας την καθυστέρηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε λογική με συναίσθημα, οι σκέψεις σας θα έχουν μία τάση προς την απόρριψη και την άρνηση, προσπαθήστε να σκεφτείτε πάνω σε μία ρεαλιστική βάση οριοθετώντας τα συναισθήματα σας. Στον εργασιακό χώρο ίσως να υπάρξουν ανταγωνισμοί, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε χειριστικά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε ποια άτομα θα δείξετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν ή να σας κατευθύνουν προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα και νέες συνεργασίες, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ίσως να υπάρξουν παρασκηνιακές καταστάσεις που θα έχουν σχέση με την επαγγελματική σας πορεία, ενδεχομένως κάποια συγκεκριμένα άτομα να προσπαθήσουν να χειριστούν τον χαρακτήρα σας ή τις ευκαιρίες που έχετε μπροστά σας. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, τα συμπεράσματά σας θα πρέπει να είναι αναλυτικά και να πατούν πάνω σε μία αντικειμενική βάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχουν τοξικές σχέσεις ή πρόσωπα που νιώθετε πως σας επηρεάζουν αρνητικά προσπαθήστε να τα απομακρύνετε από την καθημερινότητά σας. Η εσωτερική σας ένταση και η αβεβαιότητα θα δώσει έκταση στο άγχος σας. Για να μπορέσετε να κινηθείτε με ηρεμία και ισορροπία απαραίτητο θα είναι να βγάλετε από τις καθημερινές σας επαφές πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητισμό.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν εξελίξεις όμως θα πρέπει να τις αναλύσετε με σκέψη αντικειμενική, ρεαλιστική, και όχι επιφανειακή ή μόνο συναισθηματική. Προσοχή να μη σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και μπλεχτείτε σε συναισθηματικές σχέσεις που λειτουργούν υπογείως ή παρασκηνιακά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά και αυτό-ελεγχόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις. Αν προσπαθήσετε να χειριστείτε τα πρόσωπα ή να επιβληθείτε θα δημιουργηθούν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν. Αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες και τα αρνητικά σχόλια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με οτιδήποτε καταπιαστείτε είτε για θέματα επαγγελματικά, είτε για καθημερινές υποθέσεις, προσπαθήστε να λειτουργήσετε συγκεντρωμένα, ίσως η αφηρημάδα σας να σας οδηγήσει σε λάθη που με τη σειρά τους θα σας προκαλέσουν εκνευρισμούς. Δώστε έμφαση στις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες τα κουτσομπολιά και την έπαρση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε το άγχος σας να κυριεύσει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, η εσωτερική ένταση θα είναι κακός οδηγός στην περίπτωση που πρέπει να αποφασίσετε ή να επιλέξετε τι πρέπει να κάνετε. Κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε, αναλύστε τις πληροφορίες και τα δεδομένα, οριοθετήστε την ανυπομονησία. Προσοχή στο παρασκήνιο και στις υποκινούμενες ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα είναι να οριοθετήσετε την άρνηση και την καχυποψία, η προσκόλληση μόνο στις δικές σας απόψεις θα φέρει ένταση στις συζητήσεις σας, δεν θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, το πείσμα και η ανάγκη σας για εναντίωση ενδεχομένως να βάλει σε κίνδυνο την πορεία των επαφών σας.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να σας απασχολήσουν κάποια παρασκηνιακά συμβάντα, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε, εξισορροπήσετε συναίσθημα και λογική, μην αφήσετε την εσωτερική σας δίνη να παρασύρει τη διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια. Αν υπάρχουν άτομα που σας δημιουργούν αρνητισμό καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε πρακτικά και συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms