Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
18
10
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Οκτωβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων. Ενδεχομένως να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές υποθέσεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις και εσωτερικές συγκρούσεις.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Παρασκήνιο, υποκινούμενες καταστάσεις

 

Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν ανασφάλειες και αρνητισμούς, θα βγουν στο φως καταστάσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της εμπιστοσύνης, ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να μπουν στο μικροσκόπιο και να διαφοροποιηθούν οι απόψεις και τα αισθήματα. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών.

Στον αισθηματικό τομέα τα λόγια που θα ακουστούν ίσως να κλονίσουν τη συναισθηματική βάση, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Κάποιοι χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να υποκινήσουν τις καταστάσεις και να χειραγωγήσουν τις συμπεριφορές.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε σχόλια και απόψεις, ενδεχομένως κάποιοι να παρουσιάσουν τα λόγια σας υπογείως με σκοπό στοχευμένο. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, αισθηματικές, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία αποφεύγοντας τις ακραίες και παρορμητικές αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό χώρο ενδεχομένως να υπάρξουν ανταγωνισμοί και παρασκήνιο, φανείτε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε. Προσπαθήστε να προστατέψετε συνεργασίες και συμφωνίες, ίσως χρειαστεί να κινηθείτε με τρόπο διπλωματικό. Δώστε έμφαση στην ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια στα επαγγελματικά και οικονομικά σας πλάνα, χειριστείτε τις υποθέσεις με καλλιεργημένη υπομονή αποφεύγοντας την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα και τις βλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, περιουσιακά στοιχεία, οικογενειακές υποθέσεις. Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο αν καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις αντίξοες συνθήκες. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητική.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ενδεχομένως να είναι δύσκολο να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από άτομα ή σχέσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας στρεσάρουν κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση. Οργανώστε τις ενέργειές σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε συντονισμένα αποβάλλοντας τις πεσιμιστικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι αρνητικός και απογοητευτικός, καλό θα είναι να μη σταθείτε στην απαισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Προσπαθήστε να τονώσετε την ψυχολογία σας, μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που σας επιβαρύνουν αρνητικά και σας οδηγούν σε σκοτεινές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη θα είναι η καχυποψία σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία. Δεν αποκλείεται κάποια συγκεκριμένα άτομα να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τη συμπεριφορά σας, προσοχή στις προθέσεις των τρίτων.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, στις περιπτώσεις που αντιληφθείτε παρασκηνιακές καταστάσεις προσοχή στις εξάρσεις και στις απότομες αντιδράσεις. Απαραίτητο θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα ψυχραιμία και διπλωματία αποφεύγοντας τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα επαγγελματικής εξέλιξης θα σας απασχολήσουν, ωστόσο στις περιπτώσεις που διαπιστώσετε πως η εξέλιξη δεν έχει την ταχύτητα που επιθυμείτε καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και την επιμονή. Προσπαθήστε να κινηθείτε χαλαρά, το άγχος και η πίεση δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση και την εμμονή στις αρνητικές εκδοχές, καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιόδοξη διάθεση. Ο απογοητευτικός τρόπος σκέψης θα σας οδηγήσει σε αδράνεια, απαραίτητο θα είναι να επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΣ

Ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας αποδεχτούν, ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Σε ισορροπία θα πρέπει να διατηρήσετε τον συναισθηματικό και εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις κυκλοθυμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms