Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
05
2024

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Μαΐου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής πίεσης που θα πυροδοτήσει το στρες και θα βγάλει στην επιφάνεια υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα. Επίμονος, ενδεχομένως και κάπως υπόγειος, θα είναι ο τρόπος σκέψης, προσοχή στις εμμονές, οι καχυποψίες θα δώσουν έκταση στην αμφιβολία και στην άρνηση.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Παρασκήνιο, ανταγωνιστικές διαθέσεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ανταγωνιστικές διαθέσεις, ίσως κάποιοι χαρακτήρες προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τις καταστάσεις για να μπορέσουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των σχέσεων. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπλάνηση, καλό θα είναι να αποφευχθούν ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας, ο καχύποπτος τρόπος σκέψης δεν θα είναι βοηθητικός, θα δημιουργήσει καταστάσεις που θα ενισχύσουν το στρες και την αβεβαιότητα. Οι κτητικοί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν και να κατευθύνουν το ταίρι τους, προσοχή στη εμμονή και στη συναισθηματική εξάρτηση.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές υποθέσεις, προσοχή στους εκνευρισμούς, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας, ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τις βλέψεις σας για να μπορέσετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Απαραίτητο θα είναι να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, καλό θα είναι να κινηθείτε οργανωμένα και όχι σπασμωδικά ή αντιδραστικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στις παρεξηγήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παραποιηθούν τα λόγια σας, καλό θα είναι να αποφύγετε το παρασκήνιο, στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και νέα άλματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και προνοητικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμβόλαια, υπογραφές και δεσμεύσεις. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα την εμμονή και την ισχυρογνωμοσύνη, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διακανονισμούς, αγοροπωλησίες, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπλάνηση. Κινηθείτε επιφυλακτικά και όσο μπορείτε πιο προνοητικά αποφεύγοντας τα ρίσκα. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας, ίσως να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με χαλαρότητα αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση, μη δώσετε έκταση σε αρνητικές σκέψεις και απογοητευτικά σενάρια.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στη συναισθηματική εξάρτηση, στη ζήλια και στην κτητικότητα, ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι καχύποπτος, ίσως να μη καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις ενδεχομένως να είναι αλλοπρόσαλλος, προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανασφάλειες και ψυχολογικά συμπλέγματα θα βγουν στην επιφάνεια, θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι σκοτεινός και εμμονικός, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε, μη δώσετε έκταση στην καχυποψία σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και τα καυστικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος να παραποιηθούν τα λόγια σας. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να κινηθούν υπογείως με στόχο να σας εκθέσουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις συνεργασίες σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας αγχώσουν, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για τον χαρακτήρα και τις βλέψεις κάποιων συγκεκριμένων προσώπων που περιβάλλουν την καθημερινότητά σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό, για την ώρα αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να διατυπώσετε τις απόψεις σας με τρόπο διπλωματικό και ισορροπημένο, οι αντιπαραθέσεις δεν θα σας βγουν σε καλό. Θα έχετε τη διάθεση να εναντιωθείτε, η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε. Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τα ρίσκα, δώστε έμφαση στην εξόφληση ανοιχτών λογαριασμών.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ποια πρόσωπα πρέπει να εμπιστεύεστε και ποια όχι. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν. Φανείτε προσεκτικοί στα λόγια και στα σχόλιά σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις επαφές σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta