Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 10 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
08
04
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 10 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Απριλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, αναστατωμένη θα είναι η σκέψη, το συναίσθημα θετικό ή αρνητικό θα έχει βάθος και έκταση. Προσοχή στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες, στην επιφάνεια θα βγουν ψυχολογικά συμπλέγματα που θα έχουν αρνητική επίδραση στις σκέψεις κατά συνέπεια και στις πράξεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία, εμμονή, αυστηρή κριτική, εναντίωση, άρνηση για αποδοχή, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Αγχωτικές σκέψεις, εσωτερική αναστάτωση!

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στο παρασκήνιο, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να χειριστούν τις καταστάσεις με τρόπο μυστικό και υπόγειο. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα φέρουν άγχος ίσως και πανικό, ωστόσο θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά οι πληροφορίες, ενδεχομένως να είναι υποκινούμενες. Στις συζητήσεις προσοχή στο ψέμα, για τους ευκολόπιστους και ευάλωτους ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτούν. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, οριστικές αποφάσεις ή απαντήσεις.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, τους καυγάδες, τις κόντρες και τις πεισματικές διαφωνίες, καλό θα είναι να μην μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Οριοθετήστε την παρόρμηση σας, ελέγξτε τις εσωτερικές σας τάσεις, κάντε την προσπάθεια να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης, στον αρνητισμό και στην καχυποψία, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία θα πρέπει να εστιάσετε στα θετικά των καταστάσεων. Αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία, αφήστε στην άκρη παλιά αρνητικά συμβάντα, αποστασιοποιηθείτε από άτομα που σας δυσανασχετούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δείξτε μεγάλη προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, ενδεχομένως να υπάρξουν παρασκηνιακές καταστάσεις, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα ακούσετε, στις συζητήσεις σας αποφύγετε το ψέμα, ίσως να βγουν στο φως υποθέσεις που δεν σας συμφέρουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φανείτε ανοιχτόμυαλοι, προσπαθήστε να αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, στις συζητήσεις που θα κάνετε επεξεργαστείτε τις απόψεις και τις πληροφορίες, ίσως χρειαστεί να δείτε τις καταστάσεις από μία διαφορετική σκοπιά. Στον επαγγελματικό τομέα χειριστείτε τις υποθέσεις σας με συντονισμό και οργανωμένες ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βασιστείτε στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες σας, στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε απαντήσεις προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, αναλύστε πολύ καλά αυτά που όντως συμβαίνουν και όχι αυτά που εσείς θεωρείτε πως συμβαίνουν. Κινηθείτε συντονισμένα, οργανώστε τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν καλό θα είναι να αποφύγετε να στρεσάρετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας, βάλτε προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολίες και προβλήματα θα σας απασχολήσουν κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις, ωστόσο θα υπάρξει η δυνατότητα να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις αρκεί να είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Αποφύγετε την άρνηση, την ισχυρογνωμοσύνη, τον πεισματικό τρόπο σκέψης και αντίδρασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυσπιστία, ισχυρογνωμοσύνη, εμμονή, προσοχή στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βγείτε από τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Εντοπίστε τι είναι αυτό που τροφοδοτεί τον αρνητισμό και την καχυποψία σας, στηριχτείτε στα απτά γεγονότα και όχι μόνο στις εικασίες ή στο προαίσθημα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα σχολιάσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, κουτσομπολιά, ίσως να παρερμηνευτούν στοχευμένα τα λόγια σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, συντονίστε τις ενέργειές σας, προσπαθήστε να οργανώσετε λίγο καλύτερα τα πλάνα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να γίνει κάπως αρνητικός ο τρόπος σκέψης σας, ίσως να εστιάσετε στις απογοητεύσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία και δυναμικότητα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις κυρίως στις οικογενειακές, καλό θα είναι στις συζητήσεις να μιλήσετε με χαλαρότητα και όχι με πείσμα, ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή να μην παγιδευτείτε στις εικασίες σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εστιάσετε στα πραγματικά γεγονότα, μεγάλη σημασία θα έχει η οπτική από την οποία θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις, προσοχή να μην καταφύγετε σε νοητούς κόσμους και πάρει αρνητική έκταση η φαντασία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες προτάσεις και υπάρξουν ανοίγματα αποφύγετε την εξιδανίκευση και την ωραιοποίηση. Επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, θυμηθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-04-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση