Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 28 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
07
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 28 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει καθυστερήσεις, εμπόδια, κακή συνεννόηση. Δεν αποκλείεται οι σκέψεις και οι βλέψεις να είναι κάπως μπερδεμένες, αναστατωμένος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, ελλοχεύει κίνδυνος να παρθούν λανθασμένες αποφάσεις και να γίνουν παρορμητικές επιλογές.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Δυσκολίες στην επικοινωνία, αναβολές

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα υπάρξει αδιαλλαξία, οι πεισματικοί χαρακτήρες θα βγάλουν στάση δύσκαμπτη και κάθετη. Στον επαγγελματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σχέσεις, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα. Στην περίπτωση που υπάρξουν νέες ιδέες και ακουστούν καινούργιες προτάσεις για την ώρα θα είναι κάπως δύσκολο να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την ανυπομονησία και τη νευρικότητα σας, προσοχή να μην υποπέσετε σε λάθη είτε κάνοντας επιπόλαιες επιλογές, είτε αντιδρώντας παρορμητικά σε άτομα που περιβάλλουν την καθημερινότητά σας. Ευστροφία και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο, στο θέμα της υλοποίησης θα χρειαστεί υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι απόλυτος. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει να καταφέρετε να σκεφτείτε εναλλακτικά και να αποδεχτείτε και τη γνώμη των άλλων. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες, μη βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να γίνεται κατανοητοί θα πρέπει να μιλήσετε με σαφήνεια αποφεύγοντας την ένταση και την ισχυρογνωμοσύνη. Φανείτε δεκτικοί στις απόψεις και στις επιθυμίες κυρίως των ατόμων που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Η συμπεριφορά κάποιων συγκεκριμένων ατόμων θα σας εκνευρίσει, καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις εξάρσεις. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα στοχεύστε στη σταθεροποίηση, προστατεύστε τα ήδη κεκτημένα, αποφύγετε τα ρίσκα και τις νέες πρωτοβουλίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια απρόσμενα συμβάντα που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας δημιουργήσουν έντονο άγχος. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική καριέρα και την οικονομική σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα μιλήσετε θα εκφραστείτε και θα σχολιάσετε. Ενδεχομένως να υπάρξει παρασκήνιο, ίσως κάποιοι να παραποιήσουν τα λόγια σας και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, δώστε μεγάλη προσοχή σε ποια άτομα θα μιλήσετε και θα εμπιστευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Στην περίπτωση που αναλάβετε ρίσκα και πρωτοβουλίες κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με ορθολογισμό. Επιβεβαιώστε πρώτα ότι υπάρχει μία σταθερή βάση και ύστερα προχωρήστε τα βήματά σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείτε σε επιπόλαιες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιρρεπείς θα είστε στους εκνευρισμούς, ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε με υπομονή τις αλλαγές ή τις επίμονες συμπεριφορές κάποιων συγκεκριμένων ατόμων. Σε θέματα επαγγελματικά δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, αναβολές, δυσκολίες θα υπάρξουν σε οικονομικές δοσοληψίες, θα χρειαστεί υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Καλό θα είναι να οριοθετήσετε τη νευρικότητα σας, αν οι αντιδράσεις σας είναι παρορμητικές θα γίνουν λάθη που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ίσως να μην καταφέρετε να τακτοποιήσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να αλλάξουν τα σχέδια και τα πλάνα σας, χειριστείτε τις υποθέσεις με υπομονή και χαλαρότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα έξοδα που θα σας αγχώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόοπτες καταστάσεις ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος και εσωτερική σύγχυση, απαραίτητο θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία και μεθοδική τακτική. Θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στο άγχος, στο στρες, στις κυκλοθυμίες και στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν καθυστερήσεις, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με παρελθοντικά ζητήματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, καλό θα είναι η κυκλοθυμική σας διάθεση να μη σας οδηγήσει σε υπερβολές. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης