Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 21 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
18
02
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 21 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος πνευματικής και συναισθηματικής σύγχυσης, δεν αποκλείεται οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, ίσως να υπάρξει αστάθεια στις επιθυμίες.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Εκνευρισμοί, ξαφνικές ανατροπές

 

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να υπάρξουν ανατροπές που θα φέρουν αλλαγές στο πρόγραμμα, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η νευρικότητα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και οι απότομες αντιδράσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών, αν υπάρξουν εμπόδια ή δυσάρεστες καταστάσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες.

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις, για ριψοκίνδυνα ρίσκα και για νέα εγχειρήματα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές και επιπόλαιες επιλογές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια σε αγοραπωλησίες και οικονομικές συναλλαγές, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η βιασύνη και η ανυπομονησία. Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές και τις παρορμητικές επιλογές. 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, τις πληροφορίες που θα λάβετε θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε πολύ καλά, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τα βιαστικά συμπεράσματα. Χαλιναγωγήστε την παρόρμηση σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξαφνικές αποφάσεις και χρηματικά ρίσκα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΤΑΥΡΟΣ

 Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας επαγγελματικές οικογενειακές και προσωπικές, ίσως να υπάρξουν καταστάσεις που θα σας αγχώσουν ή θα σας εκνευρίσουν. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις εξάρσεις, κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, οικονομικές συναλλαγές. Μη βιαστείτε να τρέξετε τα βήματά σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα, οι ανυπόμονες και σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Αξιοποιήστε τον χρόνο προσπαθώντας να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τα πλάνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, ίσως να εμφανιστούν εμπόδια σε αγοραπωλησίες και χρηματικές συναλλαγές. Επεξεργαστείτε πολύ καλά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με νομικά ζητήματα, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να καταλήξετε, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Συντονίστε τις ενέργειές σας, οριοθετήστε το άγχος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σας πρόγραμμα, ίσως να εμφανιστούν δυσκολίες και καθυστερήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Καλό θα είναι να ελέγξετε το άγχος και την εσωτερική σας ένταση, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδεχομένως οι καταστάσεις να μην εξελιχθούν κατά όπως εσείς θα έχετε προβλέψει ή προγραμματίσει, χειριστείτε τα εμπόδια και τις αναβολές με ψυχραιμία, αποφύγετε τις εξάρσεις. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, κινηθείτε μεθοδικά.

ΖΥΓΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις εντάσεις και ξεσπάσματα, δύσκολο θα είναι να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να κινηθείτε μεθοδικά. Οι καταστάσεις θα απαιτούν διπλωματία και εσωτερικό έλεγχο, στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να προστατέψετε τις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αποφάσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει ένταση, ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε τις διαφωνίες με αυτοσυγκράτηση. Αποφύγετε τις εξάρσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις, οι πεισματικές εναντιώσεις και τα νεύρα δεν θα σας βγουν σε καλό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξοπλιστείτε με ψυχραιμία και υπομονή, αναβολές και ακυρώσεις ενδεχομένως να υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, συμβόλαια, αγοροπωλησίες. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις, θα υπάρξουν ανατροπές που θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπομονή και όχι με ανυπομονησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επικοινωνιακά προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα σας. Ίσως να ‘ρθείτε σε αντιπαράθεση με άτομα που θα έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα φέρετε αρνητισμούς και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οργανώστε τα οικονομικά σας πλάνα, προσπαθήστε οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανατροπές δυσκολίες και εμπόδια που καλείστε να τα χειριστείτε με ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Συντονίστε τις ενέργειές σας, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να δώσετε άμεσες λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα που δεν θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα. Καλό θα είναι να αποφύγετε την αντιλογία και την αντιπαράθεση, οι παρά-τραβηγμένες διαφωνίες θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms