Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 23 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
21
07
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 23 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει επικοινωνιακές εντάσεις. Η συσσώρευση απωθημένων θα κάνει τις συμπεριφορές αντιδραστικές, μειωμένη θα είναι η υπομονή και η ανοχή, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι νευρώσεις. Στις συζητήσεις προσοχή στον τρόπο που θα διατυπωθούν οι διαφωνίες, η αλαζονεία η εριστικότητα και τα νευρικά λόγια θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Αντιδραστικές συμπεριφορές, εριστικότητα

 

Οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα βρίσκονται σε ανησυχία, ένταση θα έχει ο εσωτερικός τους κόσμος, δεν θα υπάρχει ανεκτικότητα σε πλαίσια, κανόνες, και οπισθοδρομικές πεποιθήσεις. Με δυσκολία θα αντιμετωπιστούν καταστάσεις ρουτίνας ή στασιμότητας, έντονη θα είναι η ανάγκη για γρήγορη και ριζική αλλαγή, ωστόσο, το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για άμεσες διαφοροποιήσεις. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα πρέπει να οριοθετηθεί η ανυπομονησία και η αντίδραση. Στις περιπτώσεις που κάποιοι περιμένουν απαντήσεις ενδεχομένως να καθυστερήσουν ή αν έρθουν να είναι αρνητικές, οι καταστάσεις θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και υπομονή.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις ανταγωνιστικές κόντρες και τα πείσματα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και δηλώσεις.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αντιδραστική θα είναι η στάση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι επαναστατικές, προσοχή στις υπερβολές, αν κινηθείτε νευρικά και οξύθυμα θα βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, οι καταστάσεις θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση και ελεγχόμενη αντίδραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα προσωπικά ζητήματα, ωστόσο δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Ίσως να σας δυσανασχετήσουν τα λόγια που θα ακούσετε από το ταίρι σας, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στα ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, η στάση σας θα είναι κυκλοθυμική και απορριπτική. Στις συζητήσεις σας αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις και την προσκόλληση μόνο στις δικές σας απόψεις ή ανάγκες. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και ποια είναι τα επαναλαμβανόμενα από εσάς λάθη που οδηγούν σε αποτυχίες και αδυναμία ικανοποίησης. Θα χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, δώστε χρόνο στα γεγονότα, οριοθετήστε τη νευρικότητα και το πείσμα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στη σωματική και ψυχολογική κούραση. Ίσως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας αναστατώσουν, καλό θα είναι να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και σύνεση. Δεν αποκλείεται να υπερφορτωθεί το εργασιακό σας πρόγραμμα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά χωρίς άγχος και εσωτερική πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει άγχος και εσωτερικής ένταση, προσοχή να μην μπερδευτείτε και οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια μπορεί να πέσετε έξω στις εικασίες σας. Μη δώσετε έκταση σε ανασφάλειες και φοβίες που προέρχονται από τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα.

ΖΥΓΟΣ

Αποκαλυπτικά συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι πραγματικά χρειάζεστε, κάντε το βήμα να τονώσετε την ψυχολογία σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε τέλος στις τοξικές σχέσεις και στις αρνητικές επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αναποδιές και δυσκολίες, κινηθείτε μεθοδικά, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας τα βιαστικά συμπεράσματα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό δείχνοντας υπομονή.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα οικονομικά οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι συντονισμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες, αποφύγετε τα ρίσκα. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί θα πρέπει να φανείτε στην επικοινωνία σας, προσοχή στα λόγια σας. Ενδεχομένως να υπάρξει παρασκήνιο, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις διφορούμενες έννοιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα επίμαχα και αιχμηρά ζητήματα με το ταίρι σας, αποφύγετε τους καυγάδες. Θα είναι δύσκολο από πλευράς σας να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και εσωτερικός έλεγχος, προσοχή στις υπερβολές και στις ακραίες αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας, αν είστε εριστικοί ή αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα υπάρξουν κόντρες που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε σωστά τις απρόοπτες καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε το άγχος ή τις ανησυχίες σας, μη δώσετε έκταση στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σταθερή σχέση αποφύγετε τις ζήλιες και τις ανασφάλειες. Ίσως χρειαστεί να λύσετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με κάποια παρελθοντικά ζητήματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms