Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
02
2024

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, ίσως να υπάρξει εσωτερική σύγχυση, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ανυπομονησία, παρορμητικότητα, βιαστικά συμπεράσματα.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Ανυπομονησία, παρορμητικές ενέργειες

 

Οι ανήσυχοι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές και τα λάθη, ανάγκη τους θα είναι να βγουν από τις πιεστικές καταστάσεις, ο τρόπος που θα χειριστούν τις υποθέσεις ίσως να είναι επιπόλαιος. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για απεγκλωβισμό και αποδέσμευση, θα υπάρχει η αίσθηση ότι οι συνθήκες είναι πιεστικές και ανυπόφορες, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις.

Στις συζητήσεις δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, η αδιαλλαξία και η άρνηση για αποδοχή θα δημιουργήσει προβλήματα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νέα εγχειρήματα και οικονομικά ρίσκα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στους καυγάδες και στις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην αντιδραστικότητά σας, ενδεχομένως να υπάρξουν καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για αποδέσμευση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις θα πρέπει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τους καυγάδες, θα χρειαστεί να κινηθείτε με υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Νευρικότητα και ισχυρογνωμοσύνη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και γενικότερα τον τρόπο που θα χειριστείτε ανθρώπους ή καταστάσεις που σας δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες. Ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις και καβγάδες, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των προσωπικών σας σχέσεων επαγγελματικών ή οικογενειακών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης καλό θα είναι να προσπαθήσετε για την ώρα να συντονίσετε τις σκέψεις σας και όχι να προχωρήσετε σε ανάληψη ρίσκων. Σε πρακτικό επίπεδο θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Δώστε έμφαση στις συζητήσεις, αποφύγετε την αδιαλλαξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξετε προσοχή στην αντίδραση και στη παρορμητικότητα σας, στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες και εμπόδια θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες και τις αντιδραστικές απαντήσεις. Προσοχή σε εξάρσεις και θυμούς, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπημένη τη συμπεριφορά σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε οι επιλογές σας να στοχεύουν στην εξασφάλιση, αποφύγετε συνεργασίες και προτάσεις αβέβαιης κατάληξης. Προσοχή στις ανυπόμονες πράξεις, κάποιες καταστάσεις θα χρειαστούν για την ώρα υπομονή, μη βιαστείτε να βγάλετε τελικά συμπεράσματα και να δώσετε οριστικές απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα και αγορές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στις συζητήσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές θα υπάρξει δυσκολία συνεννόησης και αποδοχής, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό οι απαντήσεις που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε καυγάδες και εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Στην περίπτωση που κάνουν την εμφάνιση τους απρόοπτες αρνητικές καταστάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε το άγχος και τον πανικό. Στον επαγγελματικό τομέα δώστε έμφαση στις υποχρεώσεις και ειδικότερα στις οικονομικές σας οφειλές, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και να σκεφτείτε προνοητικά. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε εργασιακά ζητήματα στην περίπτωση που έχετε να κάνετε με εμπόδια και δυσκολίες επικεντρωθείτε στον συντονισμό, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Δυσκολίες θα υπάρξουν στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και την αδιαλλαξία.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι παρορμητικές επιλογές και τα μη σκεπτόμενα λόγια θα δημιουργήσουν προβλήματα, προσέξτε πολύ καλά πως θα πράξετε και με ποιον τρόπο θα εκφραστείτε. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν. Καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση και τα ξεσπάσματα, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κατοχύρωση, αποφύγετε τα νέα άλματα. Προσοχή στο πώς θα μιλήσετε και γενικότερα προσοχή στον τρόπο που θα διατυπώσετε είτε τις επιθυμίες σας, είτε τις διαφορετικές σας απόψεις, ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις. Αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως στον εργασιακό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά δεν θα είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για επεκτατικές ενέργειες, ίσως να υπάρξουν εμπόδια και κακοτυχίες. Στις συζητήσεις και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις έντονες εξάρσεις. Αναγκαίο θα είναι να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΙΧΘΥΣ

Στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις προσοχή σε παρορμητικές ή ανυπόμονες κινήσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες. Στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές προσοχή στις εξάρσεις, αναγκαίο θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και ισορροπημένη σκέψη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση