Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ανάδρομο Δία στις 3 Οκτωβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
10
2021

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ανάδρομο Δία στις 3 Οκτωβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα επαναφέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ανοιχτά ζητήματα, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων.

 

Ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία: Ευχάριστες ειδήσεις, επικοινωνιακά ανοίγματα!

 

Οι πληροφορίες και οι ειδήσεις θα έχουν θετική εξέλιξη, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, το αποτέλεσμα θα είναι προσοδοφόρο.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν τσακωθεί ή αντιμετώπιζαν συγκεκριμένα προβλήματα θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά, να εμβαθύνουν στα μελανά σημεία και να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, θετική διάθεση, συγκαταβατικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, εκδρομές, φεύγουν τα εμπόδια, οι συνθήκες δεν θα είναι αντίξοες. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές και σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ευχάριστες και αρκετά ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές σας. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε και τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Αισιόδοξη και θετική θα είναι η διάθεσή σας, κινηθείτε αυθόρμητα και δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, οι συνεργασίες σας θα πορευτούν χωρίς προβλήματα και εμπόδια, οι συναδελφικές σας σχέσεις θα οδηγήσουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και αισιόδοξη πλευρά της προσωπικότητάς σας, αφήστε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για επικοινωνία, συναναστροφή, και κοινωνικοποίηση, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε και καινούργιες φιλίες, ίσως να ξαναεμφανιστούν στο δρόμο σας παλιά φιλικά άτομα. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για τακτοποιήσεις και οικονομικές διεκπεραιώσεις, δώστε έμφαση στον οικονομικό τομέα, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συντονιστείτε σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ευστροφία, έμφαση θα δώσετε σε θέματα κοινωνικής εικόνας, οι συναναστροφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που θα μιλήσετε ή με τον τρόπο που θα προβάλετε την προσωπικότητά σας. Δώστε έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, οργανώστε τα πλάνα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τις ικανότητές σας, τρέξε τα βήματα σας, αποφύγετε την αναβολή.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές και οικογενειακές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά, να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν και να δώσετε λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα είχαν αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα καταφέρετε να κάνετε καινούργιες φιλίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε το βήμα να συζητήσετε για τα θέματα που σας προβληματίζουν ή που σας δημιουργούν ανασφάλεια, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι ξεκάθαρα και θα έχουν ειλικρίνεια, θα μπορέσετε να βγείτε από τις αμφιβολίες και τις αμφισβητήσεις. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα είστε σε θέση να σκεφτείτε δυναμικά και να οργανώσετε τις ενέργειές σας. Στον επαγγελματικό τομέα οι συντονισμένες πράξεις και οι εφικτές βλέψεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, θα γνωριστείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν και στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην επαγγελματική σας πρόοδο και καταξίωση, ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Ενισχύστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας, αν κινηθείτε μεθοδικά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν εσωτερική πίεση και άγχος. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε την αποδοχή ή τη συναισθηματική συμπαράσταση που αναζητάτε. Ευνοείστε σε ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές συναναστροφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη τακτική. Προσπαθήστε να οργανώσετε την σκέψη σας, όσο πιο συντονισμένα κινηθείτε τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-10-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta