Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
10
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Οκτωβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα απομακρύνει την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση, ο τρόπος σκέψης θα είναι ρεαλιστικός. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοροπωλησίες.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ορθολογισμός, σωστές αποφάσεις

 

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Η ωριμότητα σε συνδυασμό με τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης λύσεις θα δώσει σε θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σχέσεις, συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και καθυστέρηση. Σε τάξη θα μπούνε οι σκέψεις, θα υπάρχει συγκέντρωση στις βλέψεις και στους στόχους, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα βρουν ευνοϊκές τις συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συζητήσεις σας, περάστε σε διεκδικήσεις, διατυπώσετε απόψεις και ιδέες θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε θετικά. Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να περάσετε σε εφαρμογή και υλοποίηση, συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε με αμεσότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στα εργασιακά σας ζητήματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, στις συζητήσεις θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή, θα καταφέρετε να λύσετε ζητήματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διατηρήστε θετικό τον τρόπο σκέψης σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν δημιουργικά επαγγελματικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δυσάρεστες ή στάσιμες καταστάσεις. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, τα επιχειρήματά σας θα καταφέρουν να πείσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε με τρόπο θετικό, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα ακουστούν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές, οικογενειακές, κοινωνικές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο και θετικό, επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να τακτοποιήσετε ζητήματα που εκκρεμούν από την προηγούμενη περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα καταφέρετε να τα βρείτε με το ταίρι σας, θα υπάρξει συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Εύνοια θα έχετε σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Κοινωνικοποιηθείτε θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανταμείβονται οι κόποι σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει βελτίωση, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσετε τις βλέψεις σας σε πρακτικό επίπεδο. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις και συναναστροφές, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, να δώσετε λύση σε επίμαχα ζητήματα και να ισορροπήσετε ψυχολογικά. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν επαφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εργασιακό σας χώρο δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τις βελτιώσετε και να προχωρήσετε ομαλά χωρίς αντιξοότητες και παρασκήνιο. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, κινηθείτε συντονισμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, η συγκέντρωση στους στόχους θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ουσιαστικές συζητήσεις, διατυπώστε προτάσεις και ιδέες, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα επιχειρήματά σας.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συζητήσεις και συμβόλαια. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε άμεσες συμφωνίες που θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, συνδυάστε διαίσθηση με αντικειμενικό τρόπο σκέψης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση