Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 23 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
10
2022

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 23 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Οκτωβρίου Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση και οργάνωση. Ευχάριστα συμβάντα και θετικές απαντήσεις θα δώσουν την ώθηση για επαγγελματικές διεκδικήσεις, τα δημιουργικά ανοίγματα θα απαιτούν μεθοδικές ενέργειες και συντονισμό. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, για ουσιαστικές συζητήσεις και συμφωνίες.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ορθολογισμός, σωστές αποφάσεις

 

Ο θετικός τρόπος σκέψης σε συνδυασμό με την ανάγκη για κατοχύρωση και βελτίωση θα στρώσουν το έδαφος για σταθερές συνεργασίες. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και εργασιακές, οι συλλογικές επιδιώξεις και προσπάθειες θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλίωση και επανένωση, θα υπάρξει η ευκαιρία να ξανά συζητηθούν τα επίμαχα ζητήματα, να βρεθούν λύσεις και να ομαλοποιηθούν οι επαφές. Σε κοινωνικό επίπεδο οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, δεν θα λείψουν οι επαφές και οι γνωριμίες που θα φέρουν ενθουσιασμούς. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, να δικτυωθείτε κοινωνικά, να πλαισιωθείτε από άτομα και σύνολα που ταιριάζετε και έχετε τις ίδιες πεποιθήσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα για ευχάριστες συναντήσεις και επαφές, εκδηλωθείτε, προσεγγίστε, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να κάνετε καινούργιες φιλίες. Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσετε να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αν ψάχνετε συνεργάτες ή χορηγούς θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας δώσουν τη βοήθεια που αναζητάτε. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα παρουσιάσετε την προσωπικότητά σας, θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις, για προσεγγίσεις, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε με άνεση. Δεν αποκλείεται να προκύψουν γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις επαφές είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό δίνοντας στις συζητήσεις μία πιο προσωπική όψη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομαλοποιούνται οι προσωπικές σχέσεις και επαφές, θα υπάρξει δυνατότητα για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Συζητήστε τα επίμαχα ζητήματα που σας ανησυχούν και σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να επαναπροσδιορίσετε τις καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, δεν θα υπάρξουν εμπόδια και αναβολές. Στις συζητήσεις ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συνεννόηση και αποδοχή, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επαγγελματικές συμφωνίες και διεκδικήσεις. Οργανώστε τα πλάνα σας, συντονίστε τις ενέργειες σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση, κινηθείτε μεθοδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις επαφές σας κυρίως τις επαγγελματικές, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις και στις συνεργασίες, θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια. Αν υπάρχουν ζητήματα που σας αγχώνουν προχωρήστε στην διεκπεραίωση τους, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για οικονομικές τακτοποιήσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να αξιοποιήσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τρόπο ευέλικτο και διπλωματικό. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανένωση και συμφιλίωση, στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις επαφές σας. Δώστε έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, βάλτε σε τάξη αυτά που σας απασχολούν, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις και να βγείτε από προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συζητήσετε ανοιχτά χωρίς μισόλογα και ενδοιασμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα γίνουν συζητήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας δημιουργούν αμφιβολία. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν, και από την άλλη πλευρά, θα μπορέσετε να φέρετε πιο κοντά σας άτομα πού ξέρετε πως θα σας δώσουνε την προοπτική για βελτίωση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις εξελίξετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις που θα ανοιχτούν, θα μπορέσετε να διατυπώσετε τις προτάσεις σας και να λάβετε το ενδιαφέρον που αναμένετε. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να οργανώσετε τα πλάνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, ταχτοποιήσεις, κυρίως επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στα πλάνα σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειές σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συντονισμό, μεθοδικότητα και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης.

ΙΧΘΥΣ

Συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν η επιχειρηματολογία σας θα πείσει, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των ατόμων που χρειάζεστε την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms