Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 7 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
10
2022

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 7 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Οκτωβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα έχει επίδραση στον τρόπο σκέψης και γενικότερα στον τρόπο που θα αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις επαγγελματικές και αισθηματικές. Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, έντονη θα είναι η διαίσθηση, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα έχουν να κάνουν κυρίως με παρελθοντικά γεγονότα.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα: Ερευνητικός τρόπος σκέψης

 

Διαφοροποιούνται οι αποφάσεις, θα υπάρξουν διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις που θα δώσουν την ώθηση να επεξεργαστούν εκ νέου οι πληροφορίες και τα δεδομένα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να θεμελιωθούν οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σχέσεις, ομαλοποιούνται οι επαφές, θα υπάρξει αποδοτικό αποτέλεσμα.

Στον αισθηματικό τομέα στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ώθηση στις επαφές. Κάποιοι θα αναθεωρήσουν και θα μελετήσουν τις καταστάσεις πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επανασυνδέσεις. Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη νέας σχέσης.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οξυδέρκεια, ευστροφία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καθημερινές σας υποθέσεις με αμεσότητα και διεισδυτικό τρόπο σκέψης. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, ίσως να σας απασχολήσει πρόταση για μία καινούργια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας σχέση, ευχάριστες συζητήσεις θα γίνουν με το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας προκαλούν αμφιβολία και ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται πραγματοποιηθεί μία αγορά που είχατε κατά νου από την προηγούμενη περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, ανοίγει ο δρόμος για σύσφιξη σχέσεων. Θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τα λάθη της προηγούμενης περιόδου, οι σχέσεις σας θα πορευτούν ομαλά, οι τσακωμένοι ίσως να καταλήξετε σε άμεση επανασύνδεση. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο και στη διαίσθηση σας, τις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις συνδυάστε το προαίσθημα με τη λογική, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, μιλήστε ανοιχτά, συζητήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και στο παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, προσεγγίστε, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης τρέξτε τα βήματά σας, δεν αποκλείεται να λάβετε επαγγελματική πρόταση που θα σας βοηθήσει οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλυτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και τις πληροφορίες, αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Βάλτε σε τάξη οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για άμεσες διεκπεραιώσεις, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οικονομικές συζητήσεις, διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, αν υπάρχουν εκκρεμότητες θα μπορέσετε να βάλετε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι προσεγγίστε θα τα πάτε πολύ καλά στις επαφές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις στις επαφές και στις συναναστροφές που θα προκύψουν, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε κοινωνικά. Θα προκύψουν συναναστροφές που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στην περίπτωση που αναζητάτε χορηγούς ή συνδετικούς κρίκους θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις συνεργασίες που επιθυμείτε. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, θα υπάρξουν δημιουργικές γνωριμίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαφές, ταξίδια, μετακινήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε δημιουργικά και να διευρύνετε το πνευματικό ή μορφωτικό σας επίπεδο. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές θα προκύψουν, συζητήστε ανοιχτά, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσετε να αναδομήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε παρελθοντικά λάθη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειες σας, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα η μία τακτική, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ

Εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, συζητήστε ανοιχτά μαζί τους, θα βρείτε τη βοήθεια και τη συναισθηματική αποδοχή που χρειάζεστε. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, όσοι διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να συζητήσετε για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου