Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 2 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
04
2021

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 2 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Μαΐου 2021, ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλυπτικά γεγονότα, επικοινωνιακά ανοίγματα

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αιχμηρή αντίληψη, οξυδέρκεια και μεθοδικότητα, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να κλείσουν οι εκκρεμότητες. Εμπιστεύσιμο θα είναι το ένστικτο, σωστή θα είναι η διαίσθηση, το συναίσθημα θα έχει βάθος και έκταση. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, ώθηση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις καθώς και στις νέες γνωριμίες.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αποκαλυπτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνισή τους, έρχονται πληροφορίες και νέες ειδήσεις που θα σας βοηθήσουν να φωτιστεί το ομιχλώδες τοπίο που ενδεχομένως να υπάρχει σε σχέσεις επαφές και συνεργασίες. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε, να εξακριβώσετε και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, ενδεχομένως να υπάρξει αύξηση στα κέρδη σας και γενικότερα στα εισοδήματα σας. Περάστε σε διεκδικήσεις, συντονίστε τις επιδιώξεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, θα γίνουν επαναπροσδιορισμοί θα είστε σε θέση να επαναξιολογήσετε σχέσεις πρόσωπα και συνεργασίες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα και ορθολογισμός, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε συνεργασίες που δεν έδωσαν μία ικανοποιητική κατάληξη. Άμεσος θα είναι ο χειρισμός των υποθέσεων σας οικονομικών επαγγελματικών και προσωπικών, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να τερματίσετε τις αρνητικές καταστάσεις και να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην εξέλιξη.  Στην περίπτωση που υπήρχαν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, θα συνειδητοποιήσετε και θα πάρετε ριζικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Τερματίζετε τις αρνητικές σχέσεις, βγάζετε από την καθημερινότητά σας οτιδήποτε το νιώθετε τοξικό, θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε και να αφήσετε πίσω σας τα παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις κοινωνικές και φιλικές σας επαφές, θα υπάρξουν συναντήσεις και καλέσματα, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε θετικές απαντήσεις. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να αποβάλετε την άρνηση, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση και ανάγκη για ανανέωση. Στις συναντήσεις σας δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις φιλοσοφικές ίσως και ιδεολογικές, είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί ένας νέος ορίζοντας στην αντίληψή σας. 

ΛΕΩΝ

Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αιχμηρή θα είναι η αντίληψή σας, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους πραγματικούς σκοπούς γεγονός που θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται οι συνεργασίες, οι διαπραγματεύσεις και οι επαγγελματικές δραστηριότητες, συντονισμένη θα είναι η σκέψη σας, θα κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Στον οικονομικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική για βελτίωση και άνοδο, χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, σκεφτείτε επενδυτικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη να χειραγωγήσετε ίσως και να επιβληθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε με τα επιχειρήματά σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των τρίτων. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, μιλήστε για τις απόψεις σας, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να υλοποιήσετε και γενικότερα για να προωθήσετε αυτά που σκέφτεστε. Στον αισθηματικό τομέα δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στο φλερτ, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα προκύψουν ανοίγματα σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με χρήματα, με περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές και αγοραπωλησίες. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, θα είστε σε θέση να οργανώσετε τα πλάνα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντικειμενική σκέψη και ανάγκη για σταθεροποίηση. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να βελτιωθούν οι οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, στις συζητήσεις μιλήστε ανοιχτά, φανερώστε σκέψεις και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συναντήσεις, συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Στον επαγγελματικό τομέα ώθηση θα δοθεί στις εργασιακές σας επαφές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαπραγματεύσεις, κανονισμούς, συμφωνίες και υπογραφές.  Ανάγκη σας θα είναι να βρίσκεται υπό τον έλεγχο σας η οποιαδήποτε υπόθεση και κατάληξη, ο στρατηγικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ηνία στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται ξαφνικά να υπάρξει άνοιγμα για μία καινούργια πηγή εσόδων. Οξυδέρκεια και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σωστός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας οικονομικές και επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η εσωστρέφεια και η μυστικοπάθεια σας, ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε μυστικά τα πλάνα σας ή τις καινούργιες ευκαιρίες που απρόοπτα θα παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας διαθέσεις, ανάγκη σας θα είναι να υπερισχύσετε, να κυριαρχήσετε, να χειραγωγήσετε ίσως και να επιβληθείτε. Ορθολογισμός και αντικειμενική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις καταστάσεις και να κατευθύνετε τα γεγονότα. Ουσιαστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής, με τον σωστό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα επικοινωνιακά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διορθώσετε λάθη, να λύσετε προβλήματα και να διαφοροποιήσετε ριζικά τα αρνητικά δεδομένα που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην καθημερινότητά σας, ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και όντως τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. Δημιουργικά θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά, οργανώστε τις προσπάθειες σας, προσεγγίσετε με δυναμικότητα. 

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα, οι απρόσμενες πληροφορίες και τα αποκαλυπτικά ξαφνιάσματα θα σας δώσουν την ώθηση να αλλάξετε οπτική στην αντίληψή σας, δεν αποκλείεται να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Παλιά αρνητικά κεφάλαια θα κλείσετε, θα έχετε τη δύναμη να κάνετε μία καινούργια αρχή, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση ορθολογισμός και αυτοπεποίθηση. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα ψυχολογήσετε τις καταστάσεις και τα πρόσωπα, αιχμηρή θα είναι η αντίληψή σας, τα συμπεράσματά σας δεν θα πέσουν έξω.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-04-2021 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση