Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
10
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Οκτωβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα βοηθήσει να τακτοποιηθούν οι μπερδεμένες υποθέσεις, να δοθούν λύσεις, να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να φύγει η αμφιβολία.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλύψεις, διαφωτιστικά συμβάντα

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, οξυδέρκεια, διαίσθηση, ορθολογισμός, αντικειμενικός τρόπος σκέψης. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν πληροφορίες και θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές, θα βγουν στο φως αλήθειες και θα φανερωθούν οι πραγματικές βλέψεις ή προθέσεις. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων, θα υπάρξει δυνατότητα να δοθεί τέλος στην αμφισβήτηση, στις τοξικές σχέσεις, και γενικότερα στις επαφές που δημιουργούν προβληματισμούς.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναλλαγές, συμφωνίες, αγοροπωλησίες. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι διεισδυτικός, απαντήσεις θα δοθούν σε εσωτερικά ερωτήματα, φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, να ζήσουν θερμές στιγμές, δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις και οι εξομολογήσεις.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν όμορφες συναντήσεις, στις συζητήσεις θα ακουστούν ξεκάθαρα λόγια που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αμφιβολία ή την αβεβαιότητα. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να κατασταλάξετε συναισθηματικά και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, προχωρήστε σε αγοραπωλησίες συμφωνίες και χρηματικές δοσοληψίες. Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις σας, στον αισθηματικό τομέα ανοιχτείτε και εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης προχωρήστε σε προσεγγίσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για ευχάριστες επαφές και συζητήσεις. Οι προσφάτως χωρισμένοι πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για επανασύνδεση, ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας προβληματίζουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα καταφέρετε να τονωθείτε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οξυδέρκεια, δυνατή αντίληψη, διαίσθηση, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές προθέσεις των τρίτων και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από δύσκολες ή δυσάρεστες καταστάσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για να δώσετε λύσεις, για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και για να τρέξετε τα βήματά σας. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, οι συζητήσεις σας θα είναι δημιουργικές, θα λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις και να αξιολογήσετε εύστοχα τις καταστάσεις ή τις συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, θα γίνουν ευχάριστες συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Διατηρήστε θετικό τον τρόπο σκέψης σας, για να μπορέσετε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές εκδοχές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε ανοιχτά, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, θα λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε τα μελανά σημεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές συναντήσεις και νέες γνωριμίες. Οι επαφές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε συναισθηματικά, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αφήσετε στην άκρη την μυστικοπάθεια και να μιλήσετε ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για αλλαγές, τρέξτε τα βήματα σας, προσεγγίστε και προχωρήστε σε άμεσες επιδιώξεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεργασίες. Μιλήστε ανοιχτά, δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά και ψυχολογικά απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να εντοπίσετε τις βλέψεις και τις προθέσεις των τρίτων, θα γίνουν συζητήσεις κατατοπιστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσετε να συζητήσετε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσεγγίστε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και λογαριασμούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Σωστή θα είναι η διαίσθησή σας, βασιστείτε στο ένστικτό σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της αισθηματικής σας ζωής. Στις συζητήσεις θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta