Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
07
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δημιουργική όψη, θα δώσει την ώθηση για συζητήσεις, συναντήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, ονειροπόληση, συμπόνια, αποδοχή. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές επαγγελματικές και οικογενειακές, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι ξεκάθαρα, θα δοθούν εξηγήσεις που θα διώξουν την αμφιβολία και την ανασφάλεια.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Συναισθηματικές εξομολογήσεις, ευχάριστες συζητήσεις

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να μιλήσουν ανοιχτά, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, αναθερμαίνονται οι σχέσεις και οι επαφές. Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές, θα υπάρξει ρομαντισμός και συναίσθημα. Έκταση θα έχει η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση και δημιουργικό πνεύμα.

Σε θέματα οικονομικά τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο, απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί η διαίσθηση με τη λογική. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, θα χρειαστεί ορθολογισμός και ρεαλιστικός τρόπος σκέψης.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ρομαντισμός, οι προσεγγίσεις σας θα είναι ελκυστικές. Καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να δώσετε μία αισιόδοξη ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, θα υπάρξει έντονος ενθουσιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βγάλετε την απελευθερωμένη και κοινωνική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Στις σχέσεις σας θα υπάρξει δυνατότητα να γίνουν ξεκάθαρες συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα είναι άμεσα, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, φλερτάρετε και προσεγγίστε. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε άμεσες αποφάσεις αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε τη λογική με την εσωτερική παρόρμηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα και αποδοχή, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίσετε με αυθορμητισμό. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις δυσάρεστες συνθήκες, άμεσα θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν. Ευνοήστε σε θέματα οικονομικής φύσης, συμβόλαια, διακανονισμούς.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις αισθηματικές και επαγγελματικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα καταφέρουν να δώσουν νέα έκταση στις σχέσεις και στις επαφές σας. Θα ‘ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά ίσως να σας ενθουσιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει και την καρδιά σας και την εμπιστοσύνη σας. Για τους απογοητευμένους στο χέρι σας θα είναι να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία. Συντονιστείτε σε θέματα οικονομικής φύσης.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρομαντισμός, ευγένεια και συγκατάβαση. θα είστε σε θέση να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις και να ψυχολογήσετε τους συνομιλητές σας. Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να πάρετε σωστές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσης. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να ερωτευτείτε, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε αυθόρμητα. Για τους χωρισμένους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος της επανασύνδεσης.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχολογία σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, κάντε το βήμα να εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τη συναισθηματική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Στις συζητήσεις σας θα βρείτε την κατανόηση και τη θετική ανταπόκριση που αναμένετε. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να τα πάτε πολύ καλά με το ταίρι σας, εκδηλωθείτε, μιλήστε ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. Ενδεχομένως να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ίσως οι επιλογές σας να είναι κάπως ασυνήθιστες. Έμφαση θα δώσετε σε θέματα οικονομικής φύσης, στοχεύστε στη σταθερότητα και στην εξασφάλιση.

ΙΧΘΥΣ

Ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα μπορέσετε να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Έκταση θα πάρει η φαντασία σας, θα είστε σε θέση να οραματιστείτε. Συναντήσεις ταξίδια και συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση, θα περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS