Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
11
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, δημιουργική φαντασία, ενσυναίσθηση, δοτικότητα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις εξομολογήσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις, οι συναναστροφές θα είναι τονωτικές, θα υπάρξει αποδοχή και κατανόηση.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Ευνοϊκές συνθήκες για συζητήσεις και εξομολογήσεις

 

Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και τερματισμό διαφωνιών. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αρμονική συνύπαρξη, στην άκρη μένει το πείσμα και η διάθεση για εναντίωση ή αντιλογία. Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η εμπιστοσύνη θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, φεύγει η προσκόλληση στις αμφισβητούμενες καταστάσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι μεθοδικές προσεγγίσεις και οι συντονισμένες ενέργειες θα οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, στις περιπτώσεις που θελήσετε να ρισκάρετε ή να επεκταθείτε επαγγελματικά δείξτε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σας, συνδυάστε ένστικτο με ορθολογισμό. Ανανεώνεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα υπάρξουν τονωτικές συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε υποστηρικτές για να υλοποιήσετε τις βλέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν και σας στρεσάρουν, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με τον σωστό τρόπο, θα βρείτε την κατανόηση που αναζητάτε. Κοινωνικοποιηθείτε ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και γνωριμίες, οι συνομιλίες θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιοδοξία, δυναμικότητα και ρομαντισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εκδηλωθείτε, προσεγγίστε, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας βλέψεις, όσο πιο συντονισμένα θα καταφέρετε να κινηθείτε, τόσο πιο θετικό και άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια, τρέξτε τα βήματά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευστροφία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προχωρήστε στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις, δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, θα καταφέρετε να πείσετε, διατυπώστε τις προτάσεις και τις απόψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματία και την ειρηνική σας διάθεση, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, θα μπορέσετε να πείσετε και να επηρεάσετε θετικά. Ανανεώνεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση, πολύ καλά θα τα πάτε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις. Αξιοποιήστε τα τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να πείσετε και να κερδίσετε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες και τονωτικές συζητήσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε ρίσκα και να προχωρήσετε σε νέες πρωτοβουλίες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο μεθοδικό και στρατηγικό. Βελτιώνεστε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οξυδέρκεια και ευρηματικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προβληματίζουν είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποθέσεις, είτε με τις οικογενειακές. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αποκαλύψεις, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν για συζητήσεις, επαφές, νέες συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε κοινωνικά, δώστε έμφαση στις γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, δεν αποκλείεται να θελήσετε να αποδράσετε να ταξιδέψετε και γενικότερα να ξεφύγετε από τη ρουτίνα ή από τις ασφυκτικές συνθήκες που σας αγχώνουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ