Ερμής στο Ζυγό: Σκέψου δίκαια και με ηθική ακεραιότητα.
Βαθμολόγησε
01
09
2014

Ερμής στο Ζυγό: Σκέψου δίκαια και με ηθική ακεραιότητα.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Τι καινούριο φέρνει ο Ερμής που εισέρχεται στο Ζυγό στις 2 Σεπτεμβρίου;

 
 
Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό και θα παραμείνει ως τις 28 Σεπτεμβρίου.
 
Με τον Ερμή στο Ζυγό, γινόμαστε διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και ενεργούμε για την αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις μας. Είμαστε εύγλωττοι, γοητευτικοί και με κατευναστική φωνή. Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα θέμα από όλες τις πλευρές και να φέρουμε την αρμονία στο χάος. Επειδή έχουμε μια έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι ευκολότερο για τις αντιμαχόμενες πλευρές να εμπιστευτούν την κρίση μας. Η αναποφασιστικότητά μας γίνεται κάποιες φορές εξοργιστική για τους γύρω μας. Η καθυστέρηση αυτή προέρχεται από την επιθυμία μας να σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσεκτικά και να ακολουθήσουμε τον καλύτερο τρόπο. Αλλά εάν χρειαζόμαστε πάρα πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε, τότε οι ευκαιρίες μας προσπερνάνε. Αποφεύγουμε τις συγκρούσεις αλλά έτσι δημιουργούμε σύγχυση στις σχέσεις μας με τους άλλους. 
 
Συγκρίνουμε τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων κι αυτό μας παρέχει μια αντικειμενική, δίκαιη και ισορροπημένη άποψη. Επιλύουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και διάλογο και μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Ακούμε τι έχουν να πουν οι γύρω μας, έχουμε διακριτικότητα και πειθώ σε μια συζήτηση. Γινόμαστε ο μεσολαβητής σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές και τους βοηθάμε να καταλήξουν σε συμφωνία. Απεχθανόμαστε τις δυσάρεστες συζητήσεις και αντιπαθούμε τις αντιπαραθέσεις. Ακόμη και αν επικρίνουμε ένα πρόσωπο, δεν είμαστε προσβλητικοί και πάντα εξετάζουμε όλες τις πλευρές. Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να είμαστε διστακτικοί στο να πάρουμε μια απόφαση και ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολική αποδοχή των απόψεων των άλλων. Πολλές φορές, αδυνατούμε να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση και έτσι αναζητούμε τη συμβουλή των φίλων μας.
 
Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας. 
 

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο Ζυγό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, η σχέση σας γίνεται πιο ευχάριστη και με μεγαλύτερη κατανόηση. Με την καλή επικοινωνία, μπορείτε να άρετε τις δυσκολίες. Με την ομιλητική, ευχάριστη, ακόμη και συναρπαστική προσωπικότητά σας, έλκετε το αντίθετο φύλο. Μην πιστεύετε όμως πάρα πολύ το τι κάνουν ή λένε οι άλλοι και ανησυχείτε πάρα πολύ για το πώς φαίνεστε στους άλλους. Προσέξτε κάποιες φήμες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και αποφύγετε τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις στους άλλους. Μπορεί να είστε ανήσυχοι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και αναζητάτε κάποια δραστηριότητα για να εκτονωθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο έργο με τεράστιο ενθουσιασμό, αγνοώντας το χρόνο και τις προσωπικές ανάγκες σας. Αγωνίζεστε σκληρά για την επιτυχία και θα έχετε την τάση να παίρνετε πολύ σοβαρά κάποια πράγματα που θα ακούσετε. Το μυαλό σας τρέχει κι αυτό μπορεί να σας φέρει εξάντληση. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποια άτομα στην επίλυση των προβλημάτων τους ή να αναλάβετε κάποια υποχρέωση. Προσέξτε να μην εργάζεστε πολλές υπερωρίες, γεγονός που καθιστά δύσκολο να χαλαρώσετε. Ίσως κάποιες στιγμές να νιώθετε αδυναμία στο να ενεργήσετε και να σκέφτεστε συνέχεια τη δουλειά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, είστε ελκυστικοί και γοητευτικοί και προσελκύετε το αντίθετο φύλο, φλερτάροντας και διασκεδάζοντας. Είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε ρίσκα στην αγάπη, αφού τώρα αψηφάτε τους κινδύνους, προκειμένου να εισπράξετε το θαυμασμό των άλλων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άνεση, ξεσηκώνοντας ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε τη συναίσθηση ότι τα λόγια σας είναι πιο δυνατά από τις πράξεις σας. Προσέξτε τις παγίδες της ματαιοδοξίας και της υπερβολής. Θα περάσετε έντονες ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας, λαμβάνοντας και δίνοντας αγάπη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, το μυαλό σας επεξεργάζεται κάποια γεγονότα του παρελθόντος, κάποιες θεμελιώδεις αλήθειες που είναι σημαντικές για τη διατήρηση των σχέσεων με κάποια άτομα. Σας αρέσει τώρα να ζείτε με τις φαντασιώσεις σας και θέλετε να παραμείνετε σε απόσταση από τις μεγάλες ομάδες και τον πολύ κόσμο. Με τη διαίσθησή σας, σας είναι εύκολο να κατανοήσετε κάποια γεγονότα του παρελθόντος και να αγγίξετε την ψυχή των άλλων. Οι σκέψεις και οι ιδέες σας συνδέονται με τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα και αναλώνετε τον προσωπικό χρόνο σας σκεφτόμενοι τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε. 
 
ΛΕΩΝ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, υπάρχει μια μεγάλη εισροή πληροφοριών, αλλά προσέξτε την αλήθεια των όσων μαθαίνετε. Επιδιώκετε τώρα τις διασκεδαστικές συνομιλίες με όποιον είναι γύρω σας. Θα υπάρχει ένας έντονος ρυθμός και κίνηση στην καθημερινή σας ζωή. Επειδή είστε πολύ ευφυείς και διασκεδαστικοί, προσελκύετε γύρω σας έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών, αν και δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικοί φίλοι σας. Σας αρέσουν τώρα οι διανοητικές προκλήσεις και η ανταλλαγή επιχειρημάτων για την ευχαρίστηση της συνομιλίας. Επιδιώκετε τις ανάλαφρες συζητήσεις και όχι τις εις βάθος συνομιλίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, το μυαλό σας κατευθύνεται στα οικονομικά σας αλλά έχετε την τάση να δουλεύετε πολύ, σκεφτόμενοι τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική και αξιόπιστη κατάσταση στη σφαίρα των οικονομικών σας. Οι απόψεις σας θα γίνουν άκαμπτες και δεν θα θέλετε καμία συμβουλή. Επίσης, τώρα δεν θέλετε να συζητάτε σοβαρά θέματα που είναι δυσάρεστα για σας και οι συζητήσεις σας θα περιστρέφονται γύρω από οικονομικά ζητήματα. Θα είστε απόμακροι με αγνώστους ή μέσα σε μια ομάδα ή βρίσκετε την ηρεμία σας στην άνεση του σπιτιού σας. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, έχετε τώρα μια νεανική διάθεση και σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε νέους φίλους. Η αυθόρμητη προσωπικότητά σας προσελκύει τους άλλους γύρω σας, αλλά γρήγορα μπορεί να βαρεθείτε σε ό, τι κάνετε και να αλλάξετε κατεύθυνση. Δεν δίνετε και τόσο προσοχή στα όσα σας λένε οι άλλοι και γοητεύεστε από κάθε δραστηριότητα που ωθεί το μυαλό σας σε άμεση δράση. Τώρα είστε περισσότερο φλύαροι και θέλετε να επικοινωνήσετε. Φαίνεστε περισσότερο νευρικοί και γρήγοροι στις κινήσεις σας στους άλλους και ενδέχεται να τους αμφισβητήσετε. Προσέξτε να μην αποκαλύπτετε τα πάντα για τον εαυτό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας και βλέπετε τους ανθρώπους μέσα από ροζ γυαλιά. Έχετε την τάση να κουτσομπολεύετε τους άλλους, αλλά όχι ότι είστε κακόβουλοι, απλά από περιέργεια. Μπορεί να θέλετε να μελετήσετε το βάθος των σκέψεων σας και την καταλληλότητα των αποφάσεών σας. Αν είστε συγγραφέας, αυξάνονται η έμπνευση και η φαντασία σας. Θα έχετε τώρα έντονη διαίσθηση που σας βοηθά να λύσετε ένα πρόβλημά σας. Προσέξτε την υπερβολική κατανάλωση ποτών ή ουσιών. Θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και κάποιες φορές θα πνίγεστε στα προβλήματά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, ασκείτε έντονη επίδραση στους άλλους και τους προσελκύετε με ευκολία, έτσι θα περιβάλλεστε από ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο, φίλους ή ομάδες. Είστε η μέλισσα των ιδεών που τις μεταφέρετε από τη μία ομάδα στην άλλη με ενθουσιασμό. Θα είστε με ανθρώπους και φίλους που έχουν τις ίδιες ιδέες με σας και πολύ περίεργοι για το τι πιστεύουν οι άλλοι άνθρωποι για σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Η αποστολή σας είναι να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, έτσι ώστε το μυαλό σας να συλλάβει μια ευρύτερη βάση πληροφοριών. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, αναλώνετε πολύ χρόνο και ενέργεια στην επίτευξη των στόχων της καριέρας σας και δουλεύετε πολλές ώρες. Θυμηθείτε, θα πρέπει να έχετε αρκετές πληροφορίες, πριν αναλάβετε δράση. Έχετε υπευθυνότητα και ωθείτε τους άλλους ανθρώπους, έχοντας το χάρισμα της επικοινωνίας, και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση ή εργασία. Τώρα μπορεί να κληθείτε να βοηθήσετε τους άλλους με τις ευθύνες τους. Έχετε μεγάλη επαγγελματική φιλοδοξία και θα ασχολείστε με την καριέρα σας συνεχώς. Ωστόσο, μπορεί να νιώσετε παγιδευμένοι σε βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, επικοινωνείτε με ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο και θέλετε να συνδεθείτε με όλους τους ανθρώπους. Αγαπάτε τώρα τις φιλοσοφικές συζητήσεις, ανεξάρτητα του ποια είναι η θέση που υπερασπίζεστε, θέλετε συζητήσεις που είναι χαρούμενες και ζωντανές. Το μυαλό σας θα είναι εξαιρετικά γρήγορο, αλλά όχι πάντα λογικό. Προσέξτε τα βιαστικά συμπεράσματα, τα οποία θα βασίζονται σε βιώματα του παρελθόντος. Τώρα θέλετε να μάθετε τα πάντα και θα έχετε μια έτοιμη απάντηση για κάθε περίσταση. Ίσως αποκτήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής, κατανοώντας τα κίνητρα των άλλων και ικανοποιώντας κάποιες από τις απαιτήσεις τους.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα κατανοήσετε ότι όσο περισσότερο μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύντροφό σας, τόσο περισσότερο αυξάνεται η οικειότητα μεταξύ σας. Οι επικοινωνίες σας όμως ίσως και να μην μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία. Προσέξτε τις συγκρούσεις, οι οποίες όμως τώρα σας διεγείρουν σεξουαλικά. Καθώς οι διαφωνίες σας θα είναι καθαρά πνευματικές, και όχι συναισθηματικές, το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας. Αλλά μην αγνοήσετε τις ιδέες του αγαπημένου σας. Επίσης, προσέξτε την τάση σας να μιλήσετε για περισσότερη εγγύτητα στη σχέση σας, χωρίς να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. 
 
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2014 18:57
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση