Ερμής στον Καρκίνο από 17 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 18
13
06
2024

Ερμής στον Καρκίνο από 17 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 17 Ιουνίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει ως τις 2 Ιουλίου 2024. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή μας ή οι συναισθηματικές εντυπώσεις, διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Είμαστε προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία.

 

Ερμής στον Καρκίνο: Πες μου λόγια τρυφερά και ρομαντικά!

 

Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση και μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε.

Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας. Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας. Η συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων, μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουμε από τις επικίνδυνες ατραπούς του παρελθόντος.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

 

 Ερμής στον Καρκίνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Καρκίνο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, ίσως να σκέφτεστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ακόμα και να μετακινηθείτε από αυτό. Τώρα το σπίτι σας είναι ένα μέρος όπου αισθάνεστε ασφαλείς και έχετε έντονη πνευματική διέγερση μέσα σ’ αυτό. Μπορεί να σκέφτεστε έντονα ή να συζητάτε τις εμπειρίες της ζωής σας ή να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να ξεφύγετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα αισθάνεστε περισσότερο κλειστοί και κάποιες καταστάσεις θα δοκιμάσουν την αντοχή των συναισθημάτων σας. Θα έχετε μια πνευματική ανησυχία να βρεθείτε στο σπίτι σας αλλά μπορεί επίσης να έχετε την περιέργεια να ανακαλύψετε κάποια πράγματα για το παρελθόν της οικογένειάς σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα είστε τώρα περισσότερο επικοινωνιακοί, αλλά προσέξτε τα λάθη και την παραπλάνηση, εξαιτίας της αυθόρμητης ροής των σκέψεών σας. Θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα αλλά στην περίπτωση που δεν λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, θα υπάρξουν προβλήματα. Ίσως καταπιαστείτε με βραχυπρόθεσμες δραστηριότητες ή κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι. Είστε τώρα περισσότερο περίεργοι για να μάθετε τα πάντα, ανήσυχοι και θα βαριέστε εύκολα. Το ευέλικτο και εφευρετικό μυαλό σας ενδεχομένως να προσελκύσει πολλούς ανθρώπους κοντά σας οι οποίοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, προβάλλετε το σύστημα των αξιών σας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Την ίδια στιγμή, συνδυάζετε την ευαισθητοποίηση με την επιθυμία για υλικά αγαθά και οικονομικά οφέλη. Κάνετε προσπάθειες για να αυξήσετε τα αποκτήματά σας και στη σχέση σας προβάλλετε την αίσθηση ότι ο αγαπημένος σας, σας ανήκει, πράγμα το οποίο μπορεί να στραφεί εναντίον σας. Σκέφτεστε κάποιες νέες οικονομικές επιλογές, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Βρίσκετε τρόπους για το πώς να διατηρήσετε σταθερή την οικονομική σας κατάσταση και κάνετε προσπάθειες για την επίτευξή της. Τώρα γνωρίζετε την αληθινή αξία του χρήματος, ακόμα κι αν προηγουμένως ήσασταν σπάταλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, έχετε μια γόνιμη ροή ιδεών και ο στόχος σας είναι η πνευματική ανάπτυξη διαμέσου της επικοινωνίας. Οι ιδέες σας και η έμπνευσή σας μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία. Δίνετε τώρα μεγαλύτερη σημασία στην πνευματική προσέγγιση της ζωής. Στην πρώτη επαφή με τους άλλους, οι άλλοι σας βλέπουν σαν ένα άτομο επικοινωνιακό, με ζεστασιά και συμπάθεια. Το ερευνητικό μυαλό σας και ο έξυπνος τρόπος κατανόησης των πραγμάτων, σας βοηθούν να εργαστείτε για έναν στόχο, αλλά προσέξτε: μπορεί πρώτα να δράσετε και να σκεφτείτε αργότερα. Η διανοητική σας ενέργεια και η κινητικότητά σας είναι έντονες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, δεν θα έχετε αντικειμενική σκέψη και ίσως νιώθετε μια έντονη προσκόλληση σε τετριμμένες ιδέες και συναισθήματα. Ψάχνετε τις απαντήσεις στις δύσκολες συνθήκες της ζωής σας, προκειμένου να θεραπεύσετε τα προβλήματά σας. Όμως μπορεί να παρεμποδίσετε εσείς οι ίδιοι αυτή τη διαδικασία της διανοητικής κάθαρσης. Θα υπάρχει μια πολυπλοκότητα στη σκέψη σας, σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Δεν θα έχετε τώρα τόσο ανάγκη να επικοινωνήσετε αλλά θα θέλετε να φτάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης των πραγμάτων. Μπορεί να νιώσετε στιγμιαία την ανάγκη να βυθιστείτε στις δικές σας σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα συμμετέχετε σε μια κοινωνική ομάδα ή φιλικές δραστηριότητες. Θα έχετε την τάση να κρατάτε τις σκέψεις σας για σας τους ίδιους και θα είστε αποτελεσματικοί σε οποιεσδήποτε κοινές δραστηριότητες. Τώρα έχετε πολλές πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί δουλεύοντας σε ομάδες και ασχολούμενοι με φιλικές δραστηριότητες, αφού θα έχετε επικοινωνιακές ικανότητες. Θα προβάλλετε τις ιδέες που προτάθηκαν από ομάδες που αγωνίζονται για έναν κοινό και ανθρωπιστικό σκοπό και θα σκεφτείτε τρόπους προς την επίτευξη του στόχου που θα επιλέξετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, ίσως ασχοληθείτε με ένα νέο έργο, το οποίο όμως θα σας επιφέρει κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες. Ίσως να υπάρχει μέσα σας η σκέψη του να παραιτηθείτε από ένα έργο που έχετε ήδη ξεκινήσει και να σκέφτεστε ένα νέο μέλλον. Θα αναλώνετε το χρόνο σας για να προβληθείτε, επιδεικνύοντας τα ταλέντα σας με θάρρος και δύναμη. Τώρα έχετε την ικανότητα να δείτε όλες τις πλευρές ενός επιχειρήματος και να επιφέρετε την αρμονία μεταξύ συγκρουόμενων ιδεών. Εκφράζετε τις σκέψεις σας με ευκολία και θα έχετε μια καλή κοινωνική εικόνα στην επαγγελματική και επιχειρηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, είστε περισσότερο ιδεαλιστές παρά συναισθηματικοί. Η απόκτηση μεγαλύτερης γνώσης είναι τώρα σημαντική για σας αλλά θα πρέπει να προφυλαχθείτε από την ανάπτυξη μιας δογματικής συμπεριφοράς ή υπερβολικής εμμονής, στην ανάγκη σας να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους και να πιστέψετε ότι είστε οι καλύτεροι. Τώρα έχετε μια διαισθητική προσέγγιση στις πεποιθήσεις των άλλων, αγνοώντας όμως τις απόψεις τους. Θα έχετε ένα νέο όραμα ζωής και ίσως αυξημένες προφητικές ικανότητες. Οι απόψεις σας θα βασίζονται σε ισχυρές ηθικές βάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, ίσως αγνοήσετε τις ανάγκες των άλλων και θα φαίνεστε φαινομενικά ψυχροί στους άλλους και στο σύντροφό σας. Σκέφτεστε τώρα περισσότερο ορθολογιστικά τις καταστάσεις στη σχέση σας και θα κάνετε μια λεπτομερή καταγραφή των καταστροφικών ζητημάτων που παρεμποδίζουν τη θετική πορεία της. Θα έχετε αυτοκυριαρχία και δύναμη για να επιβληθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τη δύναμη των λόγων σας. Τώρα θα σκέφτεστε πιο βαθιά και σοβαρά. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και με αυτόν τον τρόπο να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα αναλύσετε την ποιότητα της σχέσης σας ή των συνεργασιών σας. Αν είστε μόνοι, προσέξτε την προσέλκυση επιφανειακών και ανώριμων ατόμων. Μπορεί να ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο με τον οποίο θα συνεργάζεστε ή να συνεννοηθείτε με το σύντροφό σας, έχοντας κατά νου ότι η βασική έννοια σας είναι η επιθυμία για την επίτευξη της ισορροπίας των δικών σας αναγκών και του αγαπημένου σας. Έχετε την ικανότητα να κατανοείτε σε βάθος κάποια πράγματα στη σχέση σας και θέλετε τώρα να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, περισσότερο από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, έχετε τώρα μια υγιή επικοινωνία με τους άλλους και ίσως να σκέφτεστε να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, προκειμένου να είστε σε καλή φυσική κατάσταση. Υπάρχει τώρα για σας ένα βαθύτερο νόημα σε ό, τι σκέφτεστε. Θα έχετε υπερβολική ανησυχία σχετικά με την εργασία σας αλλά θα μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σώμα σας και τη ζωτικότητά σας και ίσως σκέφτεστε να κάνετε δίαιτα ή να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα επαναφέρετε την ευεξία σας. Το καλό είναι ότι η ανησυχία σας για τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, σας ωθεί να κάνετε ένα σημαντικό βήμα για μια αλλαγή στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, είστε τώρα πνευματώδεις στις συζητήσεις σας, συμφιλιωτικοί, δημιουργικοί και ενδιαφέροντες στην επικοινωνία. Έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε δημιουργικά και με ευελιξία. Με το διαισθητικό και πρωτότυπο μυαλό σας, κατευθύνετε τη δημιουργικότητά σας προς κάποιο εποικοδομητικό σκοπό. Η συμμετοχή σας σε πολλές δραστηριότητες σας χαρίζει διασκέδαση και τη χαρά του έρωτα και του φλερτ. Μπορείτε να άρετε τις δυσκολίες στη σχέση σας, συζητώντας ήρεμα με τον αγαπημένο σας, αφού βρίσκετε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-06-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ