Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στις 28 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
03
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στις 28 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, συνεδριάσεις, διαπραγματεύσεις, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν οι όροι δανείων ή συνεργασιών.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Δία: Επικοινωνιακά ανοίγματα, ουσιαστικές αποφάσεις

 

Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες, με θετικό τρόπο σκέψης θα αντιμετωπιστούν οι αλλαγές που θα προκύψουν. Στην ανάληψη ρίσκων απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και όλες οι προοπτικές, οι πληροφορίες θα πρέπει να αναλυθούν για να είναι σωστές οι αποφάσεις που θα παρθούν.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να δώσουν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και ώριμες.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, προχωρήσετε σε προσεγγίσεις, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες με αμεσότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνουν νέες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε μία πιο προσωπική και αισθηματική όψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε τα βήματα σας, αν ψάχνετε για συμμάχους ή χορηγούς θα συναναστραφείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στα εγχειρήματα σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, εντείνετε τις προσπάθειας σας, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, χειριστείτε τις καταστάσεις με αμεσότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προβάλετε την προσωπικότητα σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ευκαιρίες θα προκύψουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ίσως να αλλάξετε το αντικείμενο της εργασίας σας. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις συναναστροφές, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα προβάλετε την προσωπικότητά σας. Κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να προσεγγίσετε με αυτοπεποίθηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές και νομικές υποθέσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας, τρέξτε τα βήματά σας, θα υπάρξει η δυνατότητα για βελτίωση, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, μείνετε συγκεντρωμένοι στις αρχικές σας βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Ευστροφία και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ενεργοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις συναναστροφές και τις γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε ανοιχτά, να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με το ταίρι σας, λύσεις θα βρείτε σε υποθέσεις που σας προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας, προσπαθήστε να κινηθείτε προνοητικά. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες και τις σπασμωδικές αντιδράσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, προχωρήστε σε προτάσεις, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε. Όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να συζητήσετε για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, συνεδριάσεις, διαπραγματεύσεις, προχωρήστε τα βήματά σας σε οικονομικές συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα, δώστε έμφαση στη διαχείριση των χρημάτων σας, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι προνοητικός. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ευστροφία, θετικός τρόπος σκέψης, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα και μεθοδικότητα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας βλέψεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις και συνεργασίες. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΙΧΘΥΣ

Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις και απόψεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας, να δώσετε λύσεις σε θέματα που δυσκολεύουν τις συνεργασίες και τις επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση