Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 4 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
06
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 4 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Ιουνίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βρεθούν λύσεις σε θέματα που δημιουργούν προβληματισμούς. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ευστροφία. Καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες και σε οτιδήποτε ακούγεται ως πρωτοποριακό.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό: Δυνατότητα για άμεσες λύσεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα, προσοχή στη βιασύνη και στην ανυπομονησία. Νέες ιδέες, νέα οράματα και νέες επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, αν οι ενέργειες είναι συντονισμένες και οι προσεγγίσεις γίνουν με τρόπο μεθοδικό θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

Σε κοινωνικό επίπεδο οι επικοινωνιακές συνθήκες πρόσφορο θα κάνουν το κλίμα για γνωριμίες, συνεργασίες, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά. Διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα ανοίξουν τον δρόμο για να αλλάξουν οι αρνητικές συνθήκες είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικές υποθέσεις.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες και να διαφοροποιήσετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε σε προσεγγίσεις, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, ανοίγει ο δρόμος για να τακτοποιήσετε χρηματικές υποθέσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας, σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο, προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξος και εύστροφος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βγείτε από το άγχος, να δώσετε μία ανανεωτική ώθηση στην καθημερινότητά σας και να αλλάξετε δεδομένα που σας αγχώνουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την εκδηλωτική και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, αποφύγετε την αναβολή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε ιδέες, απόψεις και νέες προτάσεις, θα υπάρχει δυνατότητα για υλοποίηση και εφαρμογή. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να συντονιστείτε και να ακολουθήσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα, αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με ταχύτητα τις εκκρεμότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της προσωπικής σας ζωής. Η ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορες λύσεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό και όχι παρορμητικό. Αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να διαφοροποιήσετε συνθήκες και δεδομένα που σας δυσανασχετούν, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί στρατηγικό τρόπο σκέψης και μεθοδικότητα. Οι εκνευρισμοί και τα ξεσπάσματα δεν θα σας βγουν σε καλό, αν θέλετε να πετύχετε στους στόχους σας θα πρέπει να κινηθείτε μελετημένα αποφεύγοντας την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, οξυδέρκεια, δυναμισμός, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα είστε σε θέση να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα και αυτοπεποίθηση. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά, ο τρόπος που θα συζητήσετε θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε και να τερματίσετε αρνητικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έμφαση θα δώσετε στην επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε με ταχύτητα θα καταφέρετε να βελτιωθείτε. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει μία καινούργια συνεργασία διατυπώστε προτάσεις και ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας δυσανασχετούν, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από την αμφιβολία, να βρείτε λύσεις και να διορθώσετε καταστάσεις που σας φορτίζουν με αρνητισμό. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να δικτυωθείτε κοινωνικά.

ΙΧΘΥΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας αν περιμένετε απαντήσεις θα τις λάβετε και θα είναι θετικές. Συνδυάστε ευστροφία με διαίσθηση, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, να πάρετε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις επαφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ