Ερμής στο Λέοντα. Λόγια έρωτα και πάθους.
Βαθμολόγησε
21
08
2013

Ερμής στο Λέοντα. Λόγια έρωτα και πάθους.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Στις 8 Αυγούστου, ο Ερμής εισέρχεται στο Λέοντα και θα παραμείνει έως τις 23 Αυγούστου.

Με τον Ερμή στο Λέοντα, γινόμαστε ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η διαδικασία της μάθησης είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Όταν μιλάμε, εκπέμπουμε μία τάση επιβολής, αλλά αγνοούμε τις λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοί στο να προωθήσουμε τις ιδέες μας και έχουμε υπερηφάνεια στις πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές. Έχουμε μια ιδιαίτερη επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Εκφραζόμαστε με πάθος, ακόμα και με δράμα. Γινόμαστε ενθουσιώδεις ομιλητές και περνάμε το μήνυμά μας με ζήλο, στυλ και ζεστασιά. Όταν ο Ερμής εκφράζεται μέσα από ζώδιο της φωτιάς, το Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι ένα μυαλό που φλέγεται από πάθος. 
 
Ενεργοποιούμε μια ιδέα και τη μεταδίδουμε με λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Καθηλώνουμε τους άλλους με τα λόγια μας, υπερέχουμε και έχουμε αυξημένη απόδοση, αν χρειαστεί να μιλήσουμε μπροστά σε κοινό, και γνωρίζουμε πώς να κερδίσουμε τις καρδιές των άλλων. Το χιούμορ και η αίσθηση του παιχνιδιού είναι η βάση του ύφους της επικοινωνίας μας. Η ζεστασιά μας είναι …μεταδοτική και καθίσταται εύκολο για μας να κάνουμε νέους φίλους. Κάνουμε διαισθητικά άλματα στον τρόπο σκέψης μας και επενδύουμε σε αυτό που κάνουμε. Μπορεί όμως να προκαλέσουμε διαφωνίες, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι οι άλλοι μας κάνουν ανάκριση. Η υπερηφάνεια μας μπορεί να τραυματιστεί, αν δε γίνει αποδεκτή μια ιδέα μας. Θέλουμε και πρέπει να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητα των ιδεών μας. Γινόμαστε πολύ καλοί αφηγητές σε δραματικές ιστορίες, σπάνια είμαστε βαρετοί, και συνήθως έχουμε μια αστεία ιστορία να πούμε. 
 
Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας. 
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο Λέοντα στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα προσελκύεστε από οτιδήποτε διεγείρει το μυαλό σας και θέλετε να σας θαυμάζουν για την πνευματική σας ικανότητα, αλλά προσέξτε μη γίνετε υπερβολικά ματαιόδοξοι και δογματικοί. Στη σχέση σας γίνεστε τώρα αναλυτικοί και κριτικοί. Έχετε ανάγκη να αποδείξετε τη νοημοσύνη σας και να τη χρησιμοποιήσετε για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Μπορεί να επιθυμείτε να μεταδώσετε τις γνώσεις σας στους άλλους και να μάθετε από αυτούς. Επικοινωνείτε τώρα με έναν έξυπνο αλλά δραματικό τρόπο. Διεγείρετε το μυαλό των άλλων και τους ενθαρρύνετε για μεγαλύτερα επιτεύγματα. 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα έχετε την τάση να είστε τώρα περισσότερο φιλομαθείς, με λογοτεχνικά ενδιαφέροντα. Θα θέλετε να μελετάτε στο σπίτι σας, γιατί σας δίνει μια αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας. Σας αρέσει να χαλαρώνετε στο σπίτι σας με  άτομα της οικογένειάς σας, απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα από την εργασία σας. Μπορεί να κινείστε πολύ μέσα σ’ αυτό ή να σκέφτεστε ακόμα και αλλαγή κατοικίας, που οφείλεται στην ανησυχία σας και την ανάγκη σας να βρείτε ένα μέρος για τον εαυτό σας. Όπου κι αν καταλήξετε, το σπίτι σας θα είναι αναμφίβολα ένα μέρος μελέτης ή ένα σημείο, όπου μπορείτε απλά να μιλήσετε με φίλους και γνωστούς. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, τώρα θα είστε ικανοί στην εξεύρεση πρακτικών λύσεων σε όλα τα είδη των προβλημάτων σας. Ξέρετε πώς να φιλτράρετε τις εμπειρίες σας με τη λογική και όχι με τα συναισθήματα. Προσέξτε γιατί μπορεί να μιλήσετε απερίσκεπτα ή να έχετε προβλήματα με ψευδείς, ελλιπείς ή λανθασμένες πληροφορίες. Να διαβάζετε όλα τα έγγραφα πριν από την υπογραφή τους. Μπορεί να κάνετε πολλές μικρές διαδρομές. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες εφαρμόζονται τώρα, προκειμένου να αποκτήσετε ανώτερη πνευματική ικανότητα, μέσω της εκπαίδευσης, των ταξιδιών και των εκτενών συζητήσεων. 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, αναζητάτε τώρα την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα το περιβάλλον σας, καθώς και τους ανθρώπους και τα πράγματα μέσα σε αυτό. Οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν από τα αδέλφια ή τους συγγενείς ή διαμέσου των νέων ιδεών που θα έχετε. Το μυαλό σας επικεντρώνεται στην απόκτηση χρημάτων και έχετε εύνοια στις οικονομικές συναλλαγές ή στις πωλήσεις. Θα έχετε υλικές απολαβές αν είστε οικονομολόγος, σχεδιαστής, πωλητής, συγγραφέας και αν το επάγγελμα σας αφορά τις επικοινωνίες.
 
ΛΕΩΝ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, είστε τώρα πολύ επικοινωνιακοί, είτε στο γραπτό, είτε στον προφορικό λόγο. Καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες, καθώς η ανησυχία σας, θα σας κάνει να καταβάλετε προσπάθεια να εκφράσετε την έντονη πνευματική ενέργεια που έχετε. Προβάλλετε ένα νεανικό τρόπο συμπεριφοράς και τώρα δεν πτοείστε στο να εμπλακείτε με πολλά και δύσκολα έργα ταυτόχρονα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί μια επιφανειακή προσέγγιση θα έχει ως αποτέλεσμα, τα έργα σας να μείνουν ανολοκλήρωτα και να αναιρέσετε πλήρως ό, τι έχετε μάθει. Μπορείτε τώρα να ολοκληρώσετε μια καλή συμφωνία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα σας λείπει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μπορεί να νιώθετε ότι περιορίζεστε ή ότι είστε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε, γιατί δε θα μπορείτε να εκτονωθείτε διανοητικά. Να είστε προσεκτικοί σε ό, τι ακούτε, γιατί μπορεί να είναι ψέμα. Θα έχετε τώρα μια μυστική διαισθητική καθοδήγηση και προαισθήματα. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή, την Τέχνη, την ποίηση, το τραγούδι, τη μουσική, τη νοσηλευτική ή κάποιο ανθρωπιστικό έργο, ευνοείστε. Σε μερικές περιπτώσεις, διακατέχεστε από βαθιές συναισθηματικές εκρήξεις. Για να διατηρήσετε την ισορροπία, έχετε ανάγκη την ειρήνη, την ησυχία και την απομόνωση.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα είστε λίγο ανυπόμονοι και θα αποφεύγετε τους ανθρώπους που δεν έχουν φαντασία και εκείνους που ίσως φοβούνται να σκεφτούν και να προσπαθήσουν νέα πράγματα. Μπορεί τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο, κάνοντας νέους φίλους ή να διαβάζετε ερευνητικά βιβλία. Θα έχετε μια ισχυρή ανθρωπιστική τάση και σας αρέσει να συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες ή συνεργασίες. Είστε τώρα περισσότερο διαισθητικοί και πολυμήχανοι, με την ικανότητα να κρίνετε σωστά τον ανθρώπινο χαρακτήρα και να βγάζετε τη μάσκα που φορούν οι άλλοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους και να αναγνωριστείτε από αυτούς. Έχετε επιδεξιότητα και είστε σε πνευματική εγρήγορση που σας βοηθάνε στην εργασία σας. Υπάρχει η πιθανότητα ενός ταξιδιού για επαγγελματικούς λόγους. Θα έχετε μεγάλη πνευματική φιλοδοξία, αλλά προσέξτε την κατάχρηση των πληροφοριών. Έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με ένα πολυπληθές ακροατήριο και αν έχετε επιχείρηση ή ασχολείστε με τις μεταφορές ή τον τουρισμό, έχετε εύνοια. Θέλετε να ξέρετε τα πάντα πίσω από κάθε τι που ακούτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα είστε ευέλικτοι, με ένα ευπροσάρμοστο μυαλό που έχει διανοητικές αναζητήσεις, σε σχέση με τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία. Έχετε πολλές ιδέες και πεποιθήσεις και τη δυνατότητα να εκφραστείτε προφορικά. Αναζητάτε τα ταξίδια και την ξένη κουλτούρα, γιατί απλά θέλετε να μάθετε. Αν κινείστε στο χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης, θα έχετε εύνοια. Θα διαθέτετε ιδεαλισμό, όραμα και διορατικότητα, και το μυαλό σας θα ασχολείται με μεγάλες ιδέες, σχέδια και στόχους για το μέλλον. Θα επιδιώκετε την ελευθερία σας και από ένστικτο μπορεί να στραφείτε στα τυχερά παιχνίδια και τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα έχετε ανησυχία για τα χρήματα του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Προσέξτε όλα τα έγγραφα να τα διαβάζετε προσεκτικά πριν από την υπογραφή. Τώρα θα έχετε ταλέντο στην ανάλυση, την έρευνα, τη διορατικότητα και θέλετε να πάτε στο βάθος προσώπων και καταστάσεων για να μάθετε το ποιος, τι, πού και γιατί. Θα ανησυχείτε για τις οικονομικές διακυμάνσεις. Προσέξτε την τάση σας να κουτσομπολεύετε τους άλλους. Τώρα η σκέψη σας θα είναι έντονα επηρεασμένη από τα συναισθήματά σας και θα έχετε την τάση να κρύβεστε από τον εξωτερικό κόσμο. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, αναζητάτε τώρα σχέσεις με ανθρώπους που είναι έξυπνοι, τολμηροί και πνευματώδεις. Μπορεί να συναντάτε ερωτικούς συντρόφους που είναι απότομοι και περίεργοι. αλλά αναζητούν τη συντροφικότητα. Η αξία σας ενισχύεται αν ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας, σας βοηθούν να προσαρμοστείτε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, έχοντας καλή επικοινωνία με τους άλλους. Οι ιδέες των άλλων σας διεγείρουν με τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν. Ωστόσο, αυτό είναι ό, τι ψάχνετε σε ένα σύντροφο ή σε ένα συνεργάτη. Προσέξτε τη νευρικότητά σας ή την ψυχική σας ανισορροπία.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα είστε ανήσυχοι, με μια επιθυμία για αλλαγή. Η ποικιλία στην εργασία σας και στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι σημαντική τώρα για σας. Αναζητάτε τη διανοητική εργασία ή μια εργασία που απαιτεί πολλή ευελιξία και επιδεξιότητα. Προσέξτε την υπερβολική διανοητική διέγερση και την πολυμορφία, διότι θα επηρεάσουν αρνητικά το νευρικό σας σύστημα. Με την προσαρμοστικότητα και τη γρήγορη κατανόηση, καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες και να εισπράξετε αναγνώριση από το περιβάλλον σας. 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2013 12:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ