Ερμής στο Σκορπιό: Βάθος σκέψης,εμμονές και σαρκασμός.
Βαθμολόγησε
07
10
2013

Ερμής στο Σκορπιό: Βάθος σκέψης,εμμονές και σαρκασμός.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό και θα παραμείνει έως τις 5 Δεκεμβρίου. Από τις 21 Οκτωβρίου ως τις 10 Νοεμβρίου, γυρίζει σε ανάδρομη πορεία.

Τώρα επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος.
 
Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το …δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε πάντα ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.
 
Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Σχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας. 
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα επικοινωνείτε περισσότερο από το συνηθισμένο και θα αναζητάτε την οικειότητα με το σύντροφό σας, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλετε να αποσυρθείτε γιατί θα νιώθετε ανασφαλείς. Μπορεί να γίνετε μεσολαβητής ή σύμβουλος, αφού τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις των άλλων. Η συνομιλία σας δεν είναι καθόλου επιπόλαια και δε θα εμπλακείτε σε μια ανούσια για σας συζήτηση με τους άλλους, προτιμώντας να είστε μόνοι. Μπορεί να σκέπτεστε ή να θέλετε να μιλήσετε για τη σεξουαλικότητα και οικονομικά θέματα, αλλά δε θα συμμετέχετε σε συνομιλίες, αν δεν αισθάνεστε οικεία.      
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, η επικοινωνία είναι γενικά ο στυλοβάτης της σχέσης σας. Θα απαιτείτε να υπάρχει πραγματική επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας και μπορεί να νιώθετε εξαιρετικά απογοητευμένοι, αν ο σύντροφός σας δεν επικοινωνεί μαζί σας. Θα είναι συχνά εύκολο για σας να προβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους και είστε ένας καλός ακροατής. Έτσι, όχι μόνο η σχέση σας θα ενισχυθεί, αλλά είναι επίσης πιθανό να έχετε επιτυχία σε οποιαδήποτε προσπάθεια στην οποία η προσωπική επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτό βοηθά γενικά να βάλετε τη σχέση σας σε νέα  προοπτική και να ενισχύσετε την ανάπτυξή της. Τώρα δίνετε προσοχή σε ό, τι σκέφτονται οι άλλοι για σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, στη δουλειά σας θα υπάρχει περισσότερη επικοινωνία, και πιθανό να είστε πιο ευτυχισμένοι στη δουλειά, όταν επικοινωνείτε με τους άλλους. Θα μιλάτε για θέματα υγείας και θα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Έχετε αναλυτικές ικανότητες, που σκοπό έχουν την τελειοποίηση της προσωπικότητάς σας. Κριτικάρετε εύκολα τους άλλους, ενώ μπορεί να αντιδράσετε σε οποιαδήποτε ειρωνεία ή επικρίσεις που απευθύνονται σε σας. Είστε προσεκτικοί, ευγενικοί και εξυπηρετικοί στα λόγια και τις πράξεις σας. Θα έχετε μια εμμονή με την εργασία σας ή την υγεία σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, το ύφος της επικοινωνίας σας θα είναι ζωντανό ακόμα και παιχνιδιάρικο. Θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με πράγματα που αφορούν τη δημιουργικότητά σας, τη σχέση σας ή τα παιδιά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προφυλαχθείτε από την τάση σας να χρησιμοποιείτε την επικοινωνία ως μέσο για να εστιάσετε την προσοχή των άλλων στον εαυτό σας. Αισθάνεστε ότι έχετε κάτι να πείτε, και γενικά, δεν είστε ντροπαλοί στην έκφραση σας με τους άλλους. Η προσπάθεια να εκφράσετε τον εαυτό σας, μέσα από την επικοινωνία, μπορεί να πάρει τη μορφή της γραφής ή της δημόσιας ομιλίας. Μπορεί επίσης να είναι εύκολο τώρα να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας ή τα παιδιά σας.
 
ΛΕΩΝ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, δεν έχετε περιέργεια για τίποτε άλλο παρά με ό, τι βρίσκεται στη σφαίρα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σας είναι πρωταρχικής σημασίας για σας τώρα. Ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνίας σας μπορεί να αναλωθεί για οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακινήτων. Θα είστε λακωνικοί στα λόγια σας, προτιμώντας να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Θα έχετε κάποια ανησυχία για τα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό να έχετε την επιθυμία να φτάσετε στη ρίζα των θεμάτων ή των προβλημάτων σας. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το παρελθόν ή να μελετήσετε τις ρίζες σας.   
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, επικοινωνείτε με έναν άμεσο τρόπο, με όλους όσους έρχεστε σε επαφή. Απολαμβάνετε την επικοινωνία για νέα πράγματα ή το να μοιράζεστε τις δικές σας εμπειρίες και είστε πιο κατανοητοί στους άλλους. Μπορεί επίσης να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια σας ή παιδικούς φίλους σας ή συγγενείς ή γείτονες. Έχετε αισθητηριακές ικανότητες στο να λαμβάνετε πληροφορίες από το άμεσο περιβάλλον σας. Εκφράζετε το εγώ σας με ευθύ τρόπο και με λόγια. Μπορεί να αρνηθείτε να πιστέψετε ό, τι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αντικειμενικά και γίνεστε αμυντικοί όταν έρχεστε αντιμέτωποι με το άγνωστο.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα μπείτε στο παιχνίδι της απόκτησης υλικών αγαθών. Τώρα θα σκέφτεστε ότι αν δεν είστε επιτυχημένοι υλικά, θα θεωρείτε τον εαυτό σας αποτυχημένο. Επιδιώκετε τα υλικά αγαθά, λόγω της εσωτερικής ανασφάλειάς σας. Θα φαίνεστε απόμακροι και επιφυλακτικοί με τους άλλους. Θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα των οικονομικών σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας σε οικονομικά θέματα για να αποκτήσετε πλούτο, ευημερία ή υλικά αγαθά και ασφάλεια. Είναι πιθανό να απολαμβάνετε να μιλάτε για τα υπάρχοντά σας, τους οικονομικούς πόρους σας, ό, τι εκτιμάτε και για τις δραστηριότητες που έχετε αναλάβει για την απόκτηση χρημάτων. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Προσέξτε να μην επικρίνετε τους άλλους και γίνετε αλαζονικοί, προβάλλοντας τις διανοητικές ικανότητές σας. Θα αναλύετε τα πάντα και τους άλλους γύρω σας και θα επηρεάζεστε από εξωτερικές καταστάσεις και τα καθήκοντα που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Απολαμβάνετε να μιλάτε για τον εαυτό σας και προβάλλετε την προσωπική σας ταυτότητα, μέσα από την επικοινωνία. Συχνά, οι συζητήσεις σας περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό σας, πράγμα το οποίο καθιστά ευκολότερο για τους άλλους  να σας κατανοήσουν και να επιζητούν την επικοινωνία μαζί σας. Μπορεί να εκφράζεστε τώρα χρησιμοποιώντας υπονοούμενα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα επικοινωνείτε με αόριστο και ασαφή τρόπο και γενικά δε θα θέλετε να μιλάτε και πολύ. Τώρα απολαμβάνετε να συζητάτε για τα μυστήρια της ζωής και για πράγματα που είναι άγνωστα και μυστικά. Μπορεί να θέλετε να κρύψετε την αλήθεια ή να μη λέτε όλα όσα ξέρετε στους άλλους. Μπορεί επίσης να φαίνεται ότι επιθυμείτε να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Δεν αποκαλύπτετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας, διαμέσου της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Η φράση «δεν ξέρω» μπορεί εύκολα να έρθει στα χείλη σας, και αν δεν είστε σίγουροι, δεν απαντάτε. Θα έχετε σύγχυση, αμφιβολία και αδυναμία να καταλάβετε κάποια πράγματα. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα έχετε ανοιχτό μυαλό και νέες ιδέες, περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα νιώθετε κάποιες ανησυχίες και κάποιες φορές θα είστε αδιάφοροι, αν οι ανάγκες των άλλων δεν είναι σε ισορροπία με τις δικές σας ανάγκες. Υποσυνείδητα αντιλαμβάνεστε την εσωτερική μοναξιά που νιώθετε και θα απορρίψετε κάποιους ανθρώπους, αν σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς. Αντ’ αυτού, θα είστε με άτομα που είναι ίδιοι με σας. Η κοινωνική αλληλεπίδραση και η επικοινωνία σας με τους φίλους σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που μπορείτε να μάθετε από αυτούς. Θα κάνετε όνειρα για το μέλλον ή μπορεί επίσης να ασχολείστε περισσότερο με τους φίλους σας. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους σε σχέση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Απολαμβάνετε να μιλάτε για την καριέρα σας ή τα σχέδιά σας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Η επικοινωνία θα είναι σημαντική στην καριέρα σας και θα εκφράζετε με λόγια τα σχέδιά σας. Προς τα έξω μπορεί να φαίνεστε ότι είστε επιτυχημένοι, αλλά προς τα μέσα, έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και θα θέλετε να αποδείξετε τη νοημοσύνη σας στους άλλους. Θα σκέπτεστε και θα ανησυχείτε για την επιτυχία στη καριέρα σας και πώς θα πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Θα πιστεύετε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και θα τις προβάλλετε.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, δε θα είστε ικανοποιημένοι εάν δεν ασχολείστε με κάποιο είδος πνευματικής αναζήτησης. Θα είστε ευέλικτοι, ευπροσάρμοστοι, με ένα μυαλό που κατευθύνεται στις διανοητικές αναζητήσεις, το δίκαιο, τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία. Θα έχετε τώρα πολλές ιδέες και πεποιθήσεις με τη δυνατότητα να εκφραστείτε προφορικά. Μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι και σας ενδιαφέρει περισσότερο η ξένη κουλτούρα ή οι ξένες γλώσσες. Οι ιδέες σας δεν είναι τώρα ανέφικτες αλλά ούτε και έχουν έλλειψη βάθους και συγκέντρωσης και με το έξυπνο μυαλό σας ορίζετε νέες ιδέες για το μέλλον. Θα έχετε καλή επικοινωνία με τα πεθερικά σας!        
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-10-2013 14:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms