Ερμής στο Ζυγό. Διπλωματία, ευγένεια, διακριτικότητα.
Βαθμολόγησε
30
09
2013

Ερμής στο Ζυγό. Διπλωματία, ευγένεια, διακριτικότητα.

Aπό την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό και θα παραμείνει έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Με τον Ερμή στο Ζυγό, γινόμαστε διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και συχνά ενεργούμε για την αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις μας. Είμαστε εύγλωττοι, γοητευτικοί και με κατευναστική φωνή. Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα θέμα από όλες τις πλευρές και να φέρουμε την αρμονία στο χάος. Επειδή έχουμε μια έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι ευκολότερο για τις αντιμαχόμενες πλευρές να εμπιστευτούν την κρίση μας. Η αναποφασιστικότητά μας γίνεται κάποιες φορές εξοργιστική για τους γύρω μας. Η καθυστέρηση αυτή προέρχεται από την επιθυμία μας να σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσεκτικά και να ακολουθήσουμε τον καλύτερο δρόμο. Αλλά εάν χρειαζόμαστε πάρα πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε, τότε οι ευκαιρίες μας προσπερνάνε. Αποφεύγουμε τις συγκρούσεις, αλλά έτσι δημιουργούμε σύγχυση στις σχέσεις μας με τους άλλους. 
 
Συγκρίνουμε τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων κι αυτό μας παρέχει μια αντικειμενική, δίκαιη και ισορροπημένη άποψη. Επιλύουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και διάλογο, και μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Ακούμε τι έχουν να πουν οι γύρω μας, έχουμε διακριτικότητα και πειθώ σε μια συζήτηση. Γινόμαστε ο μεσολαβητής σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές και τους βοηθάμε να καταλήξουν σε συμφωνία. Απεχθανόμαστε τις δυσάρεστες συζητήσεις και αντιπαθούμε τις αντιπαραθέσεις. Ακόμη και αν επικρίνουμε ένα πρόσωπο, δεν είμαστε προσβλητικοί και πάντα εξετάζουμε όλες τις πλευρές. Από την αρνητική πλευρά όμως, μπορεί να είμαστε διστακτικοί στο να πάρουμε μια απόφαση και ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολική αποδοχή των απόψεων των άλλων. Πολλές φορές αδυνατούμε να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση και έτσι αναζητούμε τη συμβουλή των φίλων μας.
 
Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και το πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας. 
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο Ζυγό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, οι ερωτικές και επιχειρηματικές σχέσεις σας, ο γάμος σας, οι σοβαρές σχέσεις σας θα απασχολούν το μυαλό σας και τις σκέψεις σας. Θα επικοινωνείτε περισσότερο με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις σας. Θα αναπτύξετε στενότερες σχέσεις με πνευματικά άτομα και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ψυχολογία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο συσχετισμός σας με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας βοηθά και στη δική σας αυτοέκφραση. 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα είστε πολυάσχολοι στην εργασία σας και θα σκέφτεστε τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρετε, δημιουργώντας άνεση στην καθημερινή ρουτίνα σας. Θα σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και στις καθημερινές σας συνήθειες, προκειμένου να αισθανθείτε άνετα ή ίσως θα καθιερώσετε κάποια όρια με εκείνους που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις ευγενικές σας χειρονομίες. Θα έχετε ιδέες για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας σας, της υγείας σας και τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έχετε την τάση να επικοινωνείτε περισσότερο με τους συναδέλφους σας ή μπορεί να σκέφτεστε μια πιο προσοδοφόρα απασχόληση. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, η αγάπη και ο έρωτας είναι μέσα στο μυαλό σας. Η αυτοέκφρασή σας, οι δημιουργικές εργασίες, το πάθος και ο ρομαντισμός, η διασκέδαση, το παιχνίδι και τα παιδιά, όλα αυτά σας απασχολούν και θέλετε να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να αισθανθείτε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να ξυπνήσει η δημιουργικότητά σας, προκαλέστε τον έρωτα και την αγάπη, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και καλλιεργήστε την εμπιστοσύνη και είναι σίγουρο ότι θα πάρετε αυτές τις απλές απολαύσεις από τη ζωή σας. Μπορεί και να μην παίρνετε στα σοβαρά την επικοινωνία σας με τους άλλους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, οι σκέψεις σας θα εστιάζονται σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και το σπίτι σας, π.χ. θα σκέφτεστε να κάνετε αγορά ή πώληση ενός σπιτιού, την πιθανότητα μετακόμισης, να δώσετε χρήματα γι’ αυτό, να το διακοσμήσετε, να το αναδιαμορφώσετε, κλπ.. Επίσης θα σκέφτεστε την ιδιωτική ζωή σας και θα νιώθετε την ανάγκη να βρείτε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, ειδικά αν η επαγγελματική σας ζωή απαιτεί να είστε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι σας. Η επικοινωνία με την οικογένεια και τους γονείς σας αυξάνεται την περίοδο αυτή. Έχετε την τάση να ανησυχείτε για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. 
 
ΛΕΩΝ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα επιδιώκετε να ανανεώσετε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας, τους γείτονες και τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Τονίζονται η επικοινωνία, το εμπόριο, η γραφή, η ομιλία, η σκέψη, ο σχεδιασμός και οι νέες ιδέες. Είναι μια ιδιαίτερα ιδανική χρονική περίοδος για όσους ασχολείστε με επαγγέλματα που αφορούν την επικοινωνία, το γράψιμο, τη δημόσια ομιλία κλπ. Για όσους είστε συγγραφείς ή δημοσιογράφοι, χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να κάνετε νέα σχέδια, να εφαρμόσετε τις ιδέες σας ή να προβάλετε τις σκέψεις που αντανακλούν τις προσδοκίες σας. Αυξάνεται η περιέργεια σας και η λήψη ειδήσεων και πληροφοριών. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα σκέφτεστε τα υλικά αγαθά, το εισόδημά σας, το σύστημα αξιών σας και τι σας κάνει να έχετε συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Τα οικονομικά σας, η ακίνητη περιουσία σας, το να αγοράσετε έπιπλα για το σπίτι σας μπορεί να κυριαρχήσουν στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους και τις συνομιλίες σας. Θα έχετε νέες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα και να λάβετε από τους άλλους συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε οικονομικό σχεδιασμό και νέες οικονομικές συμφωνίες. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα σκέφτεστε πώς να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και να προβάλετε τη δημόσια εικόνα σας. Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας, η αυτογνωσία σας και ενισχύεται η κοινωνική επιτυχία σας. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Τονίζονται η επικοινωνία, η αλληλεπίδραση με τους άλλους και ο τρόπος που οραματίζεστε τον εαυτό σας, η κοινωνικοποίηση, η ομιλία, η κοινωνική δικτύωση με το σύντροφό σας, τους συμμαθητές σας, τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας και οι επαγγελματικές συναντήσεις. Εκφράζετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα αναζητάτε χρόνο για τον εαυτό σας και θα επιδιώκετε τη μοναξιά σας, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να βάλετε μια τάξη στα ζητήματα που σας απασχολούν υποσυνείδητα και ψυχολογικά. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας και τη διαίσθησή σας, καθώς μπορεί να αποκαλύψετε ότι βοηθούν τη ζωή σας. Μπορεί να σκέφτεστε ακόμα και να αποκαλύψετε κρυμμένα μυστικά, δικά σας ή και των αγαπημένων σας προσώπων ή ακόμα και κρυμμένους εχθρούς. Θα έχετε ένα πνευματικό ενδιαφέρον και θα αντιλαμβάνεστε τα ψυχολογικά κίνητρα των άλλων ατόμων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα βρίσκεστε με τους φίλους σας και θα είστε πολύ κοινωνικοί. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, να δικτυωθείτε κοινωνικά, να κάνετε νέες διασυνδέσεις ή να ενσωματωθείτε σε μια κοινωνική ομάδα και να θέσετε περαιτέρω στόχους. Αυτή είναι μια περίοδος που η  επικοινωνία με τους φίλους σας, τις κοινωνικές ομάδες ή τις οργανώσεις θα είναι βελτιωμένη. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται προς τις επιστημονικές και ανθρωπιστικές σκέψεις. Μπορεί να δώσετε ή να λάβετε συμβουλές και μπορεί να έχετε ξαφνικές και διαισθητικές ιδέες. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, καθώς και στη δημιουργία ή την αποκατάσταση της δημόσιας φήμης σας. Αν έχετε μέσα σας μια βαθιά επιθυμία να χαράξετε μια νέα πορεία στη ζωή σας ή να αλλάξετε σταδιοδρομία, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε νέες ιδέες, να κάνετε νέα σχέδια ή ακόμα και να σκεφτείτε τα βήματα προς τις νέες σας προσπάθειες. Προσέξτε την επικοινωνία σας στην εργασία σας και ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σας, την κυβέρνηση ή άλλα άτομα που κατέχουν θέση εξουσίας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα εστιάσετε στην προσωπική και πνευματική σας ανάπτυξη, μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των εμπειριών ή των ταξιδιών. Οι σχέσεις σας με τους ξένους ή με ξένες χώρες ή άτομα που είναι μακριά σας επισημαίνονται τώρα. Αν έχετε στο μυαλό σας να δημοσιεύσετε κάποια άρθρα ή ένα βιβλίο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τη δημοσίευση ενός έργου που έχει ήδη ολοκληρωθεί ή να αρχίζετε να γράφετε κάτι το οποίο πρόκειται να δημοσιευτεί. Θα έχετε περισσότερο πνευματικό ενδιαφέρον για τους ξένους πολιτισμούς, την ιστορία, τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα των ξένων πολιτισμών, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα σκέφτεστε περισσότερο το σεξ και τους κοινούς οικονομικούς πόρους σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε εσωτερικές διαμάχες ή αντιπαραθέσεις για την εξουσία και θα νιώθετε κάπως απαισιόδοξα, χωρίς να είστε και τόσο ικανοποιημένοι. Σε πνευματικό επίπεδο, θα σκέφτεστε να τελειώσετε κάτι ή μια σχέση με κάποιο άτομο ή να αλλάξετε κάποια πράγματα. Θα σκέφτεστε να αφήσετε τους παλιούς, απαρχαιωμένους τρόπους που επικοινωνείτε με τους άλλους και να θέσετε νέες μεθόδους σκέψης και επικοινωνίας. Οι επικοινωνίες σας θα αφορούν τα κοινά οικονομικά με τους άλλους, ασφαλιστικά θέματα και τους φόρους. 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-09-2013 17:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta