Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 ως 19/7/2020.
Βαθμολόγησε
08
07
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 13 ως 19/7/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιουλίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η Σμάρω Σωτηράκη μιλάει για την εβδομάδα 13 μέχρι 19 Ιουλίου 2020, μια εβδομάδα που θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει ξερή από αστρολογικά γεγονότα. Αρχικά είναι καλό το γεγονός ότι ο Ερμής έπαψε να είναι ανάδρομος, για λίγες μέρες θα είναι στάσιμος. Σημαντικό αυτή την εβδομάδα είναι να μην βιαζόμαστε.

Από την Τρίτη 14 Ιουλίου μέχρι τις 22 Ιουλίου σταδιακά θα έχουμε τις αντιθέσεις του Ηλίου με την πολυαστρία που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Θα έχουμε την αντίθεση του Ηλίου από τον Καρκίνο με τον Δια, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μια αντίθεση που δείχνει υπερβολή.

Ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για μια Νέα Σελήνη πολύ δυνατή στο ζώδιο του Καρκίνου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου. Αυτά όμως θα τα μάθετε αναλυτικά στην εκπομπή της επομένης εβδομάδας. Ανακεφαλαιώνοντας έχουμε κατάλυση του Εγώ & κατάλυση του Φόβου.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms