Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 28/12/2020 ως 3/1/2021.
Βαθμολόγησε
25
12
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 28/12/2020 ως 3/1/2021.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου 2020 ως 3 Ιανουαρίου 2021. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Είναι μια εβδομάδα που θα φέρει την ανάγκη να κάνουμε όνειρα και να ελπίζουμε σε μια χρονιά πολύ διαφορετική. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως να μας κάνει υπερευαίσθητους και να μας κάνει εύθικτους. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου αυτή η έκρηξη συναισθήματος θα φέρει κάποιες εντάσεις και παραπονάκια.

Είναι ένα χρονικό διάστημα που ίσως να πάρουμε αποφάσεις σημαντικές για τη ζωή μας, να αφήσουμε πίσω το παλαιό εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που δεν μας αφήνει να πάμε μπροστά και να σκεφτούμε αισιόδοξα, αφήνουμε λοιπόν βαρίδια, σκέψεις και άγχος πίσω μας και ονειρευόμαστε το μέλλον που μας αξίζει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-12-2020 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης