Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 29/6 ως 5/7/2020.
Βαθμολόγησε
24
06
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 29/6 ως 5/7/2020.

E-zwdia

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η Σμάρω Σωτηράκη μιλάει για την εβδομάδα 29 Ιουνίου μέχρι 5 Ιουλίου 2020, μια εβδομάδα σημαντική καθώς γίνεται μια ομαλή μετάβαση στον νέο μήνα αλλά ταυτόχρονα στιγματίζεται από την Έκλειψη της Σελήνης την Κυριακή 5 Ιουλίου. Είναι η τρίτη και η τελευταία Έκλειψη του φετινού Καλοκαιριού. Στις 5 Ιουνίου είχε γίνει μια άλλη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη.

Στις 21 Ιουνίου στη πρώτη μοίρα του Καρκίνου έγινε μια Ηλιακή Έκλειψη και τώρα έχουμε τη τελευταία Έκλειψη για το Καλοκαίρι, που είναι Σεληνιακή και γίνεται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου. Και μέσα σε όλα αυτά ο Άρης έχει περάσει στον Κριό από τις 28 Ιουνίου.

Αυτές οι μέρες είναι πολύ έντονες. Η Αφροδίτη είναι επιτέλους ορθόδρομη και αυτό μας βοηθάει πλέον να πάρουμε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για τα αισθηματικά μας. Ο Κρόνος κινούμενος ανάδρομα θα περάσει στον Αιγόκερο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου του 2020.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2020 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms