Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 3 ως 9/2/2020.
Βαθμολόγησε
28
01
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 3 ως 9/2/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε μία μεγάλη περίοδο εντάσεων, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή καθώς μας δίνει τα περιθώρια να προωθήσουμε τις δουλειές μας και, κυρίως, να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα (που αξίζει να θυμάστε ότι, από την άλλη εβδομάδα, καλό είναι να αποφεύγονται).

Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς, θέση που δεν συνάδει προς τις ιδιότητές του και στην οποία βρίσκεται σε πτώση, δηλαδή προκαλεί σύγχυση, αυταπάτες, έλλειψη διάκρισης, «θολούρα» στις σκέψεις καθώς εξωθεί σε συναισθηματικές αντιδράσεις και όχι σε λογικά συμπεράσματα. Στα θετικά του Ερμή στους Ιχθύς θα μπορούσαμε να βάλουμε την ενσυναίσθηση, τη διαίσθηση, την ενόραση, αρετές που ενισχύονται από το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, ο οποίος προσφέρει και εμπνεύσεις. Το εξάγωνο σχηματίζεται ευθύς μόλις ο Ερμής περάσει στους Ιχθύς αλλά θα είναι απόλυτα ακριβές την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Το βράδυ της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, ζώδιο που δεν εναρμονίζεται με τις ιδιότητές της. Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία ή εξορία, σε έναν τόπο που κυβερνάται από τον Άρη γι αυτό και, «χρωματισμένη» από τις ιδιότητές του, εξωθεί σε επιθετικές διεκδικήσεις, εντάσεις, πάθη και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στις σχέσεις, ιδιαίτερα τις ερωτικές. Συμβουλή: βουτάμε τη γλώσσα πρώτο στο μυαλό μετά στην καρδιά και μετά μιλάμε, προκειμένου να μην ξεστομίσουμε το λάθος.

Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου. Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω με μία λέξη αυτή την Πανσέληνο, θα την βάφτιζα ερωτική!  Φαίνεται ότι τα άστρα μας δίνουν το περιθώριο να γιορτάσουμε τη γιορτή των ερωτευμένων πριν από την «καταιγίδα» που θα ξεσπάσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου. Όλα για τον έρωτα λοιπόν, ακόμη και το γέμισμα του φεγγαριού!!!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-01-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης