Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 3 ως 9/8/2020.
Βαθμολόγησε
29
07
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 3 ως 9/8/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η Σμάρω Σωτηράκη μιλάει για την εβδομάδα 3 έως 9 Αυγούστου 2020, μια εβδομάδα η οποία στιγματίζεται στο ξεκίνημα της από την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 3 Αυγούστου.

Ενώ σε γενικές γραμμές έχει θετικά στοιχεία, ταυτόχρονα κρύβει κάποιες παγίδες διότι βρίσκεται σε Ταυ-Τετράγωνο με τον ουρανό. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ από αυτή την Πανσέληνο είναι οι Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι.

Παράλληλα θα έχουμε την αντίθεση του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Θα έχουμε ένα χιαστί της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα, ενώ την Παρασκευή 7 Αυγούστου μετά από πολύ καιρό η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Καρκίνο. Αυτό δημιουργεί τις συνθήκες για περισσότερα συναισθήματα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-07-2020 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms