Η Αστρολογία σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
16
09
2015

Η Αστρολογία σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Τοξότη.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Η Αστρολογία σήμερα 18 Σεπτεμβρίου.

 

 

18 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 20 Δεκεμβρίου 2017).Είστε πραγματικά τόσο απελευθερωμένοι όσο νομίζετε; Μήπως αποφεύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας για να διεκδικήσετε την ελευθερία σας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που σας θέτει ο Κρόνος στον Τοξότη ο οποίος σας ζητεί να επαναξιολογήσετε τις ευθύνες σας σε σχέση με την ελευθερία, τις πεποιθήσεις σας και τη δέσμευση. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κυβερνά το εξωτερικό, την εκπαίδευση, τις πεποιθήσεις και τη φιλοσοφία. Πολλές απόψεις που αφορούν την εκπαίδευση, τη θρησκεία, την εκκλησία, τις κυβερνήσεις και τους νόμους θα αλλάξουν με την τοποθέτηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ίσως περιοριστούν και οι άνθρωποι δεν θα θέλουν να ταξιδέψουν. Ίσως αναπτυχθεί φόβος απέναντι σε άλλους πολιτισμούς και εθνότητες. Τα καλά νέα είναι ότι η ανθρωπότητα θα ωριμάσει και ίσως βρεθεί ένας άλλος τρόπος εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης. Ή ίσως οι άνθρωποι δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία. Ωστόσο, αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να είναι υπερβολικά άκαμπτο και συντηρητικό.

Δίδυμοι, Παρθένοι,, Τοξότες και Ιχθύες επαναξιολογείτε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές) προκειμένου να διαπιστώσετε ποιές είναι σταθερές για να μείνουν και ποιες είναι χτισμένες σε σαθρά θεμέλια, αυτές θα καταρρεύσουν. Μπορεί να συναντήσετε αντίσταση στην εκπλήρωση των στόχων σας, περιορισμούς, απογοήτευση και απαισιοδοξία που σκοπό έχουν να σας ωριμάσουν και να σας κάνουν να δείτε ορθολογιστικά και ρεαλιστικά τη ζωή.

Κριοί, Λέοντες Ζυγοί, και Υδροχόοι, θα έχετε μια πιο ώριμη κατανόηση της ζωής και  προβάλετε στους γύρω σας μια πιο υπεύθυνη και πιο σοβαρή προσωπικότητα που σας κάνει αποδεκτούς από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην καριέρα σας, θέτετε τα θεμέλια για τη μελλοντική ευτυχία, επιτυχία και την πρόοδό σας. Με τη δύναμή σας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας εισπράττετε αναγνώριση από το σύντροφό σας ή/και για τη σκληρή δουλειά σας και τα επιτεύγματά σας.

Σημείωση: Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Σεπτεμβρίου 2015: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ήλιο προσθέτει μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική διάθεση με τους ανθρώπους που συναντάμε, ενώ η ειλικρίνειά μας, ενισχύει τα συναισθήματα αγάπης και τη σεξουαλική μας ζωή. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη κάποιες καταστάσεις μπορεί να μας αναγκάσουν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.

Διαβάστε επίσης:
 
 
 

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση

για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 
 

Πάρε τώρα τις προσωπικές σου προβλέψεις δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 

 

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-09-2015 18:27
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω