Η θέση του Άρη στους 12 Οίκους.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
21
03
2014

Η θέση του Άρη στους 12 Οίκους.

E-zwdia

Τι σημαίνει ο Άρης για την Αστρολογία;

 

Άρης! Ο κατ’ εξοχήν αρσενικός πλανήτης. Ο πλανήτης που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιθυμίες μας και μας δείχνει τον τρόπο μέσα από τον οποίον καλούμαστε να δράσουμε. Άρης σημαίνει δράση,  επιβεβαίωση, και διεκδίκηση.  Σ’ ένα μεγάλο βαθμό συνδέεται με τη ζωτικότητα και τα ένστικτα. Αφορά, επίσης, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τη σεξουαλική μας ενέργεια. Αν ο Άρης κάνει δυσαρμονικές όψεις σ’ έναν αστρολογικό χάρτη, τότε βλέπουμε ένα άτομο που το χαρακτηρίζει η επιθετικότητα, ο αυταρχισμός και η νευρικότητα. Αντίθετα, ένας Άρης που κάνει καλές όψεις μέσα στο χάρτη, αποτελεί εγγύηση για την υγιή και αποτελεσματική διοχέτευση της ενέργειας. Ένας δυσαρμονικός Άρης, επηρεάζει πολύ περισσότερο τους άντρες και μπορεί να βγάλει πολλά συμπλέγματα κατωτερότητας. Για να διαβάσετε τον αστρολογικό χάρτη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός χάρτης.


Διαβάστε επίσης:
 
Η Αφροδίτη στους 12 οίκους.


Ας δούμε λοιπόν πως λειτουργεί ο Άρης μέσα από τους 12 οίκους.Στον 1ο οίκο:Δημιουργός της προσωπικής του μοίρας. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να κερδίσει. Την επιβεβαίωση την έχει ήδη καλά κεκτημένη μέσα του και ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει και πώς να το πετύχει. Τον χαρακτηρίζει κάποιες φορές ένα νευρικό ή αυταρχικό ύφος. Ενίοτε γίνεται ανυπόμονος, ξεροκέφαλος και αυταρχικός. Είναι μαχητικός και πολλές φορές μπορεί να αψηφά τους κινδύνους. Λειτουργεί ιδιαίτερα παρορμητικά μέσα από αυτόν τον οίκο και κάποιες φορές χρειάζεται να προσέχει για να μην εξασθενεί τη ζωτικότητα και ενέργειά του.


Στον 2ο οίκο:


Ο Άρης σ’ αυτόν τον οίκο ξέρει να διεκδικεί, αλλά και να μάχεται για την οικονομική του εξασφάλιση. Υπάρχει ικανότητα για απόκτηση χρημάτων αλλά συνήθως το άτομο είναι υπερβολικά γενναιόδωρο ή σπάταλο σε ό, τι αφορά τη διαχείριση της προσωπικής του περιουσίας. Τα χρήματα μπορεί να έρχονται και να φεύγουν εύκολα από τα χέρια του. Επίσης, σεξουαλικότητα εκφράζει ο Άρης σ’ αυτή τη θέση. Αν οι όψεις που κάνει είναι θετικές, θα έχει σίγουρα εύνοια στην απόκτηση υλικής περιουσίας και ανάλογα με τους πλανήτες ή οίκους που σχετίζεται μπορούμε να δούμε από πού θα μπορούσε να έρθει αυτή η εύνοια. Αν οι όψεις που σχηματίζει είναι αρνητικές, τότε ξαφνικές απώλειες μπορεί να υπάρξουν.


Στον 3ο οίκο:


Ένας Άρης υπερκινητικός, επικοινωνιακός και πανέξυπνος. Κάποιες φορές μπορεί να υπερφορτώνει το μυαλό του και μια υπερένταση να χαρακτηρίζει τη στάση και συμπεριφορά του. Νευρικό και εριστικό μπορεί να είναι το άτομο με αυτή τη θέση του Άρη και αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες. Πολλές φορές, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επίμονος σε αυτό που θέλει. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να έχουν δημιουργηθεί θέματα με το συγγενικό του περιβάλλον. Το να μπορέσει να αναπτύξει την αναλυτική του σκέψη είναι πολύ σημαντικό, γιατί η παρορμητική σκέψη που τον χαρακτηρίζει τον φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση.


Στον 4ο οίκο:


Μια έντονη τάση ανεξαρτησίας και φυγής νωρίς από το οικογενειακό του περιβάλλον χαρακτηρίζει τον Άρη σε αυτή τη θέση. Έριδες σε οικογενειακά θέματα και έντονες διενέξεις μπορεί να έχουν υπάρξει, αν ο Άρης κάνει δύσκολες όψεις μέσα από αυτόν τον οίκο. Πολλές φορές η ενασχόληση με έντονα σπορ ή το να κάνει το συγκεκριμένο άτομο ψυχανάλυση, θα μπορούσαν να εκτονώσουν πολύ από αυτό το δυναμικό προς όφελος της προσωπικής του ζωής.  Αν σχηματίζει καλές όψεις,  υποδεικνύει δύναμη και ενεργητικότητα για την απόκτηση ακίνητης περιουσίας.


Στον 5ο οίκο:


Ο Άρης του καλλιτέχνη, του φιλόδοξου, του δημιουργού. Ο Άρης στο σπίτι του Λέοντα, θα ωθεί το άτομο στο να ξεχωρίζει με το χιούμορ του, το κέφι του για ζωή. Δραστηριότητες μέσα από την άσκηση και τα σπορ. Έχει ανάγκη να αποκτήσει παιδιά και επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο. Το άτομο μ’ αυτήν τη θέση του Άρη, θέλει και δημιουργεί το δικό του σκηνικό ζωής, διαμορφώνοντας τα  πράγματα με τον τρόπο που θέλει. Σε πολλές περιπτώσεις τα ωραιοποιεί, και αυτή η ωραιοποίηση δημιουργεί ένα ευχάριστο και διαφορετικό κλίμα για τον εαυτό του αλλά και για τους άλλους. Αν υπάρχουν δυσμενείς όψεις με άλλους πλανήτες, η διασκέδαση και η ικανοποίηση των αισθήσεων καταλήγουν σε οικονομικές και κοινωνικές ζημιές. Επίσης, ζημιές και απώλειες από τυχερά παιχνίδια.


Στον 6ο οίκο:


Στον οίκο της Παρθένου, επιζητά την επιβεβαίωση μέσα από την εργασία του. Δραστήριο το άτομο μέσα στην καθημερινότητα του, λειτουργεί με μέθοδο και οργάνωση. Η θέση του ευσυνείδητου επαγγελματία, του παραγωγικού εργάτη. Πιθανόν να βγάλει θέματα υγείας αυτή η θέση και εγχειρήσεις, χωρίς όμως σοβαρές συνέπειες, γιατί ο Άρης σε αυτή τη θέση εκφράζεται με καλές δυνάμεις ανάρρωσης. Αν κάνει καλές όψεις, έχουμε ένα αποτελεσματικό άτομο στην καθημερινότητά του. Αν οι όψεις που σχηματίζει είναι δυσαρμονικές, έχουμε έναν άνθρωπο που λόγω αυξημένου άγχους και ανασφάλειας, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλει.


Στον 7ο οίκο:Ο Άρης στον οίκο του Ζυγού χάνει κάτι από τη δύναμη και την επιβλητικότητά του. Γίνεται οι άλλοι. Δύσκολα αυτονομείται το άτομο με αυτήν τη θέση. Η δράση και η επιβεβαίωση προέρχεται πάντα μέσα από τους άλλους. Δυσκολεύεται το άτομο να επιβάλλει τη θέση του και να πει «όχι» εκεί που θα ήθελε. Αν οι όψεις είναι δυσαρμονικές, μπορεί να φέρει θέματα στο γάμο και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Από την άλλη, αν οι όψεις είναι θετικές, λόγω του ότι το διακατέχει μια τάση ανεξαρτησίας και θέλει να ακολουθήσει το δρόμο που εκείνος διάλεξε στη ζωή, αναπτύσσει μια έντονη διπλωματική ικανότητα, προκειμένου να αποφύγει ρήξεις και προστριβές στις σχέσεις του με τους άλλους.   


Στον 8ο οίκο:


Η θέση του Άρη στο φυσικό οίκο του Σκορπιού μας δείχνει αυτά που μας δόθηκαν κληρονομικά, είτε σε υλικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο.  Το άτομο με αυτή τη θέση του Άρη μπορεί να λειτουργήσει ακραία και πολλές φορές αυτοκαταστροφικά.  Θα εξαρτηθεί πολύ από τις όψεις που σχηματίζει και με τους άλλους πλανήτες. Μπορεί το άτομο να βγάζει χρήματα και από ξαφνικά γεγονότα να τα χάνει. Η θέση αυτή μας υποδεικνύει επίσης και την οικονομική κατάσταση του συντρόφου.  Εκφράζει, επίσης, έντονο σεξουαλικό ένστικτο και ίσως κάποια στιγμή στη ζωή του ατόμου να υπήρξε κάποια κρυφή σχέση.


Στον 9ο οίκο:


Ο Άρης εδώ είναι ο ατίθασος, ο ιδεολόγος, εκείνος που αγαπά τα ταξίδια, τη φύση, την ανώτερη επικοινωνία, το γράψιμο, τη διδασκαλία, τις δημόσιες σχέσεις. Με αρνητικές όμως όψεις, μπορεί να γίνει απόλυτος στις απόψεις του, να «σκοτώνει» για τις ιδέες του, να υπάρξει πρόβλημα στις σπουδές του, νομικά ζητήματα και συγκρούσεις με συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Το άτομο με αυτή τη θέση στον Άρη του έχει μια φιλελεύθερη, πλατιά και προοδευτική αντίληψη για τη ζωή και δεν θέλει να του επιβάλλει κανένας τις απόψεις του.  Με θετικές όψεις, το άτομο θα υπερασπίζεται δυναμικά τα δικαιώματά του και θα έχει επιτυχία σε νομικές υποθέσεις.  


Στον 10ο οίκο:Η φιλοδοξία στο χώρο της επαγγελματικής καριέρας χαρακτηρίζει το άτομο με αυτή τη θέση στον Άρη του. Είναι το άτομο που θέλει να φαίνεται και να καταξιωθεί κοινωνικά. Ξέρει να εργάζεται σκληρά για να πετύχει και θέλει να ηγείται στον επαγγελματικό του χώρο. Τον χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση, η λογική και η αποφασιστικότητά του. Φυσικά, αν οι όψεις που σχηματίζει από αυτή τη θέση είναι καλές, τότε προδιαγράφουν ένα καλό επαγγελματικό μέλλον. Αν, αντίθετα, είναι δυσμενείς, υπάρχει περίπτωση το άτομο είτε να αποτυγχάνει στα επιχειρηματικά του σχέδια, είτε να αναγκάζεται να κάνει σκληρές δουλειές που δεν τις αγαπά και δεν του προσφέρουν αυτό που θα ήθελε.   


Στον 11ο οίκο:


Ο ανθρωπιστής, ο ιδεολόγος, ο άνθρωπος που επιβεβαιώνεται μέσα από τους φίλους του, εκείνος που περισσότερο έχει ανάγκη τους φίλους απ’ ότι κάποιες φορές το ερωτικό του ταίρι. Του αρέσει να συμμετέχει μέσα σε ομάδες και να ηγείται, αν γίνεται, μέσα σε αυτές. Αν οι όψεις που σχηματίζει από αυτή τη θέση ο Άρης είναι θετικές, τότε το άτομο βρίσκει βοήθεια και υποστήριξη από τον ευρύτερο κοινωνικό του κύκλο ή από τη συμμετοχή του μέσα σε ομάδες. Σε αντίθετη περίπτωση, το άτομο μπορεί να προδοθεί από φίλους του και να τον βλάψουν.


Στον 12ο οίκο:


Ο Άρης σε αυτή τη θέση προτιμά να εργάζεται στο παρασκήνιο. Το άτομο με αυτή τη θέση στον Άρη του προτιμά να ασχολείται με επαγγέλματα που προφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ιδίως σε ευπαθείς ομάδες. Επίσης, μια καλλιτεχνική διάθεση χαρακτηρίζει το άτομο αλλά που δυσκολεύεται να την εκθέσει μπροστά σε κοινό. Καταπιεσμένοι πόθοι και όνειρα μπορεί να κάνουν το άτομο να νιώθει άτυχο ή ελλιπές στη ζωή του. Αν οι όψεις που σχηματίζει είναι δυσμενείς, υπάρχει κίνδυνος για σκάνδαλα και προδοσία από κρυφούς εχθρούς. Σίγουρα, αν σχηματίζει θετικές όψεις, βοηθούν κατά πολύ το άτομο να ξεπεράσει διάφορες αναστολές του και συναισθηματικά απωθημένα.


Διαβάστε επίσης:
 
Η Αφροδίτη στους 12 οίκους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-03-2014 13:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση