Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 7 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
05
2024

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 7 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενική και ώριμη σκέψη, υπευθυνότητα. Θετικά ανοίγματα θα προκύψουν σε εργασιακά ζητήματα, στις διαπραγματεύσεις θα υπάρξει εμπιστοσύνη, στις συμφωνίες που θα γίνουν θα τηρηθούν οι όροι και οι υποσχέσεις.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Επαγγελματικά ανοίγματα, αποτελεσματικές συνεργασίες

 

Θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι συνετές, οι στόχοι θα είναι συγκεκριμένοι και εφικτοί, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες συνεργασίες. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν οι προτάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επίτευξη και υλοποίηση. Θα προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες δραστηριότητες κοινωνικές και επαγγελματικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία καλό θα είναι να οργανώσουν τις προσπάθειές τους, θα υπάρξει δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι επιλογές θα είναι σκεπτόμενες μελετημένες και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για σύσφιξη σχέσεων και επαφών.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σκέψη σας θα είναι αντικειμενική και δημιουργική, θα υπάρξει δυνατότητα να δώσετε λύσεις και να κλείσετε τα αρνητικά κεφάλαια. Στις διεκδικήσεις και στις επιδιώξεις σας θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και συντονισμό. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο οι συνεργασίες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ορθολογισμό. Σε θέματα οικονομικών διεκδικήσεων οι συντονισμένες προσπάθειες θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα μιλήστε ανοιχτά και εκδηλωθείτε, θα λάβετε ικανοποιητική ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναβολές, θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε ουσιαστική ώθηση στις υποθέσεις σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά ζητήματα, στις οικονομικές εκκρεμότητες και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συναλλαγές θα βρείτε ευνοϊκό το κλίμα για τακτοποίηση. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, θα εκδηλώσετε την ανάγκη για οικογενειακές επαφές και συναναστροφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και σύσφιξη σχέσεων. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν τα καινούργια ανοίγματα, οι συνεργασίες σας θα πορευτούν δημιουργικά, μη φοβηθείτε να ρισκάρετε ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες επιδιώξεις και νέες συνεργασίες, αν οι ενέργειες σας είναι συντονισμένες το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης άνοιγμα θα υπάρξει για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις ή στις αγορές που επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα βγείτε από την εσωστρέφεια, μιλήστε ανοιχτά για τις βλέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να δημιουργηθούν προγράμματα, να αναδιοργανώσετε τα πλάνα σας και να συντονίσετε τις ενέργειες σας. Υπευθυνότητα και ωριμότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι επιδιώξεις σας θα είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές ή επιπόλαιες. Θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΖΥΓΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τα βήματα σας, θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα που θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Οι διαθέσεις σας θα είναι συγκαταβατικές και αισιόδοξες, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις επαφές και στις συναναστροφές σας το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συμφιλιώσεις και κλείσιμο παρεξηγήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά, δώστε έμφαση στη διεκπεραίωση αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ένστικτο και διαίσθηση, απαραίτητο θα είναι να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων και να αναλάβετε δημιουργική δράση. Λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, φανερώστε το ενδιαφέρον σας χωρίς συγκάλυψη.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, θα ξεκαθαριστούν τα αρνητικά ζητήματα και θα υπάρξει αποκατάσταση σχέσεων. Λύσεις θα βρείτε σε οικονομικές υποθέσεις, θα μπορέσετε να βγείτε από το άγχος. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι άνετες και αυθόρμητες, θα έχετε διάθεση για συναναστροφές και φλερτ, αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμφωνίες, διακανονισμούς. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα, ενδιαφέρουσες προτάσεις θα ακουστούν. Σε ζητήματα μελλοντικής εξέλιξης η σκέψη σας θα είναι ρεαλιστική, οι στόχοι που θα θέσετε θα είναι εφικτοί. Δώστε έμφαση στις συζητήσεις, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, τα συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για άμεση δράση. Βάλτε σε τάξη τη σκέψη σας, συντονίστε τις ενέργειες σας, στις επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε με αισιοδοξία, θα τα πάτε πολύ καλά στις επιδιώξεις σας. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για οικονομικά ανοίγματα και νέα άλματα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφάλαια, κοιτάξτε μπροστά εστιάζοντας στη μελλοντική εξέλιξη. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες αισθηματικής φύσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση