Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 12 Απριλίου 2022. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
10
04
2022

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 12 Απριλίου 2022. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 12 Απριλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που απαιτεί σοβαρότητα, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, ώριμη σκέψη και ορθολογισμό. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και άνοδο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες, θα ακουστούν νέες προτάσεις, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί σοβαρή σκέψη, συντονισμό και συγκέντρωση στους στόχους.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ευκαιρίες για θετική εξέλιξη

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση, στην περίπτωση που γίνει ανάληψη ρίσκων θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με μεγάλα χρηματικά ποσά οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εξελικτική πορεία, οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν προσωπική όψη και να προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης. 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η δυναμική και τολμηρή πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να δώσετε μία ουσιαστική εξέλιξη ικανή να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, θα γίνουν γνωριμίες ενδιαφέρουσες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραδειγματιστείτε από το παρελθόν, αποφύγετε τα παλιά λάθη, προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε την οπτική σας. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να βγείτε από τη στασιμότητα και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και συντονισμένα αποφεύγοντας να πέσετε σε παγίδες που δημιουργούν τα ίδια σας τα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και οι συνεργασίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να κατασταλάξετε. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, η μεθοδική επιμονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να συντονιστείτε τα βήματά σας, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί βάλτε πρόγραμμα εξόφλησης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και προνοητικά. Καλείστε να πάρετε δυναμικές αποφάσεις, ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας, οργανώστε τα βήματά σας.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρετε να βρείτε εκτίμηση και ανταμοιβή, οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο, ωστόσο για να καταλήξετε στο σημείο που επιθυμείτε απαραίτητο θα είναι να συνεχίσετε στις προσπάθειές σας. Διατηρήστε την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό σας, όσο πιο οργανωμένα θα είναι τα βήματά σας τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή θα υπάρξει το άνοιγμα για να γίνουν σοβαρές συζητήσεις, καλείστε να πάρετε αποφάσεις δεσμευτικές ικανές να καθορίσουν όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον σας. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς αναζητάτε, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές, γενικότερα επικεντρωθείτε στις συναναστροφές με τα άτομα που παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Στην περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια ή παρεξηγήσεις και η συνεννόηση είναι δύσκολη επιστρατεύστε τη συγκαταβατική και διπλωματική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς καταστάλαξη και συναισθηματική ισορροπία, αν μέσα σας είστε αναστατωμένοι και δεν μπορείτε να σταθεροποιηθείτε τότε θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα που θα σας οδηγήσουν σε αρνητικές συμπεριφορές και αντιπάθειες. Εισχωρήστε στον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε πως καταπιέζεστε και οριοθετείστε, προσοχή στις εξάρσεις και στα απότομα ξεσπάσματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας να τεντώσετε το σκοινί. Στις προσωπικές σας σχέσεις αισθηματικές και επαγγελματικές καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και συμβιβαστική διάθεση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά κινηθείτε με σοβαρότητα και ορθολογισμό, προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία να σας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε και να ακολουθήσετε μία ισορροπημένη πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυναμική θα είναι η στάση σας θα υπάρξουν βοηθητικά συμβάντα και ανοίγματα που θα σας δώσουν το άνοιγμα για βελτίωση. Προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας, κινηθείτε με ορθολογισμό συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η προνοητικότητα και η μεθοδική τακτική. 

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας, να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας και να περάσετε σε άμεση εξόφληση των ανοικτών λογαριασμών σας. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, προσπαθήστε να τονωθείτε και να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αφήστε στην άκρη παλιές αρνητικές υποθέσεις που σας δημιούργησαν απογοήτευση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-04-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης