Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 12 Δεκεμβρίου 2022. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
10
12
2022

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 12 Δεκεμβρίου 2022. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 12 Δεκεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην συγκέντρωση, στην εσωτερική πειθαρχία, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις, φεύγουν τα εμπόδια, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν και να καταλήξουν σε βελτίωση.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Συγκέντρωση στους στόχους, μεθοδικές επιδιώξεις

 

Η μεθοδικότητα σε συνδυασμό με την ευστροφία θα δώσουν το άνοιγμα για θετικά αποτελέσματα. Οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, θα υπάρχει η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι σκεπτόμενες. Ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα επεξεργαστούν οι πληροφορίες και τα δεδομένα, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες και όχι ανυπόμονες ή σπασμωδικές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διεκπεραιώσεις.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές που θα είναι ανανεωτικές, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια. Στον αισθηματικό τομέα λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, εξισορροπημένο θα είναι το συναίσθημα με τη λογική, φεύγει η αντίδραση και το εγωιστικό πείσμα. 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματα σας, να βελτιωθείτε. Άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ομαλά θα πορευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η ηγετική πλευρά της προσωπικότητας σας θα βγει στην επιφάνεια, θα είστε σε θέση να διοικήσετε με τον σωστό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας. Βάλτε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές. Τρέξτε τα βήματα σας, οι συνεργασίες σας θα πορευτούν ομαλά χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, αν καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά θα μπορέσετε να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και γενικότερα οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σας σχέσεις, θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις και να κλείσετε ανοιχτά θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Συζητήστε με ειλικρίνεια χωρίς υπεκφυγές. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Καινούργιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, αν ψάχνετε νέα εργασία θα υπάρξει δημιουργικό άνοιγμα, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τα προσόντα σας. Δώστε έμφαση στις επαφές και στις συνεργασίες, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε στις επαγγελματικές και οικονομικές σας διεκδικήσεις, όσο πιο μεθοδικά θα καταφέρετε να κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας επιθυμίες και ανάγκες, η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Λύσεις θα βρείτε σε οικογενειακές και αισθηματικές υποθέσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Μιλήστε ανοιχτά, συζητήστε με σαφήνεια, θα καταφέρετε να βγείτε από την ανασφάλεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές και εργασιακές υποθέσεις συντονίστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, μείνετε συγκεντρωμένοι στην τακτοποίηση και στη διεκπεραίωση. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για εξέλιξη και θετική αλλαγή. Υποστηρικτικά θα είναι τα συμβάντα, από τη δική σας πλευρά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα, να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να εντείνετε τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγελματικές επιδιώξεις, για συμφωνίες, για άμεσες ταχτοποιήσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε και να δώσετε άμεσες λύσεις. Συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες με αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για αλλαγές και θετικές εξελίξεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας, κινηθείτε συντονισμένα.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός, θα υπάρξει άνοιγμα ευνοϊκό που καλείστε να το αξιοποιήσετε με προνοητικότητα και σύνεση. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να δώσετε λύσεις και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν είτε αυτές έχουν να κάνουν με τις εργασιακές υποθέσεις, είτε με ζητήματα της αισθηματικής σας ζωής. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου