Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 9 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
11
2022

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 9 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Νοεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, ελλοχεύει κίνδυνος για εκκεντρικές επιλογές. Η συναισθηματική έξαψη θα δημιουργήσει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Ένταση θα υπάρξει στον εσωτερικό κόσμο, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, ψυχολογικά συμπλέγματα θα βγουν στην επιφάνεια, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι συγκρουόμενα.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Απρόοπτες καταστάσεις, ακραίες αντιδράσεις

 

Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τις σκέψεις και τις αντιδράσεις τους, αν υπάρχουν καταπιεστικές συνθήκες οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα είναι ανεξέλεγκτα. Απρόοπτες καταστάσεις θα δημιουργήσουν συμβάντα που θα πυροδοτήσουν την εναντίωση και την ανάγκη για ριζική αλλαγή. Επιθυμία θα είναι η αποδέσμευση από πιεστικές καταστάσεις, οι τοξικές σχέσεις θα βρεθούν σε ένα οριακό σημείο θα κάνουν πρόσφορο το έδαφος για ακραίες συμπεριφορές.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία, η αγανάκτηση θα δημιουργήσει προβλήματα. Επαναστατικές θα είναι οι σκέψεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εναντίωση και απεγκλωβισμό είτε από την πίεση, είτε από την στασιμότητα. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες προσαρμογής.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να δώσετε τέρμα στις τοξικές σχέσεις, να βγείτε από αδιέξοδα και δεσμεύσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, η συμβουλή είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας. Η επαναστατικότητα σας θα σας δώσει την ώθηση να περάσετε σε πράξεις, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η εσωτερική πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές που θα σας αναστατώσουν, ίσως να χρειαστεί να βγείτε από το πρόγραμμά σας, απαραίτητο θα είναι να προσαρμοστείτε και να αποδεχτείτε. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν αλλαγές, προσπαθήστε να κινηθείτε ψύχραιμα, ελέγξτε το άγχος και την εσωτερική ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να φορτωθεί το πρόγραμμα σας, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους υποχρεώσεις και έκτακτες ευθύνες που καλείστε να τις χειριστείτε με ψυχραιμία. Αποφύγετε την αγανάκτηση και την αρνητική αντίδραση, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα και τις δυσκολίες θα πρέπει να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει το άνοιγμα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, ίσως να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σας αγχώσουν ή θα σας ενθουσιάσουν, γι αυτό απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοέλεγχο και πειθαρχημένα συναισθήματα. Η εσωτερική ένταση ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες επιλογές, προσοχή στην εξιδανίκευση. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με απρόοπτα συμβάντα, με αλλαγές, με διχασμούς, τόσα θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα οικονομικά ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα. Αν υπάρξουν δυσκολίες και οι σχέσεις σας δεν εξελιχθούν κάτω όπως εσείς επιθυμείτε, θα πρέπει να κινηθείτε με υπομονή και οριοθετημένη αντιδραστικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες απρόοπτες συναντήσεις ή συζητήσεις, προετοιμαστείτε για αλλαγές, θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε και να αποδεχτείτε τις απόψεις με προετοιμασμένη ψυχολογία. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην εσωτερική σας ένταση, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ήρεμα και συντονισμένα. 

ΖΥΓΟΣ

Η παρορμητικότητα και η αντίδραση ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες αποφάσεις. Θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να κινηθείτε ή να απαντήσετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα, προσοχή στο άγχος και στην ανασφάλεια, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις συζητήσεις σας η συναισθηματική σας δίνη και το πάθος σας ενδεχομένως να μη σας αφήσουν να συνεννοηθείτε, δύσκολο θα είναι για σας να αποδεχθείτε καταστάσεις ή απόψεις που δεν συμβαδίζουν με τη δική σας γνώμη. Ο εκκεντρικός τρόπο σκέψης σας θα βγει στην επιφάνεια, προσοχή στις υπερβολές, αναγκαίο θα είναι να προσαρμοστείτε και να κινηθείτε ισορροπημένα. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές, θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα κλονίσουν τα θεμέλια και τη δομή των προσωπικών σας επαφών. Ίσως θα πρέπει να προβείτε σε αλλαγές, οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξατε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις υποθέσεις σας, προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και στην καθημερινή σας ρουτίνα, προσοχή σε σχέσεις και καταστάσεις που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα σας δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να ύπαρξη δυσανασχέτηση και νευρικότητα, προσοχή στις σχέσεις και στις συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να μπορέσετε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις και τις επαφές της καθημερινότητας σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα πρέπει να είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρόρμηση και τον αυθορμητισμό σας. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, αν οι αντιδράσεις σας είναι ελεύθερες χωρίς αυτοσυγκράτηση ενδεχομένως να δημιουργήσετε προβλήματα και αρνητισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα ασφυκτικά δεδομένα, θα θελήσετε να κάνετε την υπέρβαση. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα και να σπάσετε τα δεσμά, ωστόσο, πριν προβείτε σε ενέργειες βεβαιωθείτε πρώτα αν το έδαφος είναι κατάλληλο για ριζικές αλλαγές. Προσοχή στις ακραίες συμπεριφορές, αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, ελέγξτε την αντιδραστικότητα σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σίσσυ Μαρτίνη