Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
11
11
2023

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει εντάσεις και επικοινωνιακές δυσκολίες. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα και γενικότερα από συνθήκες που δυσανασχετούν. Οι παρορμητικοί και επαναστατικοί χαρακτήρες θα θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν την εσωτερική τους δίνη. Οι ενέργειες και οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, οι παρορμητικές απαντήσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Εξάρσεις, αντιδραστικές συμπεριφορές

 

Στον εργασιακό χώρο απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ριζικές αποφάσεις, για συμφωνίες και για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες και οι βλέψεις να μην έχουν σταθερότητα και συντονισμό.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες καλό θα είναι να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Μη βιαστείτε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρόνο. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, ελέγξτε την παρορμητικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ανυπόμονη και οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και όχι με εμμονή. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε την πεισματική εναντίωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα, αποφύγετε να προσκολληθείτε στην αρνητική πλευρά των περιπτώσεων, σκεφτείτε με τρόπο εναλλακτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες. Οι διαφωνίες θα επιβαρύνουν τη διάθεσή σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Προσοχή στην οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανατρεπτικά συμβάντα ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε την σκοπιά της αντίληψης σας. Δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε ή να συζητήσετε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα ή να προκύψουν καταστάσεις που θα σας αγχώσουν. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε ισορροπημένα, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η αντιδραστική ίσως και κάπως επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα χειριστείτε τις απρόσμενες καταστάσεις. Ένταση θα σας δημιουργήσουν κάποια απρόσμενα συμβάντα, κινηθείτε μεθοδικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως να σας βγάλουν στην επιφάνεια συμπλέγματα, ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Καλό θα είναι να μην προσκολληθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο και χαλαρό. Σε επικοινωνιακό επίπεδο αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόσμενες καταστάσεις ενδεχομένως να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας γεγονός που θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και εσωτερική ένταση. Διαχειριστείτε το άγχος σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οριοθετήστε την αντιδραστικότητα σας, θα υπάρξουν ανατροπές και απρόοπτα γεγονότα που καλείστε να διαχειριστείτε με αυτοσυγκράτηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα χρειαστεί να προστατεύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αν ανοίξετε πεδίο αντιπαραθέσεων θα δημιουργηθούν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν.

ΙΧΘΥΣ

Στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να προκύψουν καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν. Στις συζητήσεις σας προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Θα χρειαστεί να βγάλετε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms