Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία στις 19 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
18
08
2021

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία στις 19 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Αυγούστου 2021, ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία πού βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει ανοίγματα, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο χειρισμός των καταστάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξέλιξη όμως απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι επιπόλαιες και σπασμωδικές ενέργειες.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία: Υπεραισιοδοξία, αυθορμητισμός!

 

Προσοχή στην ανυπομονησία στον αυθορμητισμό και στις παρορμητικές επιλογές, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες και όχι βιαστικές ή επιφανειακές. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η υπερεκτίμηση και η υπεραισιοδοξία, τα βήματα θα πρέπει να πατούν σε σταθερό έδαφος και να υπάρχει ορθολογισμός. 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας και στις συναδελφικές σας σχέσεις, πρόσεξε πολύ καλά ποια άτομα εμπιστεύεστε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε, ωστόσο ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν κάποιες επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τα πλάνα σας. Ενδεχομένως να μην βρείτε πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση και εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, προσοχή να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τα καυστικά ή παρατραβηγμένα σχόλια. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, κινηθείτε υπεύθυνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και οριστικές απαντήσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και την εσωτερική ένταση, κινηθείτε όσο πιο χαλαρά μπορείτε. Στις συζητήσεις σας ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικά αναζητήστε σταθερό έδαφος, μη βιαστείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τα ρίσκα που θα πάρετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα και όχι παρορμητικά. Οργανώστε τα πλάνα σας, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και υποσυνείδητες φοβίες, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις. Αποστασιοποιηθείτε από άτομα που επιδρούν επάνω σας αρνητικά. 

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε να ξεκουραστείτε και να βγείτε από συνθήκες που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην αναβάλλετε ή να μην αδιαφορήσετε για ζητήματα που απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Αποφύγετε τις επιπόλαιες και εγωκεντρικές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να νιώσετε πως οι υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν είναι πολλές, ίσως να αισθανθείτε πώς πιέζεστε. Βάλτε προτεραιότητες, ασχοληθείτε κυρίως με τις άμεσες εκκρεμότητες, θα χρειαστεί να συντονίσετε τις ενέργειές σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σε διαθέσεις αναβλητικότητας και αδιαφορίας, ενδεχομένως να μην πάρετε στα σοβαρά κάποιες καταστάσεις και χαρακτηριστεί τελικά η συμπεριφορά σας επιπόλαιη. Κινηθείτε υπεύθυνα και αποφασιστικά, τακτοποιήστε τα καθημερινά σας θέματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να σας αγχώσουν κάποια θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ενδεχομένως να είναι έντονη η ανησυχία σας. Αποφύγετε τον αρνητισμό το άγχος και την εσωτερική πίεση, κινηθείτε μεθοδικά για να μπορέσετε να δώσετε άμεσες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, ίσως οι αντιδράσεις σας να έχουν παραπάνω ένταση. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα είναι να είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας και την παρόρμηση σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-08-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση