Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
24
09
2022

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις ικανές να οδηγήσουν σε υπερβολές. Κάποιοι ενδεχομένως να εμφανιστούν υπεραισιόδοξοι, ίσως να μη βάλουν φρένο στη φιλοδοξία τους, ίσως να νιώσουν πως δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε επιλογές ή αντιδράσεις που στην πορεία θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία: Λανθασμένη κρίση, υπεραισιοδοξία

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στα ρίσκα, στα νέα άλματα, και γενικότερα σε εγχειρήματα αβέβαιης κατάληξης. Σε οτιδήποτε έχει μελλοντικό αντίκτυπο η προσοχή θα πρέπει να είναι μεγάλη, οι ενθουσιασμοί, η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων και οι μεγάλες ιδέες, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αποτυχίες. Θα υπάρξουν ανοίγματα, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί ορθολογισμό, αυτοσυγκράτηση, και εφικτούς στόχους. Απαραίτητο θα είναι να αναζητηθεί σταθερό έδαφος, στην περίπτωση που παρθούν ρίσκα θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα κυρίως τα αρνητικά.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας και γενικότερα την τάση σας για αντιπαράθεση και εναντίωση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις βλέψεις και τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα στις διεκδικήσεις και στις επιδιώξεις σας απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά, προσπαθήστε να αποφύγετε την ανυπομονησία και γενικότερα τις βιαστικές αποφάσεις ή αντιδράσεις. Συντονιστείτε, οργανώστε τα πλάνα σας, ακούστε τις προτάσεις και τις ιδέες των τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για να μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας το κλειδί της επιτυχίας ίσως να είναι η συμβιβαστική διάθεση και όχι η επιθετικότητα και η παρόρμηση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, προσοχή στην απαιτητικότητα σας, κινηθείτε συγκαταβατικά, σκεφτείτε όλες τις πτυχές των καταστάσεων. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα προσωπικών σχέσεων και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις οικογενειακές σας υποθέσεις προσοχή στην απαιτητικότητα και στον απόλυτο τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να διευρύνετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, ακούστε τι έχουν να σας πουν τα άτομα που σας περιβάλλουν, οι πεισματικές αντιδράσεις σας θα προκαλέσουν εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε τις σκέψεις ή τις απόψεις σας, ενδεχομένως να δώσετε υπερβολική έμφαση και να χαθεί η ισορροπία με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η συνεννόηση. Για να μπορέσετε να πάρετε με το μέρος σας τα άτομα που χρειάζεστε θα πρέπει να κινηθείτε διαλλακτικά, συμβιβαστικά και διπλωματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις υπερβολές είτε αυτές έχουν να κάνουν με έξοδα και κατανάλωση, είτε με φιλοδοξίες και εκτίμηση δυνατοτήτων. Πρέπει να είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις ανάγκες και τις εσωτερικές σας τάσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα απαιτήσετε, αποφύγετε την αυστηρότητα και τον κάθετο τρόπο σκέψης. 

ΖΥΓΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική και διπλωματική πλευρά της προσωπικότητάς σας, η απαιτητικότητα και ο εγωκεντρικός τρόπος σκέψης δεν θα σας βγουν σε καλό. Οι πεισματικές αντιδράσεις θα δημιουργήσουν κλίμα έντασης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιπαραθέσεις. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα συμπεριφερθείτε, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης ίσως να βγει στην επιφάνεια η κτητικότητα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, τις σκηνές ζήλιας, την καχυποψία και τις υπερβολές. Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σκεφτείτε με σφαιρική αντίληψη, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συγκρατηθείτε και να αποβάλετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οριοθετήστε τον αυθορμητισμό και τις αντιδράσεις σας, αν παραβείτε τα όρια ίσως να εκτεθείτε και να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές φιλικές ή επαγγελματικές. Στις προσεγγίσεις σας απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε διακριτικά με αυτοσυγκράτηση και ευγένεια, προσοχή στις υπερβολές θα σας οδηγήσουν σε επικοινωνιακά προβλήματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλόδοξη πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, το καθετί θα πρέπει να έχει όριο και μέτρο. Οι ανταγωνιστικές σας διαθέσεις ενδεχομένως να παρά τραβηχτούν και να φτάσετε στο σημείο να δημιουργήσετε αντίξοες επικοινωνιακές συνθήκες. Κινηθείτε ισορροπημένα, οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι εφικτοί, εκτιμήστε την προσφορά των τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στους ενθουσιασμούς, στα παχιά λόγια που θα ακούσετε, στις υποσχέσεις και στις δεσμεύσεις. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και τις πληροφορίες που θα λάβετε, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε και να οδηγηθείτε σε λάθη. Οι υπερβολές και οι σπασμωδικές ενέργειες ή αντιδράσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, οργανωθείτε κινηθείτε ισορροπημένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις σπατάλες, ίσως να ενθουσιαστείτε από κάποια συγκεκριμένα υλικά αγαθά και να παρασυρθείτε σε αγορές για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Στον επαγγελματικό τομέα απαραίτητος θα είναι ο ορθολογισμός και ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης. Μελετήστε πολύ καλά τα βήματα σας, αποφύγετε τα ρίσκα και τις πρωτοβουλίες. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής