Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία στις 3 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
01
11
2023

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία στις 3 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο, είναι μία όψη που θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικές ενέργειες και ώριμες βλέψεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία: Κίνδυνος για επιπολαιότητες

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, δεν αποκλείεται κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους και να αφήσουν την υπεραισιοδοξία να τους οδηγήσει σε υπερβολές. Στις περιπτώσεις που παρθούν ρίσκα θα πρέπει οπωσδήποτε να υπολογιστούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, οι επιπολαιότητες θα στοιχίσουν.

Στον οικονομικό τομέα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην διαχείριση, προσοχή στα έξοδα και στις σπατάλες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα. Οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο ενθουσιασμός, οι δυναμικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα έχουν το άνοιγμα να διεκδικήσουν, ωστόσο για να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο θα χρειαστεί ορθολογισμός και ωριμότητα.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, να περάσετε σε διεκδικήσεις, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, ενδεχομένως ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε να σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις συνεργασίες στις επαφές και στις συζητήσεις, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί. Ίσως να μην είστε σε θέση να αποδεχτείτε, ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι απόλυτος αυτό δεν θα σας αφήσει να συνεννοηθείτε και να βρείτε άμεσες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα ακολουθώντας μία μεθοδική τακτική. Αν οι ενέργειές σας είναι σπασμωδικές αυθόρμητες και υποκινούμενες από υπεραισιοδοξία θα οδηγηθείτε σε επιλογές για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Θα χρειαστεί ορθολογισμός, προσπαθήστε να σκεφτείτε ώριμα και λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, θα νιώσετε τη δύναμη να περάσετε σε προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τα θετικά δεδομένα και αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές εκδοχές. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, σκεφτείτε αντικειμενικά και όχι υπεραισιόδοξα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ίσως κάποιες πιεστικές καταστάσεις να σας αγχώσουν και να νιώσετε εγκλωβισμένοι. Βάλτε σε μία τάξη τις υποθέσεις σας επαγγελματικές, οικονομικές, οικογενειακές, αν καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις πιεστικές συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα συνομιλήσετε, προσπαθήστε να συζητήσετε με χαλαρότητα και όχι με εμμονή ή με έπαρση. Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τον κάθετο τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στους ενθουσιασμούς και στην αισιοδοξία, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων. Εμπιστευτείτε περισσότερο τα απτά γεγονότα, τις αποδείξεις, και όχι τις ενδείξεις ή το προαίσθημα σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν ή να σας δώσουν λάθος πληροφορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις θα απαιτούν αυτοέλεγχο, προσοχή να μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη ή από την απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σας. Υπολογίστε πολύ καλά τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, παρατηρήστε τις συμπεριφορές των τρίτων, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος σκέψης σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επικοινωνιακά, προσοχή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικά σχόλια, καυστικές κουβέντες και κουτσομπολιά. Θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τα λόγια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να σας απογοητεύσει η συμπεριφορά κάποιων συγκεκριμένων ατόμων, ίσως να συνειδητοποιήσετε πως εμπιστεύεστε τα λάθος πρόσωπα. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων, αναλύστε τις καταστάσεις, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν αποκλείεται να νιώσετε πιεσμένοι και εγκλωβισμένοι, ίσως κάποιες καταστάσεις να σας δυσανασχετήσουν. Σε θέματα εργασιακά ακολουθήστε μία συγκεκριμένη τακτική για να μπορέσετε να οργανωθείτε και να ανταπεξέλθετε. Οι ενέργειές σας δεν θα πρέπει να είναι αγχωμένες, κινηθείτε μεθοδικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, ρίσκα, συμβόλαια, μη βιαστείτε να υπογράψετε ή να κατασταλάξετε. Αναλύστε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παρασύρουν, ελέγξτε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms