Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 1 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
02
2024

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 1 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Μαρτίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, τα συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητα. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, στην επαγγελματικό τομέα θα γίνουν επιδιώξεις οργανωμένες και ουσιαστικές. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν τους προσπάθειες τους, θα υπάρξουν ανοίγματα για να βρουν κάτι δημιουργικό και αξιόλογο. Γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα υπάρχει δοτικότητα, συγκατάβαση και αποδοχή.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Τυχερά επαγγελματικά ανοίγματα

 

Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές που θα τονώσουν την ψυχολογία. Τα ζευγάρια θα έχουνε τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, φεύγει η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν θετικά, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες και αυθόρμητες.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε όσο πιο οργανωμένα και μεθοδικά μπορείτε, θα καταφέρετε να ρυθμίσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε ζητήματα οικονομικής φύσης, όσο και αισθηματικής. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν συναναστροφές και συζητήσεις που θα σας ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ανταμείβονται οι προσπάθειες σας. Στις συζητήσεις σας στοχεύστε στη συνεννόηση και στην ισορροπία, θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές αναγκαία θα είναι η προσαρμοστικότητα, κινηθείτε με θετική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν οι προτάσεις για νέες συνεργασίες, δείξτε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και στις ικανότητές σας. Θα προκύψουν πληροφορίες και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στις βλέψεις σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε, να συναναστραφείτε, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα οργανώστε τις ενέργειες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προσπεράσετε τις δυσκολίες και να βρείτε λύσεις. Κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση. Δώστε έμφαση στις φιλικές επαφές θα καταφέρετε να περάσετε ανανεωτικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις και λογαριασμούς. Στις περιπτώσεις που αναλάβετε ρίσκα θα πρέπει να αναλύσετε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα φέρουν άμεσα ανοίγματα για να μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές επαγγελματικές συνθήκες, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τον δεσμό σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, ασχοληθείτε με τους οικονομικούς σας λογαριασμούς. Έμφαση θα πρέπει να δείξετε στον επαγγελματικό τομέα, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές που όμως θα είναι εποικοδομητικές. Κοινωνική και συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, στις προσεγγίσεις σας θα λάβετε άμεση ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, ακολουθήστε το ένστικτο και το προαίσθημα σας. Θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα μπορέσετε να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Κινηθείτε με επαγγελματισμό και μέθοδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικά αποτελέσματα θα έχετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας κυρίως τις επικοινωνιακές. Έντονη θα είναι η ανάγκη για συναναστροφή και φλερτ, αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα στις περιπτώσεις που απαιτούνται διεκπεραιώσεις αναγκαίο θα είναι να εργαστείτε συντονισμένα. Στον οικονομικό τομέα θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους που θα βελτιώσουν τις συνεργασίες σας ή τους όρους μιας συμφωνίας. Κοινωνικοποιηθείτε προσπαθήστε να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε και να επανεξετάσετε καταστάσεις ή σχέσεις που σας αγχώνουν. Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να οργανωθείτε και να εστιάσετε στη σταθεροποίηση των εσόδων σας. Σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε.

ΙΧΘΥΣ

Ευστροφία και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, θα χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχολογική ενδυνάμωση. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές. Στις συζητήσεις σας θα μπορέσετε να βρείτε κατανόηση και αποδοχή, μιλήστε ανοιχτά για τις επιθυμίες σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta