Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
05
2022

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία θετική όψη, θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τη δυναμικότητα, την αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Στον επαγγελματικό τομέα τα ανοίγματα θα δώσουν την ώθηση για συνεργασίες, για νέα εγχειρήματα, για επεκτατικές ενέργειες.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Δημιουργικά εγχειρήματα, θετικά αποτελέσματα

 

Η χρονική στιγμή είναι σωστή για να διατυπωθούν προτάσεις, για να συζητηθούν οι νέες ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με την ανάγκη για ουσιαστικό αποτέλεσμα θα δώσουν την ώθηση για δυναμικές επιδιώξεις. Αλλάζουν τα στάσιμα ή αρνητικά δεδομένα, θα υπάρξει βελτίωση, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που προκαλούν ανασφάλεια. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν όψη είτε επαγγελματική είτε αισθηματική.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να ξεκαθαρίσουν και να πάρουν από κοινού αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Για τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια η θετικότητα και η συγκαταβατική διάθεση θα βοηθήσουν να ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης. 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην καριέρα και γενικότερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεργασίες, για υλοποίηση, για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οργανώστε τα πλάνα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, αισιοδοξία, ευρηματικότητα. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω το άγχος, την έντονη ανησυχία και το ψυχικό στρες. Τακτοποιήστε τις χρηματικές σας υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, αυτό θα σας βοηθήσει να τονωθείτε και να βγείτε από την αβεβαιότητα. Επικοινωνήστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε και στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι ασχολείστε με επάγγελμα που έχει σχέση με δημόσιες σχέσεις θα τα πάτε πολύ καλά, βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν ανοίγματα για ουσιαστικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στις οικονομικές σας υποθέσεις, ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συναλλαγές, αγοραπωλησίες, συμβόλαια, συμφωνίες.  Επαγγελματικές υποθέσεις που είχανε μείνει στη μέση τώρα θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Οργανώστε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με μεθοδικότητα. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, σκεφτείτε θετικά και προχωρήστε με αμεσότητα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας. Εστιάστε στην καριέρα και στην επαγγελματική σας άνοδο, αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες και νέες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις, κινηθείτε με συγκατάβαση. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, αγοροπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια. Οργανωθείτε, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα μπορείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε, να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, να δώσετε λύσεις σε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Ανανεώνεστε θα σε ψυχολογικό επίπεδο, οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε κοινωνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην περίπτωση που περιμένετε απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας τονώσουν, βγαίνετε από την απογοήτευση και την έντονη ανησυχία. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε, να συζητήσετε και να κλείσετε αγχωτικές υποθέσεις. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, τόνωση, ψυχική ανανέωση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το άγχος και τη στασιμότητα. Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει καινούργια προοπτική στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν συναντήσεις, επαφές, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, σε ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Αφήνετε πίσω σας την εσωστρέφεια, θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να υπάρξει γνωριμία που θα καταφέρει να σας τονώσει και να δώσει μία δημιουργική ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονίστε τα βήματα σας, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Ευστροφία, ευελιξία και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε επαγγελματικές υποθέσεις που χρήζουν άμεσης τακτοποίησης. Εστιάστε στις συναδελφικές σχέσεις, συνεργαστείτε με συγκαταβατική διάθεση, η συλλογική δράση θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Τονωτικές θα είναι οι κοινωνικές επαφές, θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης