Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 1 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
06
2023

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία στις 1 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Ιουλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, γενναιοδωρία, δοτικότητα. Θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις επαγγελματικές, φιλικές και κοινωνικές. Ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος, φεύγει η προσκόλληση από τον αρνητισμό και την απογοήτευση.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Τυχερά συμβάντα για βελτίωση και ψυχολογική ανανέωση

 

Θα υπάρξουν τυχερά γεγονότα που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική βελτίωση, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και αισιόδοξες, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή η συγκαταβατικότητα και η γενναιοδωρία θα οδηγήσουν σε ψυχολογική ανανέωση. Ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά που από καιρό έχουν κατά νου. Ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, στις περιπτώσεις που ακουστούν καινούργιες προτάσεις θα υπάρξει δυνατότητα για άμεση υλοποίηση.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τυχερά ανοίγματα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά, θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις που θα σας τονώσουν, θα καταφέρετε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητα σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν τονωτικές συναντήσεις, δεν αποκλείεται να σας συναρπάσει μία καινούργια γνωριμία, ή η εξέλιξη κάποιας παλιάς σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να οργανωθείτε και να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τα σωστά άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βελτιώνεστε σε οικονομικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων, θα υπάρξουν ευχάριστα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από την ανασφάλεια. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τις προσχωρήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιορίστε την καχυποψία και την ανασφάλεια, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα έχουν τη θέληση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Βελτιώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές, θα βρείτε την συμπαράσταση που αναζητάτε. Δώστε έμφαση στις σχέσεις φιλικές και οικογενειακές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για οικονομικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό. Θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας ωστόσο απαραίτητο θα είναι να τα χειριστείτε εποικοδομητικά. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συναναστραφείτε με άτομα που θα έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν και να σας ανοίξουν μία καινούργια επαγγελματική πόρτα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες με αμεσότητα αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις, αφήστε στην άκρη το άγχος και τους ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης αν περιμένετε απαντήσεις θα τις λάβετε και θα είναι θετικές, θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, κινηθείτε με αισιοδοξία, δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιες φιλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα οικονομικά θα έχει το άνοιγμα να προχωρήσετε μπροστά και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στις σχέσεις σας. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσετε για τη μελλοντική εξέλιξη και για το θέμα της δέσμευσης. Στον οικονομικό τομέα δώστε έμφαση στους ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρά και ηθική ικανοποίηση θα σας δώσουν κάποιες συγκεκριμένες εξελίξεις που θα έχετε σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Τα αποτελέσματα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά συμβάντα και τις απογοητεύσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συντονίστε τις ενέργειες σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την οικονομική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα που θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με τρόπο άμεσο χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές επαφές, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν έντονο προβληματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας τονώσουν οι φιλικές και οικογενειακές επαφές που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε για τα θέματα που σας αγχώνουν, να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στην περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα εξετάστε πολύ καλά όλες τις προοπτικές θετικές ή αρνητικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε ψυχολογικά, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να προχωρήσουν οι επαφές σε έναρξη σχέσης. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό θα περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, αναθερμαίνονται τα αισθήματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms