Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
16
05
2023

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, έντονος συναισθηματισμός, συμπόνια και κατανόηση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Φαντασία, δημιουργικές σκέψεις

 

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, ο έντονος συναισθηματισμός θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, θα υπάρξει σύσφιξη σχέσεων, βελτιώνονται οι επαφές. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, θα υπάρχει έμπνευση.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι ανανεωτικές επαφές που θα προκύψουν θα φέρουν εσωτερική τόνωση, φεύγει η απογοήτευση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο θα πρέπει να συνδυαστεί και με τη λογική.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, περάστε σε προσεγγίσεις, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές. Οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και τονωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές, κοινωνικές, στην περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα σας δοθεί απλόχερα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, κινηθείτε συντονισμένα. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αναστατώνουν, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έντονο θα είναι το συναίσθημα σας, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, θα βρείτε την κατανόηση και την αποδοχή που αναζητάτε. Στις συζητήσεις σας ανοιχτείτε, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα θα υπάρχει δυνατότητα για συνεννόηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και οργάνωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για να προχωρήσετε τα βήματά σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές, κοινωνικές, επαγγελματικές, άνοιγμα θα υπάρξει για ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συμβόλαια. Φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξει άνοιγμα για υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αποφύγετε την αναβολή. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα σας, αν είστε άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσετε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας ποιες είναι οι ανάγκες και οι πραγματικές σας επιθυμίες. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, οι ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που προσμένετε. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα καταφέρετε να τα βρείτε με το ταίρι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Συζητήστε ανοιχτά, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία και δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, όσοι θέλετε να ανανεωθείτε θα τα καταφέρετε, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα σας τονώσουν. Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε βλέψεις και πλάνα, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε υλικό αγαθό που από καιρό έχετε κατά νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε ανοιχτά, να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας αναστατώνουν, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, βελτιώνονται οι επαφές σας, θα υπάρξουν ανανεωτικές συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, οι κουβέντες που θα ακούσετε θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Εκδηλωθείτε, προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναναστροφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω