Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 15 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
13
01
2024

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 15 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Ιανουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, θα υπάρχει εσωτερική ηρεμία, έντονη θα είναι η διαίσθηση, η φαντασία θα έχει έκταση. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, θα γίνουν επαφές και συναντήσεις. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση και στις κοινωνικές επαφές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Αισιοδοξία, θετικά συναισθήματα

 

Στον αισθηματικό τομέα θα δοθεί η δυνατότητα να κλείσουν τα παλιά αρνητικά κεφάλαια και να γίνει καινούργιο ξεκίνημα. Πιθανή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, ζευγάρια προσφάτως χωρισμένα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να βρουν την άκρη του νήματος. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες. Στις περιπτώσεις που γίνουν νέα εγχειρήματα θα πρέπει να υπολογιστούν όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά και ύστερα να παρθούν οι αποφάσεις.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα υπάρξουν απρόσμενα ξαφνιάσματα και ευχάριστες συναντήσεις, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Στον αισθηματικό τομέα συνομιλία που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας ανανεώσει συναισθηματικά. Θετικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίνετε τέλος στην μυστικοπάθεια σας, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, ξεκλειδώνετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον αισθηματικό τομέα απελευθερώστε τα αισθήματα σας, εκδηλωθείτε και κάντε το βήμα της νέας αρχής. Στα επαγγελματικά οι καταστάσεις θα χρειαστούν αποφασιστικότητα και άμεση δράση. Κινηθείτε δυναμικά θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κινηθείτε αυθόρμητα, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Στα επαγγελματικά θα περάσετε σε άμεσες πράξεις και προτάσεις, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις επιπλέον καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό τομέα απελευθερώστε τα αισθήματα σας, θα βρείτε ανταπόκριση και ικανοποίηση. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για ουσιαστικές συζητήσεις και για επαφές. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, εστιάστε στις εργασιακές σας υποθέσεις, επικεντρωθείτε στα τρέχοντα. Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσετε να διορθώσετε λανθασμένες ενέργειες και να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση που έχετε χωρίσει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Πλησιάστε τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα, θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα και ανέμελα. Στην περίπτωση που τις προηγούμενες μέρες είχατε μπερδέματα με εργασιακά ή φιλικά άτομα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα βρείτε ισορροπία, με το ταίρι σας θα συζητήσετε ανοιχτά και θα συνεννοηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιόδοξα λόγια θα δημιουργήσουν θερμό κλίμα στις σχέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συζητήσεις σας θα είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε υποσχέσεις μελλοντικής εξέλιξης. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε και εκδηλωθείτε, δεχτείτε προτάσεις φίλων, αφήστε ανοιχτό το περιθώριο να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι οξυδερκής, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασταλτικές σκέψεις, θα μπορέσετε να κινηθείτε δυναμικά. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο που στο παρελθόν δεν είχατε προλάβει να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάζετε φρένο στις απογοητεύσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε διεκδικήσεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης. Αν θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή κινηθείτε με αμεσότητα, δεν θα απογοητευτείτε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί φραγμούς, τερματίζουν τα εμπόδια, βρίσκετε λύσεις και προχωρείτε σε επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές, θα μπορέσετε να αποκτήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία ίσως να ακούσετε πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Αισιοδοξία θα υπάρχει στον τρόπο σκέψη σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στις θετικές καταστάσεις. Εκδηλωθείτε, μιλήστε ανοιχτά, θα βρείτε συνεννόηση και αλληλοκατανόηση, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε υποθέσεις που σας χαλούν την ψυχολογία. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε συναντήσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την εσωστρέφεια. Στα επαγγελματικά κινηθείτε δυναμικά, ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, πάρτε πρώτα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

ΙΧΘΥΣ

Με δυναμικότητα θα σκεφτείτε και θα πράξετε, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα, οι ελεύθεροι φανείτε θετικοί στην προοπτική της νέας γνωριμίας. Αν διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ένα συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε αποφάσεις δεσμευτικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms