Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
03
2024

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Μαρτίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για εσωτερική μεταμόρφωση. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις και προσεγγίσεις με στόχο την άμεση βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αποφασιστικότητα, δυναμισμός, στρατηγικός τρόπος σκέψης, μεθοδικότητα.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Μεθοδικές επιδιώξεις, ανάγκη για αλλαγή

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα ακουστούν προτάσεις, η επιχειρηματολογία θα έχει τη δυνατότητα να πείσει και να επηρεάσει. Τα συμβάντα σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση και τον αντικειμενικό τρόπο σκέψης θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, οι αποφασιστικές ενέργειες θα αλλάξουν τις αρνητικές συνθήκες.

Οι κτητικοί και χειριστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία στις επαφές και στις συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, άμεσες, ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναναστροφές.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να αλλάξετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική δύναμη να προβείτε σε αποφασιστικές ενέργειες που το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας με μεθοδικότητα, θα καταφέρετε να επηρεάσετε, να λάβετε θετικές απαντήσεις, και να φτάσετε στο στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που ενδεχομένως να αλλάξουν τους στόχους και τις επιθυμίες σας, θα καταφέρετε να διαπιστώσετε τι ακριβώς συμβαίνει και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ίσως να υπάρξει παρασκήνιο, ενδεχομένως κάποια άτομα να προσπαθήσουν να σας καθοδηγήσουν, κινηθείτε με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τους λογαριασμούς σας. Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, θα καταφέρουν να σας τονώσουν, ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τη συμπάθειες και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα μπορέσετε να οργανωθείτε, να ανακτήσετε δυνάμεις και να πράξετε με τρόπο άμεσο και δυναμικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε επίμαχα ζητήματα και υποθέσεις που σας αγχώνουν. Εστιάστε στη διασκέδαση σας, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε από τα προβλήματα και την έντονη ανησυχία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε τους στόχους σας, να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας και να επιλέξετε ποια άτομα πρέπει να εμπιστευτείτε. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να κατανοήσετε και να συνειδητοποιήσετε. Εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, προσπαθήστε να συντονιστείτε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, έρχεται άνοιγμα για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη το άγχος και την έντονη εσωτερική ανησυχία, θα έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε, να βρεθείτε με φίλους, να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τις εσωτερικές σας άμυνες, απαραίτητο θα είναι να βγείτε από τη συναισθηματική προσκόλληση και να σκεφτείτε αντικειμενικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις επαφές σας. Ανάγκη σας θα είναι να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις χειριστικές σας διαθέσεις. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ανανεωθείτε ψυχολογικά και σωματικά, προσπαθήστε να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και εσωτερική τόνωση, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις υποθέσεις με αμεσότητα. Εύνοια θα έχετε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, οργανώστε τα πλάνα και τα σχέδιά σας. Στον αισθηματικό τομέα κάντε το βήμα να προσεγγίσετε και να εκδηλωθείτε, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις, να προχωρήσετε μπροστά και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές δοσοληψίες, συμφωνίες, αγοροπωλησίες. Προσοχή στο άγχος, αν θέλετε να βγείτε από την αβεβαιότητα θα πρέπει να κινηθείτε συντονισμένα και να σκεφτείτε αντικειμενικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία και συγκαταβατική διάθεση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και συντονισμό.

ΙΧΘΥΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και αισθηματικής, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική. Καλό θα είναι να αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να κλείσετε παλιά κεφάλαια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση