Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
11
2023

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Νοεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, συντονισμός, οριοθετημένη παρόρμηση.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικός τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων

 

Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, οι νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα βγάλουν αλήθειες στο φως, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις. Ενδεχομένως κάποιοι να πάρουν την απόφαση να αλλάξουν τακτική διαχείρισης κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την επαγγελματική εξέλιξη.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά, τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, αλήθειες θα βγουν στο φως. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, φεύγει η αμφιβολία, οι κουβέντες που θα ειπωθούν θα είναι βάσιμες και θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα υπάρξουν ανανεωτικά γεγονότα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές συνθήκες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς . Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διεκπεραιώσετε θέματα εργασιακά, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε εποικοδομητικά, φεύγουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό τομέα μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε, θα λάβετε θετικές απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια, τρέξτε τα βήματά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις σκέψεις και στα πλάνα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε εφαρμογή και υλοποίηση. Οι συνεργασίες σας θα πορευτούν ομαλά, βελτιώνονται οι εργασιακές σχέσεις. Ευνοείστε σε θέματα αισθηματικής φύσης, προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας στεναχωρούν ή σας προβληματίζουν. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, εκδηλωθείτε, μιλήστε ανοιχτά. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές, μόρφωση, δώστε έμφαση στην προσωπική σας και στην πνευματική σας εξέλιξη. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε, θα βγείτε από το άγχος και την εσωτερική ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προβληματίζουν, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο θετικό και αισιόδοξο. Ευνοείστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, συμβόλαια, ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις σας, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και οργανωμένα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας, αξιοποιείστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενέργεια, ζωτικότητα, διαίσθηση, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης εμπιστευτείτε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, στην άκρη αφήνετε τις απογοητευτικές σκέψεις. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες συνεργασίες, ίσως να ακουστούν δημιουργικές προτάσεις που καλό θα είναι να τις αξιοποιήσετε με αμεσότητα και αισιοδοξία. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, οριοθετήστε το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την πρόσχαρη πλευρά του χαρακτήρα σας θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Προχωρήστε τα βήματα σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συναλλαγές, συμβόλαια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραίωση. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και προνοητικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms