Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
11
2022

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Νοεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι επιδιώξεις θα είναι άμεσες και μεθοδικές. Επιτυχίες θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικά, ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν εποικοδομητικά.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αποφασιστικότητα, θετικά αποτελέσματα

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αποφασιστικότητα, εσωτερική πειθαρχία, μεθοδικός τρόπος σκέψης, η εσωτερική ώθηση θα βρίσκεται σε έλεγχο και θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργική. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να αναθερμάνουν τα συναισθήματα, στις προσεγγίσεις θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, στις συζητήσεις οι εξομολογήσεις θα φέρουν ενθουσιασμούς.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν και να βάλουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή τους. Δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν και να προβούν σε ασυνήθιστες επιλογές. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα, φεύγει η αμφιβολία, θα υπάρχει εμπιστοσύνη και αμοιβαιότητα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Διαίσθηση και ευστροφία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης προχωρήστε σε διεκδικήσεις και άμεσες επιδιώξεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και να φτάσετε στο προσδοκώμενο σημείο. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες και συναναστροφές, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, θα εκδηλωθεί ενθουσιασμός και αμοιβαία έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σεμινάρια, μόρφωση. Έκταση θα έχει πνευματικότητα σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστός οδηγός, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στην περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, κινηθείτε με αμεσότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σταθερές και συγκεκριμένες θα είναι οι σκέψεις σας, στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις και στα πλάνα σας, αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε οργανωμένα, η τακτική σας θα είναι μεθοδική. Επιτυχίες θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, προσεγγίστε, φλερτάρετε, οι ελεύθεροι θα έχετε το άνοιγμα να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσοι διατηρείτε δεσμό θα μπορέσετε να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, να δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Οι ελεύθεροι κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να προχωρήσετε σε μία νέα αρχή. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λύσεις θα βρείτε σε οικογενειακά ζητήματα που σας προκαλούν συναισθηματική ένταση, ουσιαστικά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, αυτό πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να συζητήσετε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας, προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές, για τους προσφάτως χωρισμένους δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα επανασύνδεσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε και επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες, κινηθείτε αποφασιστικά και με αμεσότητα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οι οικογενειακές σας σχέσεις, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναντήσεις, μιλήστε χωρίς υπεκφυγές.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να καταλήξετε σε συμφέρουσες συμφωνίες. Οργανωθείτε σε θέματα οικονομικά, άνοιγμα θα υπάρξει για τακτοποίηση, συντονίστε τα βήματά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας σχέσεις, σε θέματα οικονομικής φύσης εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε άμεσες αποφάσεις το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός. Τόσο σε θέματα εργασιακά όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή θα υπάρξει η δυνατότητα για θετική αλλαγή, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και ανάγκη για δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε συντονισμένα ακολουθώντας μία μεθοδική τακτική. Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε επαγγελματικά ή αισθηματικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες, για ουσιαστικά εγχειρήματα και για επεκτατικές βλέψεις. Προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ορθολογισμός, συντονισμένες ενέργειες, δυνατό ένστικτο. Θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά, αξιοποιήστε τις συναναστροφές που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασιακά, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί θα μπορέσετε να τους βάλετε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το άνοιγμα για γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να κάνετε καινούργιες φιλίες και να ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις γνωριμίες που θα προκύψουν. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία δημιουργική ώθηση. Θα υπάρξει άνοιγμα για θετική αλλαγή και για συναισθηματική ανανέωση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms