Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
03
2022

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Μαρτίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει συναισθηματική καταστάλαξη που θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. 

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες

 

Το έντονο συναίσθημα σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα οδηγήσει σε δυναμικές ενέργειες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να απομακρυνθούν από τοξικά άτομα και γενικότερα από σχέσεις που φορτίζουν αρνητικά την ψυχολογία. Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν ουσιαστικά βήματα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές μεθοδικές ταυτοχρόνως και απελευθερωμένες, ο αισθησιασμός που θα επικρατεί θα δώσει την ώθηση να πάρουν πολύ γρήγορα οι επαφές προσωπική όψη. Ανοίγματα θα υπάρξουν για έναρξη σταθερή σχέσης, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να τονωθούν οι προσωπικές επαφές.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα είστε σε θέση να οργανώσετε τα πλάνα σας, να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να κινηθείτε μεθοδικά φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανοίγει ο δρόμος για επιτυχίες και στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν επαφές και γνωριμίες που θα σας τονώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συμβόλαια. Κινηθείτε μεθοδικά, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε αρνητικές συνθήκες ή σχέσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα θα σας δώσουν την ώθηση να τρέξετε τα βήματα σας, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με θέματα επαγγελματικής φύσης, είτε αισθηματικής. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίστε με δυναμικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προνοητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο μέλλον, στόχος σας θα είναι να μπορέσετε να εξασφαλίσετε μία σταθερή μελλοντική πορεία τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Όσοι διατηρείτε δεσμό θα θελήσετε να μιλήσετε για το θέμα της αποκατάστασης, για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειές σας, αν μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε και συναναστραφείτε με αυθορμητισμό, κινηθείτε όσο μπορείτε με αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον αισθηματικό τομέα, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μία ανανεωτική ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα συντονίστε τα βήματά σας κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να αναλύσετε τα επίμαχα ζητήματα, να βρείτε λύσεις και να καταλήξετε σε ουσιαστικές αποφάσεις. Εισχωρήστε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και έχετε ανάγκη αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες. προσεγγίστε με αυθορμητισμό. βγάλτε στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητας σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες, δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα και να θέσετε γερά θεμέλια για μελλοντική εξέλιξη. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές που θα σας τονώσουν ψυχολογικά, θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα νιώσετε την απαιτούμενη τόνωση που θα σας οδηγήσει σε δυναμικές ενέργειες. Φεύγει η απογοήτευση και η έντονη εσωτερική ανησυχία, η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να περάσετε σε διεκδικήσεις και επιδιώξεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις άτομα και σχέσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι ενθαρρυντικός και αισιόδοξος θα σας βοηθήσει να βγείτε από το άγχος και την απογοήτευση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για ευχάριστες επαφές, δώστε έμφαση στις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα υπάρξουν συναναστροφές, γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, αφήστε στην άκρη τον αρνητισμό και τη διστακτικότητα, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν την ώθηση να κινηθείτε δυναμικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση